| Jasper\'ın ağzından Forks\'tan ayrılık... | |
|
+9e/b/u/s _KüBrA_ hotaru_edward mavitunam Alice Cullen MeLanKoLiq koke q.a.m.z.e. ssSeBoSss 13 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
burcum ..::Beyaz Yıldız::..
Mesaj Sayısı : 1354 Kayıt tarihi : 20/05/10 Yaş : 31 Nerden : вυlυէlმгıη üzєгiηծєη ..
| Konu: Geri: Jasper\'ın ağzından Forks\'tan ayrılık... Ptsi Haz. 21, 2010 1:39 pm | |
| aa seboş abla bölüm şee etmişsin ne kadar iyi etmişsin bücürüm çok haklı ama kimse onu kaileye bilem almıyo işte ed dönse bellada vaömpir olsa paşa paşa yaşasanız ne var yani illa bi pürüz çıkarmak zorundamısınız siz aile olarak ne uyuzsunuz ayrıcana jass ne demek gidiyim tek başıma valla yolar bücürüm senii | |
|
| |
hotaru_edward ..::Pembe Yıldız::..
Mesaj Sayısı : 1634 Kayıt tarihi : 21/05/10 Yaş : 27 Nerden : hayal bahçesinin kuru topraklarından...
| Konu: Geri: Jasper\'ın ağzından Forks\'tan ayrılık... Salı Haz. 22, 2010 1:37 pm | |
| dimi burcu ya bella*yı vempayır yaparlar sorunlar çözülür ama nerde bücürümüzü takan ve bölüm çok süperdi bende yenisini istiyorum valla çok zor tutuyorum kendimi burdaki hikayeleri twiden okumamka için merakta koymayın bizi hem zaten bölüm yazma derdide yok hepsi haırda var seboş abla | |
|
| |
MeLanKoLiq ..::Yeni Yıldız::..
| Konu: Geri: Jasper\'ın ağzından Forks\'tan ayrılık... Salı Haz. 22, 2010 4:16 pm | |
| annem bölüm harikaydı ellerine sağlık alice kız şu jaspera gitmeyi düşünmek neymiş göster ona hehehe ya merak etme esme sen benim aşkım dayanamaz döner ya yb isterim annem | |
|
| |
ssSeBoSss ..::Yeni Yıldız::..
| Konu: Geri: Jasper\'ın ağzından Forks\'tan ayrılık... Çarş. Haz. 23, 2010 10:01 pm | |
| 11.bölüm
ALİCE Jasper içeri girer girmez yanıma gelmişti. Ama şu an onunla konuşmak istemiyordum. En azından aklıdan gitmek konusunu niye geçirdiğini anlamalıydım. Esme anlamıştı soğukluğumu ama bu konu hakkında sonradan konuşacaktı benle. Gerek kalmayacaktı zaten buna. Çok geçmeden bu olayı halledeceğimizi görmüştüm. Esme’nin bakışı Emmett’a bir şey ifade etmemişti galiba : “ Hadi ama jazz bizi meraklandırmak için uğraşmıyorsun heralde. Hayır birazda konuşmazsan uzun zamandır kullanmadığım gücümü üstünde denemek isteyebilirim…” Emmett’ın bunları gülerek söylemesi lazımdı normalde ama gayet ciddi konuşmaktaydı. Herkes gibi o da meraklıydı işte.Jasper konuşmaya başladı : “Önce hepinizi çok özlediğini size söylememi istedi. Senin o saçma esprilerini bile özlemiş Emmett.” “ e yani ne kadar benim güzelim esprilerimden uzak kalabilir ki. Gelse bir ben ona ne espriler yapcam !!! “ emmett lafını bitirince bana döndü: “Küçük cadısının artık geleceğine bakıp onu aramasını istemiyormuş.Zaten bir şey göremediğini biliyoruz diyo” dedi bende “haha çok komik aratmasın o da o zaman” Dedim sonra Jasper Esme’ye döndü ve “ Esme sana ‘ seni ne kadar çok sevdiğini ve üzülmene dayanamayacağını söyledi ve bir çocuğunu daha kaybetmeyeceğinden emin olmanı ‘ istedi.” Esme’yle fısıltı şeklinde cevap verdi : “Tüm bunlara rağmen dönmüyor ama…” Jasper derin bir nefes aldı sanki ihtiyacı varmış gibi. Ama bu onun insanlığından gelen bir hareketmiş. nemli şeyler söyleyeceğinden hep böyle yapar. “Bakın başlarda bende hemen eve dönmesini istiyordum ama inanın şu an tek başına kalması onun için daha iyi. Düşünsenize bir süreliğine bir gün için onun yanındaydım ama benim düşüncelerim onu ne kadar yordu. Buraya gelse hangimiz aklımızdan onun üzülmesine dayanamadığımız düşüncesini sileceğiz. Ya da onu öyle görmenin ne kadar kötü olduğunu düşünmekten vazgeçebilecek olanınız var mı ?? En önemlisi hangimiz Bella’yı ona yaptığımız şeyi ve şu an ne yaptığını düşünmeyi bırakacağız?? Tüm bunlara rağmen Edward’ın dönmesini beklemekle hata yapıyorsunuz ben bunu gayet net bir şekilde anladım. Eğer böyle düşünmekten vazgeçersek onun eve dönme ihtimali düşük değil. Ben yola çıkmadan bunu net bir şekilde belirtti.hepimizi çok özlemiş ama tüm bunlara dayanamam diyor…” Carlisle konuşmaya başladı bu sırada : “Tamam bu konuda oldukça haklı.Onun için gayet zor olmalı tüm bunlar. Sevdiğini bırakmak nasıl bir şey hiçbirimiz bilmiyoruz dimi ama “dedi bende “bazıları bunu öğrenmeyi istiyorlar dimi jasper ?? Neden öyle karar verdiğinin açıklaması varsa hemen yapmalısın bence” deyip jasper’a baktım “Tabi ki hayatım…Ama o sadece anlık bir karardı şu an öyle bir düşüncem yok.Ama Edward’ın eve dönmesi buna bağlı olsa bu kararımdan vazgeçmezdim.” “Hala böyle düşünebildiğini bilmek ne güzel Jasper… “ “heyyy ne oluyor biri bize de anlatsa yaaa “ dedi emmett “gerçekten burada hepimiz ne yapmaya çalıştığınızı anlamaya çalışıyoruz.ne olduğunu anlatın hemen” dedi rosalie “Evet canım ailem Jasper bırakıp GİTMEYİ düşündü. Hepimizi bırakıp tek başına devam ettiğini gördüm Edward’ın yanında olduğunu düşünürken.” “nasıl yani??” dedi hepsi bir anda ve jasper’a bakmaya başladı. “Bakın ben Edward’a olanlardan dolayı kendimi suçladığımdan bahsediyordum her şeyin benim yüzümden bu durumda olduğunu düşündüğümü hepiniz biliyosunuz zaten Edward’a bunları anlatırken benim uzaklaşmam onun eve dönmesi için bir ihtimal gibi gelmişti. Bunu ona da söyledim ama o da benim değil kendinin suçlu olduğunu ve benim böyle saçma bir şeyi unutmamı söyledi. Zaten bunun sonucunu fazlasıyla çekeceksin dedi” diyip bana baktı. Güldüm bende samimi bir şekilde ben bunun acısını daha farkı çıkartacaktım!! “Edward her zaman ki gibi haklı…ama benim anlamadığım şey neden kendini suçladığı...” dedi esme. JASPER Edward’la yaptığımız bütün konuşmaları anlattım. Rosalie en sonunda “Stratejinin bir parçası olmak süper gerçekten jasper. Farkında mısın bilmiyorum ama Edward’la arama biraz daha uzaklık ve kızgınlık koymayı başardın. Neyse eve dönsün de buna da katlanabilirim ben nasılsa” deyip güldü hafiften. Bana kızmadığını biliyordum ve bu yüzden rahattım zaten. Carlisle nedense daha üzgündü bunu belli etmemeye çalışıyordu ama duygularını anlamlandırmak çok kolay olmuştu. “Carlisle neden hala üzgünsün o kadar da kötü bir konuşma değildi sonuçta bu” dedim. “Tüm bu anlattıkların, Edward’ın düşünceleri yani. Bir vampir ve bir insan…”derken Emmett araya girdi “Edward’ın deyişiyle bir canavar ve bir melek…” “Evet aynen öyle emmett” dedi carlisle çok durgundu.”Edward suçlunun kendi olduğunu düşünüyor çünkü o bir vampir, varolmaması gerektiğini bir canavar olduğunu düşünüyor. Belki de onu vampir yaparak asıl suçlu benimdir…Ama bunu yapmış olmaktan hiç pişman olmadım bu zamana kadar şimdiyse hata yapmış olabilir miyim diye düşünmeden edemedim…” “ Lütfen Carlisle…Bunun böyle olmadığını gayet iyi biliyoruz. Sende böyle düşünürsen…Edward’ın böyle düşünmediğine eminim.O sadece Bella’nın insan olmasının,kırılgan olmasını anlatmak istemiş.” Dedi ve Alice ve birden gözleri bir noktada sabitlendi.Geleceğe dalmıştı yine.Ağzından sadece “inanamıyorum” çıktı.Hepimiz başına toplanmış ne gördüğünü anlatmasını bekliyorduk…
| |
|
| |
Alice Cullen ..::Beyaz Yıldız::..
Mesaj Sayısı : 1116 Kayıt tarihi : 24/05/10 Yaş : 35 Nerden : ankara
| Konu: Geri: Jasper\'ın ağzından Forks\'tan ayrılık... Çarş. Haz. 23, 2010 10:05 pm | |
| ılk yorum eet gıtmeyı dusundu ama oda sensız cok yasayamazdı alıce yaa boyle yapma bu bolumu ben cok yakın zmnda okumustum ama tekrar okumak cok guzel oldu ellerıne saglık sebos bolumlerı bıraz daha serı alsak olmazmı ama
En son Alice Cullen tarafından Çarş. Haz. 23, 2010 10:26 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
| Konu: Geri: Jasper\'ın ağzından Forks\'tan ayrılık... Çarş. Haz. 23, 2010 10:06 pm | |
| Tostunu mu yiyodun buraK hahaha | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Jasper\'ın ağzından Forks\'tan ayrılık... Çarş. Haz. 23, 2010 10:41 pm | |
| Zaten diğerleri takmadı farkettiysen bölümleri hahaha Nesine seri 36 kisiden 5 kisi okuyo farkındamısın alınıyoprumda ben çaktırmıyorum hahaha | |
|
| |
| Konu: Geri: Jasper\'ın ağzından Forks\'tan ayrılık... Çarş. Haz. 23, 2010 10:43 pm | |
| bazıları okudu ama sebosss ben sadece bunu cok sevdıgımden tekrar tekrar okuyorum bıraz takıntılıyımda | |
|
| |
büşra luck ..::Yeni Yıldız::..
Mesaj Sayısı : 494 Kayıt tarihi : 23/05/10 Yaş : 29 Nerden : adana
| Konu: Geri: Jasper\'ın ağzından Forks\'tan ayrılık... Çarş. Haz. 23, 2010 10:45 pm | |
| inanmıyorum ya bölüm gelmiş ama ben yatcam sabah okurum artık | |
|
| |
koke ..::Pembe Yıldız::..
Mesaj Sayısı : 2686 Kayıt tarihi : 23/05/10 Yaş : 31 Nerden : aşkumun yanında (:
| |
| |
MeLanKoLiq ..::Yeni Yıldız::..
| Konu: Geri: Jasper\'ın ağzından Forks\'tan ayrılık... Perş. Haz. 24, 2010 9:55 am | |
| amanın burada ne görmüştü ya hatırlayamadım bi anda üf ya ne görmüştiki bellayla ilgili mi edwardla ilgili mi annem her zamanki gibi harika ellerine sağlık yb sabırsızlıkla bekliom ve orayı nasıl unuttum hala anlamıyom ya | |
|
| |
_KüBrA_ ..::Beyaz Yıldız::..
Mesaj Sayısı : 877 Kayıt tarihi : 21/05/10 Yaş : 28 Nerden : AcIlAr DiYaRıNdAn...
| |
| |
Mesaj Sayısı : 1634 Kayıt tarihi : 21/05/10 Yaş : 27 Nerden : hayal bahçesinin kuru topraklarından...
| Konu: Geri: Jasper\'ın ağzından Forks\'tan ayrılık... Perş. Haz. 24, 2010 5:20 pm | |
| ben artık üzülmüyorum twiden baya bi okudum tekrardan okumuyorum çünkü yine dertlenicem dayanamıyorum insanların üzülmesine ve ybleri bencede seri bi şekilde alalım | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1354 Kayıt tarihi : 20/05/10 Yaş : 31 Nerden : вυlυէlმгıη üzєгiηծєη ..
| Konu: Geri: Jasper\'ın ağzından Forks\'tan ayrılık... Ptsi Haz. 28, 2010 4:13 am | |
| ay şu sıralar ben buraya ne kadar az uruyorum ya ne kadan çok şey birikmiş neyse seboş ablam eline sağlık yine süperdi ama şu ailenin kendini suçlama psikolojisi beni bitiyriyo resmen yaaa | |
|
| |
| Konu: Geri: Jasper\'ın ağzından Forks\'tan ayrılık... Ptsi Haz. 28, 2010 4:08 pm | |
| hahahah burcu süpersin ama valla mutluyum o yüzden ses çıkamrıyorum hahaha Bundan sonra bölüm eklemicem ben dermisim hazırda kitabı varda bende Birileri saolsun hahaha | |
|
| |
| Konu: Geri: Jasper\'ın ağzından Forks\'tan ayrılık... Ptsi Haz. 28, 2010 4:17 pm | |
| ya ya yaaa seboş ablaaaa bu cümelyi açarmısın lütfenn :d | |
|
| |
| Konu: Geri: Jasper\'ın ağzından Forks\'tan ayrılık... Ptsi Haz. 28, 2010 4:42 pm | |
| Hahahah yaaa yok acamam ama böle büyük boy bir kitap halin de hemde kalınca olarakdan karsımda duruyo Jasper'ın ağzından Forks'tan Ayrılık hahahah | |
|
| |
| Konu: Geri: Jasper\'ın ağzından Forks\'tan ayrılık... Ptsi Haz. 28, 2010 4:49 pm | |
| yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nasıl yaa | |
|
| |
| Konu: Geri: Jasper\'ın ağzından Forks\'tan ayrılık... Ptsi Haz. 28, 2010 6:55 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Jasper\'ın ağzından Forks\'tan ayrılık... Çarş. Tem. 28, 2010 1:26 pm | |
| 12.bölüm
ALİCE
İnanamıyordum. Gördüklerim gerçekten şu an hiçbirimizin düşünebileceği şeyler değildi. Nasıl olabilirdi… gerçi söz konusu Edward olduğunda her an her şey olabilirdi. Ama Jasper’ın konuşmasının ardından böyle bir şey olabileceğini düşünmemiştim en azından bir süre. Ben bunları düşünürken ailemin başımda olduğunu fark ettim. Ne gördüğüme dair bir açıklama bekliyorlardı: “ Edward… Rio dan ayrılıyor…Tam kararını vermedi ama aklından alaska’ya gelmek de geçiyor.Ama yine de kesin değil. Ama çok geçmeden kararını verecektir.” Dedim ve hemen telefonu elime aldım. Edward’ı arayacaktım.Jasper hemen yanıma geldi ve telefonu aldı elimden: “ Napıyosun sen Jasper Edward’la konuşmalıyım. Buraya gelme fikrini ön plana çıkarmalıyım.” Deyip nasıl anlayamıyorsun gibisinden bir bakış attım. Jasper ise : “ Şu an Edward’ı araman onun buraya gelme kararını daha geri plana atmaktan başka bir işe yaramaz. Edward sık boğaz edilmek istenmiyor. Eğer aramazsan emin ol en sonunda o buraya dönecek. Çünkü ailesini çok özledi.” Diyerek gayet mantıklı bir açıklama yapmıştı yine. Oldukça haklıydı… Bende telefonu elimden bıraktım. Konuşmanın bitmesiyle herkes farklı şeylerle ilgilenmeye başlamıştı. Emmett tv karşısındaydı maç izliyordu yine.Carlisle ve Esme Edward hakkında konuşuyolardı.O sırada Rosalie bana döndü ve “Alice gerçekten Bella’nın geleceğine hiç bakmıyormusun ??” dedi Herkes çok şaşırmıştı.Bu konu Edward yokken bile çok konuşulmazdı.Ki Rosalie Bella’ya karşı en katı olanımızdı. “Hayır rosalie bakmıyorum. Edward’a söz verdim. Zaten hatırlarsan en başında gördüklerimde çıkmamıştı.” “ Nerden çıktı bu soru diyorsunuz biliyorum ama sadece hiç mi merak etmiyorsunuz. Bizden sonra ne hale geldiğini... Ya da acaba mutlu mu bunu bilmek istemiyor musunuz. Hem Edward geldiğinde aklımızda Bella’nın mutlu olduğu gerçeği olursa Edward için daha iyi olmaz mı daha az acı çeker belki.” Dedi kötü bir amacı yoktu farkındaydım sadece hem Bella’dan mutlu olmak istiyor hem de Edward’ın üzülmesini istemiyordu. “ Bebeğim bu hiç iyi olmaz bence” diyerek konuşmaya katıldı Emmett ve devam etti “ Edward sonsuza kadar acı çekmeyi göze alarak bu kararı verdi. Bella’nın biriyle mutlu olduğunu bilse bile onu sevmeye devam edecek ve her gün daha çok acı çekecek…” hepimiz şaşırmış bir şekilde Emmett’a bakıyorduk. İlk defa bu kadar ciddi konuşuyordu. Bizim şaşırdığımızı fark edince yeniden konuşmaya başladı “ Ne yani espri anlayışım harika olduğundan ciddi konuşamayacağımı mı sanıyordunuz. Bunu görmek bu kadar mı zor… Mesela sen Jazz eğer alice ‘in iyiliği için onu bırakacak olsan ki bunu düşünmemiş de değilsin. Onu sevmekten vazgeçer miydin ?? Onun mutlu olması senin onu sevmeni etkiler miydi.” Deyip Jasper’a bakmaya devam etti jasper : “ Ne demek istediğini anlıyorum…O zaman neden ben onu mutlu edemedim diye kendimi yerdim çünkü…” “Evet tam olarak bundan bahsediyorum. Edward nasıl yaşayacağını seçti. Bunu gerçekten üzülerek söylüyorum ama Edward bundan sonra çok fazla üzüntü yaşayacak. Bu yüzden biz ona birilerini ayarlamak ya da Bella’yı unutturmaya falan çalışmak yerine aklımızda son olayları silmeye çalışalım.” Dedi emmett “Haklısın Emmett.” Dedim ve sonra Rosalie’ e döndüm “ Aslında çok merak ediyorum Bella’yı o kadar çok özledim ki ama söz verdim diye yapamıyorum. Fakat şunu biliyorum önemli bir karar verdiğinde bunu göreceğim büyük ihtimalle. Çünkü tanıdığım insanların geleceği ister istemez sunuluyor bana Bella’da da bu olacak eminim.” Dedim “ En ufak bir şey de bana da haber ver lütfen…Ailemizi karıştırdığını düşünmüş olabilirim ama bu onu sevmediğim anlamına gelmiyor.” Bu gün rose da emmet da oldukça şaşırtmıştı bizi. Tam bu sırada Carlisle konuşmaya başladı “ Bakın artık düşüncelerimizden son olayları silmeliyiz. Edward gelirse onunla ilgili düşünmemeye çalışın. Bella hakkında düşünmeyin forks’ta yaptıklarınızı bile hatırlamayın.” Hepimizin suratına tek tek baktı ve devam etti “ Eğer dönerse döndüğüne pişman etmeyelim onu “
Carlisle ve Esme hariç hepimiz avlanmaya çıkmıştık. Esme’nin keyfi biraz daha iyiydi Edward ın dönebilecek olması onu mutlu etmeye yetmişti. Ben de Jasper’la konuşmuştuk. “Gitmek” ne kadar ciddi olduğunu sormuştum ona.o da bana : “Eğer Edward’ın dönmesi için bunun gerekli olduğuna inansaydım bunu yapacaktım Alice. Lütfen bana kızma ama kendi yaptığım bir yanlış yüzümden kardeşimin ve ailemin acı çekmesini istemem hiçbir zaman demişti.” Demişti. “Ama sevdiğin kadın önemli değil mi “ diye cevap vermiştim. “ Zaten en önemlisi de o ya bu kadar olayın içinde nasıl kendimizi düşünebilirdik o zaman. Ama ben o kadını her zaman severdim o da beni severdi buna eminim… Ben bunu zaten hissederdim. O da benim onu sevdiğimi hissederdi…Bir gün bu sefer başka bir cafe de yeniden başlardık belki… Ama gitmedim ve daha birkaç yüzyıl daha asla böyle bir şey düşünmem hayatım” demişti ve sonra beni kendine çekip öpmüştü… Onsuz sadece birkaç gün geçirmiştim ama bu bana birkaç asır gibi gelmişti. Onu bir daha hiçbir yere yollamayacaktım. Gidecek ise bende gidecektim onunla. Bunu düşünürken aklıma Bella geldi o da bu kadar acı çekmiş midir acaba diye düşündüm.Hala acı çekiyor mudur ? Ya Edward o da mı böyle yoksa daha mı fazla? Hangisi daha güçlü ya da hangisi dayanabilecek diğer bir yarısından eksik yaşamaya… Jasper’ın kollarında yatarken aklımdan bunlar geçiyordu. O da zaten bir şeyler düşündüğümü anlamıştı sanırım sesini çıkarmadan yüzümü okşuyordu. “Hangisi dayanabilecek bu kadar acı ya sence… Bella mı unutacak çektiği acıyı Edward mı ?? Ya da Hangisi diğer yarısı olmadan yaşayabilecek… Bir kere gidip Bella’yı görsem sadece uzaktan... onun iyi olduğunu gözlerimle görsem…Geleceğine bakmayacağıma dair söz verdim ama onu yakınına gideceğime dair bir şey demedim sonuçta olmaz mı sence hayatım ??” diye aklımdan geçenleri söyledim jasper ‘a “Seni çok iyi anlıyorum ama bu Edward’ı daha çok üzer.Biraz daha bekle bence Edward yakında buraya gelecektir. O zamana kadar dayan Edward buraya gelince onunla gidersiniz belki senin gitme kararını duyunca uzaktan görebilme durumuna o da sıcak bakar belki …” “ Peki o zaman çabuk gelir Edward umarım… beklemek kötü olacak gibi geliyor çünkü.” Dedim.Ve ayağa kalktım “hadi sen eve tatlım ben biraz dolaşıp geleceğim” dedim “neden tek başına peki hanımefendi” deyip güldü “çünkü biraz düşünmek istiyorum beyefendi. Bir yere kaçmayacağım yarım saate evdeyim hatta” dedim ve ona el sallayıp koşmaya başladım… Zaman bizim için önemsizdi ama gerçekten çabuk geçiyordu.Dün bu saatlerde Jasper dönmüştü.Acaba Edward ne zaman karar verecek diye düşünürken gözlerim yine geleceğe daldı “Evet Edward buraya gelmeye karar vermişti ama bunun için daha 1 hafta vardı. Hemen eve gidip bu kararı vermeliyim diye düşünürken başka bir görüş geldi ve olduğum yerde kaldım hızlıca eve doğru koşmaya başladım. Bu gerçekten olamazdı…
| |
|
| |
| Konu: Geri: Jasper\'ın ağzından Forks\'tan ayrılık... Çarş. Tem. 28, 2010 1:27 pm | |
| Yeni bölüm isteyenler hemen ardımdan yorum bıraksınlar ki bölümleri patır patır ekleyeyim Seviyorum sizleri mucuk kcaman | |
|
| |
| Konu: Geri: Jasper\'ın ağzından Forks\'tan ayrılık... Çarş. Tem. 28, 2010 3:30 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Jasper\'ın ağzından Forks\'tan ayrılık... Çarş. Tem. 28, 2010 7:47 pm | |
| 13.bölüm
ALİCE
Koşarak eve gidiyordum ama sonradan bir şey fark ettim. Bir koku vardı evin çevresinde Edward’ın kokusuydu bu ama imkansızdı daha gelmesine bir hafta vardı.Ama ben yine de her ihtimale karşı gördüğüm şeyleri düşünmemeye çalışmalıyım.Eve yaklaştıkça koku daha da belirginleşiyordu. İçerden Emmett’ın kahkahaları geliyordu.Evet herkes gülüyordu demek gerçekten dönmüştü Edward. Ben bunları düşünürken Edward “Hadi ama Alice bana kızgınsın biliyorum ama uzatmadan gir içeri yoksa ben gelcem bak oraya “ deyip güldü. Bende aklımda İncil’i eski Yunancaya ve sonra da Türkçe’ye çevirmeye başlamıştım bu baya uzun sürerdi en azından. Hemen camdan içeri atladım ve Edward’ın karşısına geçtim: “Bir hafta sonra burada olman gerekiyordu.” “Yoo ben bugün gelmek istedim. Artık bu işlerde iyi değilsin belki de küçük cadı ne dersin” dedikten sonra alayla karışık güldü bende ona sarıldım. Edward’ın arkasında kalan Jasper’a bir bakış attım ve hemen anladı duygularım da küçük değişimlere ihtiyacım vardı bunun nedenini sonra anlatacaktım ona. “Beni kandırabileceğini düşünmemiştim. Ama bu seferlik kızmayacağım çünkü çok özledim seni” dedim. “Evet seni nasıl kandırabileceğimi çok iyi biliyorum.Ama beni özlediğinden emin değilim İncil’in çevirisini yapmayı bıraksan da bende beni ne kadar özlemişsin anlasam.” “Kusura bakma canım ağabeycim ama bunu çevirmeyi bırakamam çünkü benimde kendimce sürprizlerim olabilir “ ne sürpriz ama yaa… JASPER Alice’den ayrıldıktan sonra hemen eve gitmiştim.Rose ile Emmett da dönmüştü avdan.İçeri geçtim ve elime bir kitap alıp okumaya başladım yapacak daha iyi bir şeyim yoktu.Tam o sırada dışarıdan sesler duymaya başladık.Ve aynı zamanda bir koku…Esme “Ben uydurmuyorum dimi bu Edward’ın kokusu” dedi ve carlisle a bakmaya başladı O sırada Edward girdi içeri ve “hayır Esme uydurmuyorsun ben geldim çünkü “ deyip Esme’nin yanına gitti.Esme “Ahh Edward beni ne kadar mutlu ettiğini tahmin edemezsin. Bir daha sakın bizi bırakıp bir yere kaybolma.Seni kaybedersem diye ne kadar korktum biliyor musun sen.” “Özür dilerim anne…” dedi Edward ve en masum halini takınıp bakmaya başladı Esme’ye. Esme nin buna dayanamayacağını biliyordu. “Bir vampir için bile oldukça ikna edicisin koca adam “ dedi ve güldü Esme.Hepimiz teker teker sarıldık Edward’a.Emmett şaka yapmaya bile başlamıştı. O sırada Edward “Hadi ama Alice bana kızgınsın biliyorum ama uzatmadan gir içeri yoksa ben geleceğim bak oraya” dedi. Alice gelmişti şu an aşırı mutluluk hissetmesi gerekirken nedense daha çok üzüntü ve tedirginlik vardı.Bana bir bakış attı Edward ‘a sarılırken ve hemen duygularıyla oynadım ve mutlu hissetmesini sağladım.Ve bu düşünceleri çıkardım kafamdan… EDWARD Jasper gittikten sonra otele dönmüştüm. Bella’mın resmine bakıp ne yapmam gerektiğine karar vermeye çalışıyordum.Onu çok özlüyordum ama Jasper da dediklerinde haklıydı.Benden uzak olursa mutlu olacağını düşünüyordum ama ya öyle değilse. Ya olması gereken ikimizsek… Biliyorum çok bencilce bir düşünce bu ama ya o da benim gibi hissediyorsa.Ben onsuz yarımdım ya o da yarımsa. Ve bizim var olmamız için birlikte olmamız gerekiyorsa. Hayır ama buna gerek yok ki o bir insan ve benim onun yanında olmamam onun yaşamasını etkilemez. Hem mutlu da olabilir o güzel bir kız kendine göre birini bulur. Gerçi forks’takiler çok farklı bakıyor Bella’ya ama onun da isteyeceği biri çıkacaktır.Benden Başka… Benden nefret ediyordur artık belki .Çünkü ben onu sevmediğimi söylemiştim ona. Keşke beni affedebileceğini bilsem. Peki o zaman ne fark edecekti ? Ben geri mi dönecektim ona ? Yine mi tehlikeye atacaktım onu ? Yine bencilce sadece mutlu olmak için yanına mı gidecektim ? Işığıma tekrar sahip olmak için onu karanlığa mı çekecektim ? Ya o buna ne diyecekti ? Tüm bunlar çok zor.Bella’mın resmine baktım. Onla yaşadıklarımızı düşünmeye başladım yine.Ama aklım hep son gündeydi arkamdan ormana dalmış mıydı acaba ? Defalarca “Gitme” dediğini duymuştum ama çok hızlı gitmiştim.Yoksa dayanamaz dönerdim çünkü. Şimdiyse bu yaptığımdan kuşku duyuyordum. Belki de Jasper haklıdır eve dönme vaktim gelmiştir.En azından ailem bana ne yapmam gerektiğinde yardımcı olur.Bella’ya dönmeyeceğim ama aileme döneceğim.Belki onlardan biri gider Bella’ya bakar nasıl olduğuna.Hem bende ailemi daha fazla üzmemiş olurum.Esme yi daha fazla bekletirsem beni affetmeyebilir. Hemen koşmaya başlamıştım. Sadece Bella’mın fotoğrafını almıştım.Daha fazlası yoktu zaten.Alice bunu görmüştü tabi ama onlara sürpriz yapabilirim.Alice’e bile.Kesin bir karar vermiyordum. Eve yaklaşırken aklımdan “1 hafta içinde evde olacağım” dedim Ve koşarak ev girdim. Hepsi salon da beni bekliyordu duymuşlardı sesimi.Ama alice yoktu.Jasper’ın zihninde alice’in ormanda olduğunu görmüştüm.Bu güzeldi çok şaşırcaktı küçük cadı… Ailemi çok özlemiştim onlarda beni çok özlemişler bunu zihinlerinden anlıyordum.Ama hepsinin zihninde bazı şeyleri gizleme uğraşı vardı.Demek Jasper onlara bu talimatı vermişti.Evet gerçekten bu çok daha iyiydi. Herkese sarıldım sonunda Alice de gelmişti. Onunla şakalaşmayı çok özlemiştim.Ama zihnini okumama izin vermiyordu. İncili önce eski Yunancaya sonra da Türkçeye çeviriyordu kelime kelime.Bana bir sürprizim olabilir benim de demişti ama niyeyse başka bir şeyler var gibi geliyordu.Şimdilik üstünde durmayacaktım bunun.Yakında anlaşılırdı…
| |
|
| |
| Konu: Geri: Jasper\'ın ağzından Forks\'tan ayrılık... Çarş. Tem. 28, 2010 8:30 pm | |
| ilk yorum ve bölüm süper *-* ama ben daha fazla istiyorum | |
|
| |
| Jasper\'ın ağzından Forks\'tan ayrılık... | |
|