| Jasper\'ın ağzından Forks\'tan ayrılık... | |
|
+9e/b/u/s _KüBrA_ hotaru_edward mavitunam Alice Cullen MeLanKoLiq koke q.a.m.z.e. ssSeBoSss 13 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
hotaru_edward ..::Pembe Yıldız::..
Mesaj Sayısı : 1634 Kayıt tarihi : 21/05/10 Yaş : 27 Nerden : hayal bahçesinin kuru topraklarından...
| Konu: Geri: Jasper\'ın ağzından Forks\'tan ayrılık... Çarş. Haz. 09, 2010 3:18 pm | |
| sana zaten katılıyorum burcu =] ama rosa*da katılıyorum=] iknizede katılıyorum kısaca | |
|
| |
RoBeYzA ..::Yeni Yıldız::..
Mesaj Sayısı : 156 Kayıt tarihi : 27/05/10 Yaş : 27 Nerden : Robert*ımın yanındayım su an =))
| Konu: Geri: Jasper\'ın ağzından Forks\'tan ayrılık... Perş. Haz. 10, 2010 10:05 am | |
| Nedense bu hikayeyi gözüm bi yerden ısırıyoo Nerden acabaaaa Sanırım bi zamanlar bnmde böyle bi hikayem vardı hahahahaha | |
|
| |
MeLanKoLiq ..::Yeni Yıldız::..
| Konu: Geri: Jasper\'ın ağzından Forks\'tan ayrılık... Perş. Haz. 10, 2010 3:35 pm | |
| ya annem buraya bölüm ne zaman gelecek | |
|
| |
burcum ..::Beyaz Yıldız::..
Mesaj Sayısı : 1354 Kayıt tarihi : 20/05/10 Yaş : 31 Nerden : вυlυէlმгıη üzєгiηծєη ..
| Konu: Geri: Jasper\'ın ağzından Forks\'tan ayrılık... Perş. Haz. 10, 2010 4:29 pm | |
| seboşş ablammm | |
|
| |
_KüBrA_ ..::Beyaz Yıldız::..
Mesaj Sayısı : 877 Kayıt tarihi : 21/05/10 Yaş : 28 Nerden : AcIlAr DiYaRıNdAn...
| Konu: Geri: Jasper\'ın ağzından Forks\'tan ayrılık... Perş. Haz. 10, 2010 8:35 pm | |
| ablam bölüm | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1634 Kayıt tarihi : 21/05/10 Yaş : 27 Nerden : hayal bahçesinin kuru topraklarından...
| Konu: Geri: Jasper\'ın ağzından Forks\'tan ayrılık... Cuma Haz. 11, 2010 9:51 am | |
| bende bölüm istiyorum tutuğu pankarta isyan yazdığını düşünürseniz çok sevinicem | |
|
| |
| Konu: Geri: Jasper\'ın ağzından Forks\'tan ayrılık... Cuma Haz. 11, 2010 5:09 pm | |
| hahaha koptum özlem la annem kusura bakma ama özleme tam destek hep destek ediyorum ve isyan ediyorum zaten görüşemiyoz ben seni özledim ya bigün konuşamasak özlüyom | |
|
| |
koke ..::Pembe Yıldız::..
Mesaj Sayısı : 2686 Kayıt tarihi : 23/05/10 Yaş : 31 Nerden : aşkumun yanında (:
| Konu: Geri: Jasper\'ın ağzından Forks\'tan ayrılık... C.tesi Haz. 12, 2010 9:29 am | |
| amaa bölümm gelmedimi kii burayaaaaaaaaaaa.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Jasper\'ın ağzından Forks\'tan ayrılık... C.tesi Haz. 12, 2010 9:34 am | |
| seboş abla feci üzgününm ama ben twi*ye kayışlardayım artık burayı kapatıp oraya uçuyorum resmi olarak ama yinede pankartta isyan yazıyo | |
|
| |
büşra luck ..::Yeni Yıldız::..
Mesaj Sayısı : 494 Kayıt tarihi : 23/05/10 Yaş : 29 Nerden : adana
| Konu: Geri: Jasper\'ın ağzından Forks\'tan ayrılık... C.tesi Haz. 12, 2010 7:02 pm | |
| iişte bende bu hikayedeyim twi'ye üye olduğumda bu hikayeyi okumak istemiştim ama o kadar sayfayı okumayı göze alamamıştım ama burdan okumaya başlıyorum gerçekten çok güzel yazıyorsun şeboş abla anlatım yeteneğin süper duygu ve düşünceleri çok güzel anlatmışsın bayıldım hikayene ama bölüm yok mu? | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 2686 Kayıt tarihi : 23/05/10 Yaş : 31 Nerden : aşkumun yanında (:
| Konu: Geri: Jasper\'ın ağzından Forks\'tan ayrılık... C.tesi Haz. 12, 2010 7:30 pm | |
| tüm hikayelere koke tarafından yb talep edilir. By koke | |
|
| |
| Konu: Geri: Jasper\'ın ağzından Forks\'tan ayrılık... C.tesi Haz. 12, 2010 8:58 pm | |
| çok özür dilerim seboş abla dayanamdım gittim twiden okudum ve çok mutlu oldum iyi haberler aldım rahatladım valla ve tüm bölümlerde süperdi ellerine sağlık valla 17-18*de falan kaldım galiba gerisini artık burdan okucam | |
|
| |
| Konu: Geri: Jasper\'ın ağzından Forks\'tan ayrılık... C.tesi Haz. 12, 2010 9:03 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Jasper\'ın ağzından Forks\'tan ayrılık... C.tesi Haz. 12, 2010 9:12 pm | |
| halka açık bi mekanda anlatmıyım ama tek diyebileceğim okuduğum yere kadar mutlu haberler vardı ama sonra edward muhtemel olarak bella*nın öldüğünü sandı | |
|
| |
| Konu: Geri: Jasper\'ın ağzından Forks\'tan ayrılık... C.tesi Haz. 12, 2010 9:16 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Jasper\'ın ağzından Forks\'tan ayrılık... C.tesi Haz. 12, 2010 9:20 pm | |
| indexi vardı neden başa sarmadın peki | |
|
| |
| Konu: Geri: Jasper\'ın ağzından Forks\'tan ayrılık... C.tesi Haz. 12, 2010 9:21 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Jasper\'ın ağzından Forks\'tan ayrılık... C.tesi Haz. 12, 2010 9:43 pm | |
| niyeki ne güzel bi başlıcan sabah akşama kadar bi sürü süper bölüm okucan ben bayılıyorum çok bölümü bürükmiş hikayeleri okumaya | |
|
| |
| Konu: Geri: Jasper\'ın ağzından Forks\'tan ayrılık... C.tesi Haz. 12, 2010 9:45 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Jasper\'ın ağzından Forks\'tan ayrılık... C.tesi Haz. 12, 2010 9:47 pm | |
| ne az kaldısı elif resmi olarak pemiş oldun | |
|
| |
| |
| |
ssSeBoSss ..::Yeni Yıldız::..
| Konu: Geri: Jasper\'ın ağzından Forks\'tan ayrılık... Paz Haz. 13, 2010 7:10 pm | |
| 8.bölüm
Edward Jasper gitmişti.avlanacağını söylüyordu,zihninden de aynı şeyler geçiyordu zaten.İstesem şimdi gidebilirdim kaçardım yine.Victoria'nın peşine düşerdim .Gayet kolay olurdu benim için ama bunu yapacak gücüm yok.Değil gitmek yerimden bile kalkmak zor geliyor şu an.Jasper'ın söyledikleri...Bella'mı bırakmamın,ailemin yanına gitmememin kendimce sebepleri vardı aslında.Ama şu an bu yaptıklarım hiç birinden emin değilim hepsini tekrar tekrar sorgulamam gerektiğine inanıyorum.Doğru mu yaptım acaba gerçekten... Jasper herşeyin kendisi yüzünden olduğunu düşünüyor.Ama onun yüzünden değildi hiç bir şey,benim bencilliğimdi tüm bunların sebebi.Ben Bella'nın yanında hiç olmamalıydım.Onun hayatını tehlikeye soktuğumu bile bile hiç yapmamalıydım bunu.Ben bir canavardım oysa bir melek...Vampirlerle dolu bir aileye bir insanı daha doğrusu bir meleği sokmamalıydım.Jasper mıydı sadece dayanamayan Bella'mın kanının kokusuna.O an Carlisle hariç herkesin aklından geçmemişmiydi onun kanı.Ben bile yanında duramamıştım babam Bella'mı tedavi ederken.O zaman anlamıştım zaten yaptığım hatayı.Ve o an karar vermiştim gitmemiz gerektiğine.Tek karşı çıkan Alice olmuştu. "Saçmalama Edward,bu onu üzmekten başka bir işe yaramaz." demişti.Ama dinlemedim onu, dinlememeliydim de zaten.Onun canı yandığında bile yanında olamayacaksam ne anlamı vardı ki yanında olmaya çalışmamın...Onu tehlikeye atmaktan başka neye yarayacaktı bu. Alice beni vazgeçirmek için elinden geleni yapmıştı.Bella'nın doğum gününün gecesi,sabaha kadar başımın etini yemişti.Dinlemedim onu, Bella'nın yanında kalırsam ona yaşatacaklarımdan korktum.Rose hak verdi bana Emmett ise "bella'sız hayat herkes için zor olcak ama sen nasıl istersen" demişti.Jasper hiç bir yorum yapmamıştı o zamn arkasını dönüp gitmişti.Carlisle ise bana güveniyordu ve "hemen toparlanmaya başlıyoruz o zaman" demişti.Onların yanında kalmamam gerektiğini de o an anlamıştım ama Alice görmesin diye kesin bir karar vermiyodum. Bella'mla konuştum,ailemin yanına gittim olayı anlattım ve o sırada Alice kızgın bir şekilde bağırmaya başladı "hayır Edward.Bizi de bırakamazsın"sonra da Esme'ye dönüp "Bizi de bırakacak, gidecekmiş,bizle kalmayacakmış". Esme bana dönüp inanamayan gözlerle baktı ona özür dilercesine bakıp "gitmek zorundayım,yalnız kalmaya ihtiyacım var ve sizleri de üzmek istemiyorum."dedim carlisle'a bakıyodum.Onun tamam demesine kimse karşı çıkamazdı.Başını eğdi ve çıktım ne kimseye hoşçakal dedim ne başka bir şey.O zamandan beri kendimleyim işte. En doğru olduğuna inandığım şeyi yaptım.Bella benle mutlu olamayacaktı.Ailemse üzüldüğümügörüp her gün daha beter üzülecekti. Çok özledim aslında hepsini ama özellikle de Bella'mı özledim.Arada 'dönsem geri beni kabul eder mi diyorum' sonrada kendime kızıyorum 'saçmalama bunu yapmayacaksın' diye. Bella bensiz yaşayacaktı mutluluğu.Bir insanı sevecek,evlenecek,çocukları olacak.Benim meleğim başkasının olacak...Evet bu bana çok koyuyor ama mutlu olucak o. Bu yüzden dayanabilirim.Sevdiği adam her anında yanında olcak onun, destek olcak ona.Benim Bella'ma yaşatamadıklarımı yaşatacak.Ben hiç varolmamışım gibi mutlu olacak Bella.Sanki ben hayatına hiç girmemişim gibi. Aylarca hep bu düşünceye dayanarakdoğru yaptığımı düşündüm.Bella benim onu istemediğimi düşünüyor ve ben onun hayatındna çıkarak ona mutlu olma şansı veriyorum.Benle yaşadıklarını unutacaktır muhakkak.Ben onun hayatına girmemişim gibi olacak. Ama Jasper'ın söylediklerinde beni düşündüren ne o zaman madem bu kadar eminim kendimden sorun nerde?? Aslında kendime dürüst olursam sorunun nerde olduğunu biliyorum...Jass 'ın dediği gibi kendimi kandırıyorum belki de.Belki de Bella beni hiç unutmayacak.Ben onun hayatından çıktım ama onu hayatımdan çıkarmadım sonuçta.Belki o da öyle yapmıştır.Ama bunu yapmamış olmasını umuyorum.Beni unutmuş olması lazım.Onu beğenen çok çocuk vardı okulda-maalesef-onlardan biriyle mutlu olmalı.Benle olamayacak çünkü.Ama ya hep içinde kanayan bir yara olursam onun için ??Kimle olursa olsun ya hiç çıkmazsam aklından?? başkasını öperken bile beni düşünürse?? Yok hayır bunlar olmayacak, Jasper benim kendimi çok öenmli hissetmem için uğraştı sadece.Bir insan herkesi unutabilir,insanlar için unutmak kolay şey.Ama konu Bella olunca işler değişiyor.O her zaman normal insanlardan farklı oldu.Normalde insanlar bize yaklaşmazdı mesela.Ama Bella yaklaşmıştı ve onu bırakan da biz olmuştuk.O bizden korkmamıştı hiç.... Ailemle görüşmelimiyim acaba.Evet hepsini çok özledim ama ne kadar dayanabilirim ki onların düşüncelerindeki acıya,ne kadar katlanabilirim onların Bella'ya duydukları özleme.Ama Esme...Annem...Onu böyle habersiz bırakmak...Asla kızmaz bana biliyorum hiçbirimize kızmaz aslında ama özlemiştir.fakat gidersem ikna etmeye çalışcaklar beni Bella'ya dönmem konusunda. Gitmek istiyorum ailemin yanına ama peki ikna edilmek istiyomuyum????
Kimseye sölemeden ekliyorum bakalım ilk yorum kimin olacak hehehe | |
|
| |
| Konu: Geri: Jasper\'ın ağzından Forks\'tan ayrılık... Paz Haz. 13, 2010 7:43 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Jasper\'ın ağzından Forks\'tan ayrılık... Paz Haz. 13, 2010 8:12 pm | |
| | |
|
| |
büşra luck ..::Yeni Yıldız::..
Mesaj Sayısı : 494 Kayıt tarihi : 23/05/10 Yaş : 29 Nerden : adana
| Konu: Geri: Jasper\'ın ağzından Forks\'tan ayrılık... Paz Haz. 13, 2010 9:06 pm | |
| ablam bölüm gelmiş çok güzeldi bölüm eline sağlık | |
|
| |
| Jasper\'ın ağzından Forks\'tan ayrılık... | |
|