| Jasper\'ın ağzından Forks\'tan ayrılık... | |
|
+9e/b/u/s _KüBrA_ hotaru_edward mavitunam Alice Cullen MeLanKoLiq koke q.a.m.z.e. ssSeBoSss 13 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
ssSeBoSss ..::Yeni Yıldız::..
| Konu: Jasper'ın ağzından Forks'tan ayrılık... Ptsi Mayıs 31, 2010 2:52 pm | |
|
En son ssSeBoSss tarafından Çarş. Tem. 28, 2010 7:48 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 11 kere değiştirildi | |
|
| |
q.a.m.z.e. Admin
| Konu: Geri: Jasper\'ın ağzından Forks\'tan ayrılık... Ptsi Mayıs 31, 2010 2:52 pm | |
| Sonunda bende okicam bu meşhur hikayeyi hehehehe Canısmmmm ilk bölümleriii bekliyorummmm muaaaaahhhhh | |
|
| |
| Konu: Geri: Jasper\'ın ağzından Forks\'tan ayrılık... Ptsi Mayıs 31, 2010 2:55 pm | |
| 1.Bölüm (Jasper) Kendimden nefret ediyordum.Aileme ve edward da en büyük kötülüğü ben yapmıştım ve edward hariç herkes beni teselli etmeye çalışıyordu."Bu senin suçun değildi jasper herkesin başına gelir" deyip duruyorlardı.ama ben kendimi nasıl affedecektim? "Av yapma vakti geldi jasper"dedi alice.onun yüzüne doğru düzgün bakamıyordum. "ben gelmiycem alice.bensiz gidin bu sefer." "bu sefer dediğin kaçıncı sefer oluyo jasper farkındamısın?hayattan umudunu kesme lütfen.senin için çok üzülüyorum ve sen beni umursamıyorsun" "hayır seni herşeyden çok umursuyorum" "o zaman göster" ayağa kalktım ve onun elini tutup carlisle a yetişmek için koşmaya başladım.içimden gelmiyordu ama edward ın gidişinin üstüne birde benim yüküm onlara ağır gelecekti ve biliyordum ki edward acısını bize yaşatmamamk için gitmişti.belki sonsuza dek.... "evlat, iyimisin?"dedi carlisle. "evet carlisle iyiyim." "pek öyle gözükmüyorsun ama emin misin?" "eminim baba, eminim.edward geçen aydan beri aradımı?" "hayır jasper.rosalie geçen ay telefonu edward ın yüzüne kapadı" "böyle bir şeyi neden yaptı peki?" "edward bir daha dönmiyceğini, 2 ayda bir arayacağını ve bizi çok özleyeceğini söylemiş ve rosalie de "bize çektirdiklerin ne böyle edward!biz senin için endişeleniyoruz sen 2 ayda bir arıycam diyorsun!öyleyse hiç arama daha iyi!"dedi telefonu yüzüne kapadı.bence bir bakıma haklı." "bence değil çünkü herşey benim yüzümden bu boyuta geldi ve ben düzeltmek zorundayım.yarın brezilya ya gidip edward ı o favori, kokuşmuş otelinden alıp buraya getiricem. "böyle bir şeyi nasıl yapacaksın peki?alice ne der?" "ona alice i çok sevdiğimi söyle yeter.onu sevdiğim kadar ailemide seviyorum carlisle.bu durumu düzelticem."dedim ve burnuma çok cazip gelen bir aslanın peşine düştüm.
2.Bölüm (jasper) edwardın yanına gitmeyi kafama koymuştum.bunu alice den saklamamın da bir anlamı yoktu zaten.istese de beni durduramıyacaktı.evet bu alice ile benim aramda ilk defa olacak bişey her zaman alice ne isterse onu yaptım ama bu sefer farklı.benim yüzümden edwardın bu hale gelmesine dayanamıyorum.ailedeki herkes üzülüyo ama benim kadar değil bunu anların duygularından alıyorum.alice in yanıma geldiğini duyabiliyodum ne yapması gerektiğini düşündüğüne emindim ama bu sefer ikna olmayacaktım "jasper ne yapmak istediğini göüyorum.lütfen böyle yapma bunların suçlusu sen değilsin" dedi alice "hayır alice bunların suçlusu benim bunu ikimizde biliyoruz.sebeb olduğum şey yüzünden ailemizin haline bakarmısın? bunu benim düzeltmem gerekiyo"dedim "o zaman bende seninle gelicem tek başına gitmene izin veremem senden ayrı kalamam lütfen jazz " "alice bak bunu tek başıma yapmam gerekiyo edwardı bulucam ve onunla yalnız konuşucam.buraya dönmeye ikna etmeye çalışcam.başaracağımı sanmıyorum ama deniycem"der ve alice'in bi an gözleri bi noktaya odaklanır " dönmiyecek... sen tek başıan gelceksin" der alice "olsun en azından uğraşıcam hiç olmadı sık sık bizi araması için elimden geleni yapcam.en önemlisi onun beni affedip affetmediğini ondan öğrenicem." "seni affettiğini gördüğümü sana kaç kere söylicem jasper" "tamam alice sana inanıyorum ama beni anlamalısın onunla konuşmam lazım. kendim için... onun iyi olduğunu görmeliyim ne kadar iyiyse..." alice küçük yaramaz bi kız gibi dudağını bükmüş gitmemem için baskı yapıyodu bana ama bu sefer başaramadı.eğilip onu öptüm "seni seviyorum alice en kısa zamanda dönücem.kızma bana lütfen" "bende seni seviyorum. hangi otelde kaldığını söylememe izin verceğini görüyorum.hotel rodaviorio" deyip güldü benim şirin meleğim. eğilip tekrar öptüm onu.aşağı indiğimde herkes beni bekliyodu.esme "ohh jasper bunu yapmak istemeni anlıyorum ama kendini suçlama lütfen artık " deyip sarıldı.kafamı sallayarak onu onayladım.emmet ise "dostum bak bende gelsem güzel olmazmıydı hem belki dövüşcek birilerini de bulabiirdik.hiç olmadı birbirimizi yerdik"dedi ve kahkaha attı.ortamı rahatlatmaya çalışıyodu.rose ise sinirlendi "emmet kes sesini lütfen!!" "rose sadece ortamı yumuşatmaya çalışıyo lütfen ama " dedim gülüştük. carlisle yanıma geldi ve "evlat kendine çok dikkat et.edwardın fikrini değiştireceğini hiç sanmıyorum ama onu görmek seni rahatlatacak biliyorum.onu sevdiğimizi söyle ona ve en kısa zamanda geri dön bi eksiklik daha istemiyorum" dedi. "tamam carlisle onla konuşup hemen döncem.keşke geri dönmeye ikna edebilsem onu " diyip iç çektim. "onu çok özlediğimi söyle.onun yokluğu bana insanken çocuğumu kaybettiğimde yaşadığım acıyı hatırlatıyo.onun geri dönmesi için elinden geleni yap oğlum lütfen" dedi ve carlisle sarıldı.sessiz ve kuru hıçkırıklara boğuldu. herkes kendini çok üzgün hissediyodu.gitmeden önce hepsine tek tek bakarak sakinleşmelerini sağladım.kapıdan çıktım ve ormana doğru koşmaya başladım. koşarken bir yandan da düşünüyodum.ne olurdu sanki daha dayanıklı olsaydım.ne edwardı ne bella yı ne de ailemizin diğer üyelerini bu duruma düşürmezdim. ahh edward yıllarca yalnızdı.hiç bi zaman bundan şikayet etmedi ama arada bize imrendiğini anlayabiliyodum.yine de her zaman bizim için mutluydu.sonra bellayla karşılaşması.ateşin suya sevdalanması gibi.ne kadar kaçtıysa başaramadı en sonunda onunla olmayı seçti.şu zamana kadar onu anlayamıyodum onun kokusuna nasıl dayandığını.ama şimdi çok net anlıyorum bu kadar büyük bir aşk...ve şu an ki durumları... her şey benim yüzümden bu hale geldi.hemen edwardı bulmalıyım onun bella ya ve ailemize geri dönmesi için her şeyi yapmalıyım...
| |
|
| |
koke ..::Pembe Yıldız::..
Mesaj Sayısı : 2686 Kayıt tarihi : 23/05/10 Yaş : 31 Nerden : aşkumun yanında (:
| Konu: Geri: Jasper\'ın ağzından Forks\'tan ayrılık... Ptsi Mayıs 31, 2010 3:05 pm | |
| bölüm gelmişş. bende okumamıştımm okıyımm yaa | |
|
| |
MeLanKoLiq ..::Yeni Yıldız::..
| Konu: Geri: Jasper\'ın ağzından Forks\'tan ayrılık... Ptsi Mayıs 31, 2010 3:41 pm | |
| heyt annem ya harikasın açtın burdada süper annem ya öf 3 okuyan kişiyim ama tanıtımda ilk 2 bölümde harika yeniden okumak çok güzel | |
|
| |
| Konu: Geri: Jasper\'ın ağzından Forks\'tan ayrılık... Ptsi Mayıs 31, 2010 3:47 pm | |
| Elifimm tatlusummmm sende artık eksikleri tamaamlarsın hehehe
Semammmmm canımmmm yeniden oku bakalım neler diycen yorumlaında:D | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 2686 Kayıt tarihi : 23/05/10 Yaş : 31 Nerden : aşkumun yanında (:
| Konu: Geri: Jasper\'ın ağzından Forks\'tan ayrılık... Ptsi Mayıs 31, 2010 9:28 pm | |
| - ssSeBoSss demiş ki:
- Elifimm tatlusummmm sende artık eksikleri tamaamlarsın hehehe
Semammmmm canımmmm yeniden oku bakalım neler diycen yorumlaında:D tabı tamam larımm kuşumm. sen bölümm koydaa. | |
|
| |
Alice Cullen ..::Beyaz Yıldız::..
Mesaj Sayısı : 1116 Kayıt tarihi : 24/05/10 Yaş : 35 Nerden : ankara
| Konu: Geri: Jasper\'ın ağzından Forks\'tan ayrılık... Ptsi Mayıs 31, 2010 9:39 pm | |
| bunu arada twıde gırıp bazı bolumlerı tekrar okuyordum ellerıne saglık sebos bu hıkayeye cok sonradan okumaya basladıgımdan bolumlere tek tek yorum yapamamıstım
yuru be kocum kım tutar senı bırak savsak bella ıcın olsa bıle arkandayım sonucta bundan baska kazancı olanlarda war | |
|
| |
| Konu: Geri: Jasper\'ın ağzından Forks\'tan ayrılık... Ptsi Mayıs 31, 2010 9:51 pm | |
| Burak bu en çok senin işine yaradı sanki her bölüme yorum yapabilceksin hehehe | |
|
| |
| Konu: Geri: Jasper\'ın ağzından Forks\'tan ayrılık... Ptsi Mayıs 31, 2010 9:54 pm | |
| cıdden oyle oldu yaa sımdı bır guzel bolumde gelıormus gıbıme geldı yanı ıcıme oyle dogdu altıncı hıssım cok kuvvetlıdır benım benım en sevdıgım 4-5 bolumdu yanlıs hatırlamıyorsam ztn | |
|
| |
| Konu: Geri: Jasper\'ın ağzından Forks\'tan ayrılık... Ptsi Mayıs 31, 2010 9:57 pm | |
| Kusura kalma 2 bölüm koydum idare et yarın aksama ancak gelir diğer bölüm hehehe | |
|
| |
mavitunam ..::Beyaz Yıldız::..
| Konu: Geri: Jasper\'ın ağzından Forks\'tan ayrılık... Ptsi Mayıs 31, 2010 10:46 pm | |
| seboşum ayyy yeni fark ettim ben ama ama şimdi çok oturamıyorum en baştan okuycam ben jasper i ama | |
|
| |
| Konu: Geri: Jasper\'ın ağzından Forks\'tan ayrılık... Salı Haz. 01, 2010 7:58 am | |
| | |
|
| |
hotaru_edward ..::Pembe Yıldız::..
Mesaj Sayısı : 1634 Kayıt tarihi : 21/05/10 Yaş : 27 Nerden : hayal bahçesinin kuru topraklarından...
| Konu: Geri: Jasper\'ın ağzından Forks\'tan ayrılık... Salı Haz. 01, 2010 9:25 am | |
| bunu diğer sitede okuyamamıştım burda okucam harika alice her zamanki gibi çok tatlı ama jazz suçlamasın kendini bu kadar her şey savsağın suçu eğer o sakarlık yapmasaydı böle bişi olmıcaktı yani kim hediye paketi açarken elini keser ki hiç mi dikkat etmiyo bu kaçıncı sakarlığı bu kızın jazz azcık mantıklı olsun ya ve gitme kal boşver gelmesin edward olmasın savsakla bide burda bazı şeyler değişir dimi bella ölür mesela xD | |
|
| |
_KüBrA_ ..::Beyaz Yıldız::..
Mesaj Sayısı : 877 Kayıt tarihi : 21/05/10 Yaş : 28 Nerden : AcIlAr DiYaRıNdAn...
| Konu: Geri: Jasper\'ın ağzından Forks\'tan ayrılık... Salı Haz. 01, 2010 11:51 am | |
| ben okumuştum muhteşem bir hikaye zaten seboş ablamla bu hikaye sayesinde tanıştım ama bi daha okurum anılarımı tazelerim ellerine sağlık ablam | |
|
| |
e/b/u/s ..::Yeni Yıldız::..
Mesaj Sayısı : 297 Kayıt tarihi : 01/06/10 Nerden : kalbim ve aklımın ayrıldığı yerde
| Konu: Geri: Jasper\'ın ağzından Forks\'tan ayrılık... Salı Haz. 01, 2010 6:33 pm | |
| ayy bayılazammm benii tutmayınn her yerdenn eksiğim ya ben yaaaaaaaaaaa banane banada mail olarak gelsin o zamn bölümlerrrrrrrrrrrr ağlarım ha hikaye ıslanır harfleri gle veririk görürsünüzzzzzz | |
|
| |
| Konu: Geri: Jasper\'ın ağzından Forks\'tan ayrılık... Salı Haz. 01, 2010 6:42 pm | |
| Sekerimmm senin olman yeter yaa ben bölümleri sana dosyaylan bilem atarım (: | |
|
| |
e/b/u/s ..::Yeni Yıldız::..
Mesaj Sayısı : 297 Kayıt tarihi : 01/06/10 Nerden : kalbim ve aklımın ayrıldığı yerde
| Konu: Geri: Jasper\'ın ağzından Forks\'tan ayrılık... Salı Haz. 01, 2010 6:43 pm | |
| kiminn cicişii kiminn cicişi helallll:D:D: | |
|
| |
| Konu: Geri: Jasper\'ın ağzından Forks\'tan ayrılık... Salı Haz. 01, 2010 6:47 pm | |
| Olsun tabiii sende aa Ama sorun su ki kendisi 300 word sayfası falan hehehe | |
|
| |
MeLanKoLiq ..::Yeni Yıldız::..
| Konu: Geri: Jasper\'ın ağzından Forks\'tan ayrılık... Salı Haz. 01, 2010 6:52 pm | |
| annem buranın bölümü nerde ya ben ekleyemiyom hazır yok senden istiom hehehe ama neyse şimdi koyma ben çıkacam sonra koy sonram çok geç okurum annem ya | |
|
| |
hotaru_edward ..::Pembe Yıldız::..
Mesaj Sayısı : 1634 Kayıt tarihi : 21/05/10 Yaş : 27 Nerden : hayal bahçesinin kuru topraklarından...
| Konu: Geri: Jasper\'ın ağzından Forks\'tan ayrılık... Çarş. Haz. 02, 2010 9:19 am | |
| e/b/u/s nickli üye ebru ablamı oluyo seboş abla | |
|
| |
| Konu: Geri: Jasper\'ın ağzından Forks\'tan ayrılık... Çarş. Haz. 02, 2010 12:21 pm | |
| EVet tatlım ebru ablan oluyo kendisini ed*ward* yani | |
|
| |
| Konu: Geri: Jasper\'ın ağzından Forks\'tan ayrılık... Çarş. Haz. 02, 2010 1:27 pm | |
| sebos gelıp gıtmıssın ama bolum eklememıssın yaaa bılıyoruz bolumler hazır yaaa yoksa senı bu sınav zamanında sık bogaz etmezdım | |
|
| |
burcum ..::Beyaz Yıldız::..
Mesaj Sayısı : 1354 Kayıt tarihi : 20/05/10 Yaş : 31 Nerden : вυlυէlმгıη üzєгiηծєη ..
| Konu: Geri: Jasper\'ın ağzından Forks\'tan ayrılık... Çarş. Haz. 02, 2010 2:16 pm | |
| seboşş ablaaaa açmışsınnn jaspereee çokk sevindimm hayırlı olsunnn çok mutlu oldumm bennnnn | |
|
| |
| Konu: Geri: Jasper\'ın ağzından Forks\'tan ayrılık... Çarş. Haz. 02, 2010 2:20 pm | |
| actı ama bolum eklemıo yaa | |
|
| |
| Jasper\'ın ağzından Forks\'tan ayrılık... | |
|