| ıste benım cocuklugum boyledı ya sızın kı | |
|
+7Desert rose _KüBrA_ burcum MeLanKoLiq koke hotaru_edward Alice Cullen 11 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Alice Cullen ..::Beyaz Yıldız::..
Mesaj Sayısı : 1116 Kayıt tarihi : 24/05/10 Yaş : 35 Nerden : ankara
| Konu: Geri: ıste benım cocuklugum boyledı ya sızın kı Ptsi Haz. 07, 2010 8:48 am | |
| busra senın yasın kackı daha cık oyna ben bıle bu yasımda mahallede ufaklıklarla yakan top saklanbac falan oynuyorum cok guzel oluo bu yasa rahmen yanı hep ebe benı yapıolar ama olsun sızın ıcınız gecmıs bu yasta ben bıle sızın yanınızda 80 yasındayım dıom ama benım galıba sıze nıne demem lzm gerekıo bu durumda. ne buluyorsunuz alısverıs merkesızde anlamadım bos bos vıtrınlere bak dur onemlı degıl ebru bu kadar ıcı gecmısın arasında bır sen cıktın dogru duzgun yorum yapan | |
|
| |
hotaru_edward ..::Pembe Yıldız::..
Mesaj Sayısı : 1634 Kayıt tarihi : 21/05/10 Yaş : 27 Nerden : hayal bahçesinin kuru topraklarından...
| Konu: Geri: ıste benım cocuklugum boyledı ya sızın kı Ptsi Haz. 07, 2010 8:52 am | |
| bak işte şu alışveriş merkezlerini bende anlamıyorum cevahir olsa neyse orda süper şeyler var ama diğerleri ne öyle azcık eğlenceli olsa tamma sadece bak vitrine dene ve al ve arkadaşlaırna gçster neyseki bizimkiler o kadarda büyümediler ya da şöyle mi demeliyim dershanelerden vakit bulamıyolar ve not: herkesin içi geçmedi ben hala oyun olsa oynayacak kişilerdenim hani oyuncaklarımı bulsam onlarla oynucam ama bi poşet dolusu oyuncağım sankim toz olup uçtu | |
|
| |
| Konu: Geri: ıste benım cocuklugum boyledı ya sızın kı Ptsi Haz. 07, 2010 8:56 am | |
| benım oyuncaklarım duruo yollayayım sana dıecem ama hepsı erkek ıcın duruo dedıysem hala oynuyorum demedım sus olarak sagda solda duruo sadece boncuk atan bı tabancam war arada onla oynuorum | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1634 Kayıt tarihi : 21/05/10 Yaş : 27 Nerden : hayal bahçesinin kuru topraklarından...
| Konu: Geri: ıste benım cocuklugum boyledı ya sızın kı Ptsi Haz. 07, 2010 9:00 am | |
| benimkilerde muhtemelen annem tarafından kolilere kaldırıldı yani ben öyle umuyorum eğer attıysa şimdi bile çok ağlarım yani en sevdiğim barbie bebek ordaydı ablam süs diye masasında tutyodu nası alsam diye iki de bi bahaneler üretiyodum sonunda aldım ve bi sene sonra oyuncaklar kayboldu bide güzel denizkızım ordaydı atmamış olsun annem ya | |
|
| |
| Konu: Geri: ıste benım cocuklugum boyledı ya sızın kı Ptsi Haz. 07, 2010 9:01 am | |
| sorsana o zmn annene ne yapmıs | |
|
| |
| Konu: Geri: ıste benım cocuklugum boyledı ya sızın kı Ptsi Haz. 07, 2010 9:05 am | |
| akşama kadar beklemem lazım annem çalışıyo benim o gelene kadar gücüm yettiğince kolilere bakarım odayıda büyük bi şekilde dağıtırım ama ossun barbie bebeğim için değer | |
|
| |
| Konu: Geri: ıste benım cocuklugum boyledı ya sızın kı Ptsi Haz. 07, 2010 9:06 am | |
| fazla kurcalama ortalıgı bence annen kızabılır sen en ıyısımı aksamı bekle annene sor | |
|
| |
| Konu: Geri: ıste benım cocuklugum boyledı ya sızın kı Ptsi Haz. 07, 2010 9:12 am | |
| gerçi muhtemel olarak "sen büyüdün ne gerek var oyuncağa şimdi. bide onlarla dağıtma ortalığı" diyecek işine gelmiyo diye büyütüyo beni eğer işine gelse ben onun her zaman küçük kızıyım | |
|
| |
| Konu: Geri: ıste benım cocuklugum boyledı ya sızın kı Ptsi Haz. 07, 2010 9:15 am | |
| o zmn sende sana kucuk kızım dedıklerınde bu sozu hatırlatırsın | |
|
| |
| Konu: Geri: ıste benım cocuklugum boyledı ya sızın kı Ptsi Haz. 07, 2010 9:16 am | |
| cık işe yaramaz ben bunu daha önce denedim bi şekilde kıvırdı annem daha doğrusu iş verip başıma ablamı dikmekle tehdit etti gibi bi şey bende üstelemeden kaçtım tabi | |
|
| |
| Konu: Geri: ıste benım cocuklugum boyledı ya sızın kı Ptsi Haz. 07, 2010 9:17 am | |
| verebılecegım en ıyı akıl buydu walla sen o oyuncakları bence unut o zmn | |
|
| |
| Konu: Geri: ıste benım cocuklugum boyledı ya sızın kı Ptsi Haz. 07, 2010 9:24 am | |
| bi günlüğüne teyzemde kalmaya gönderebilsem babama derim o halleder ama bugğnde azcık kızdı bana ama benim suçum değildi annem okul eteğimin yerini değiştirmiş bulamayınca okula gidemedim gelince bana çok kızcak annem tüm dolaplardan sanki kasırga geçmiş gibi | |
|
| |
| Konu: Geri: ıste benım cocuklugum boyledı ya sızın kı Ptsi Haz. 07, 2010 9:35 am | |
| sen hem bunu yaptın bırde oyuncak arıyacaksın sen de delı cesaretı warmıs ben ozlem | |
|
| |
| Konu: Geri: ıste benım cocuklugum boyledı ya sızın kı Ptsi Haz. 07, 2010 9:36 am | |
| ama şimdi okul eteğimi arıyodum, geç kalmıştım, uykuluydum aman canım sadece kızıcak ama benim gayet haklı bi mazeretim var onu büyük bi neden kılıfına geçirip anneme sunucam | |
|
| |
| Konu: Geri: ıste benım cocuklugum boyledı ya sızın kı Ptsi Haz. 07, 2010 9:42 am | |
| ıns basarılı olursun o zmn | |
|
| |
| Konu: Geri: ıste benım cocuklugum boyledı ya sızın kı Ptsi Haz. 07, 2010 9:43 am | |
| başarılı olamazsam hakkınızı helal edin büyük ihtimalle tüm dolapları topladıktan sonra tüm evi baştan aşağıya temizlemek gibi bi ceza alıcam | |
|
| |
| Konu: Geri: ıste benım cocuklugum boyledı ya sızın kı Ptsi Haz. 07, 2010 9:45 am | |
| o zmn basarmak ıcın elınden gelenden fazlasını yap bence ama ne hakkımız olacak kı helal edelım varsada helal olsun ne dıelım | |
|
| |
| Konu: Geri: ıste benım cocuklugum boyledı ya sızın kı Ptsi Haz. 07, 2010 9:47 am | |
| öyle deme tanışıyoruz konuşuyoruz azcıkta olsa eğlenebiliyoruz mesela burcu*yla ben çok eğlenirim şu sınavları bi bitse iyi notlar alsada yine gelse konuşsak hem ben seni kıskanıyorum ben ta ist*teyim sen ankaradan burcu*mun şehrindesin ah ah bi ankara*ya göç edemedik | |
|
| |
| Konu: Geri: ıste benım cocuklugum boyledı ya sızın kı Ptsi Haz. 07, 2010 9:50 am | |
| ne yapacan ank yaa burcuda ztn oturdugu yer ank dıe gecsede kırıkkale sayılır orasıda ıst sonra senı hıc acmaz burcunun kanına gır unıyı ıst yazsın bence | |
|
| |
| Konu: Geri: ıste benım cocuklugum boyledı ya sızın kı Ptsi Haz. 07, 2010 9:52 am | |
| ya aslında şimdi gönlünde izmir var benimde izmir var gönlümde ama işte o bitirene kadar ben anca giderim üniye ama ikinci sıraya yazdırtırım ist*i önce kalbimizin şehrini yazsın | |
|
| |
| Konu: Geri: ıste benım cocuklugum boyledı ya sızın kı Ptsi Haz. 07, 2010 9:53 am | |
| ızmır guzel sehır ama bence gene ıst kadar olamaz | |
|
| |
| Konu: Geri: ıste benım cocuklugum boyledı ya sızın kı Ptsi Haz. 07, 2010 10:02 am | |
| ya neresini beğeniyonuz buranın her yer beton, denizi kirli bi güzelliği tarihi mekanları ve kültür ve sanat merkezleri her yer gülhane parkı gibi olsa tamma vazgeçilmez şehir ama değilki sadece betondan ibaret giderek ruhunu kaybeden bi şehir bana göre ama izmir öylemi oranın denşzi temiz en aızndan daha fazla ağaçlık en azından betonsuz alanı var oraların yani iç ratafları bielmem ama kıyı kesimleri öyle | |
|
| |
| Konu: Geri: ıste benım cocuklugum boyledı ya sızın kı Ptsi Haz. 07, 2010 11:57 am | |
| ıstanbula hıc kız kulesıne cıkıp baktınmı yada aksam ucakla ****** hava alanına ınısı gordun mu sen ıst sadece kotu yanlarını gormussun ama bence ank dan ızmırdende cok guzel | |
|
| |
e/b/u/s ..::Yeni Yıldız::..
Mesaj Sayısı : 297 Kayıt tarihi : 01/06/10 Nerden : kalbim ve aklımın ayrıldığı yerde
| |
| |
| Konu: Geri: ıste benım cocuklugum boyledı ya sızın kı Ptsi Haz. 07, 2010 2:13 pm | |
| her gıttıgımde ıst bı kere oraya cıkıyorum yaa sınavdan sonra gıdersın yaa | |
|
| |
| ıste benım cocuklugum boyledı ya sızın kı | |
|