| burada bunu koydugum ıcın benı oldureceksınız ama neyse benım cok hosuma gıttı | |
|
+9büşra luck _KüBrA_ ssSeBoSss burcum MeLanKoLiq koke Desert rose hotaru_edward Alice Cullen 13 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Alice Cullen ..::Beyaz Yıldız::..
Mesaj Sayısı : 1116 Kayıt tarihi : 24/05/10 Yaş : 35 Nerden : ankara
| Konu: burada bunu koydugum ıcın benı oldureceksınız ama neyse benım cok hosuma gıttı Paz Mayıs 30, 2010 6:43 pm | |
| İnsanligin ilk varoldugu dönemde,adamin biri seytani
yakalamaya karar vermis.Ancak bunun için 40 yil Tanri'ya ibadet etmesi gerekiyormus.Karisiyla , dostlariyla ve bütün dünyayla iliskisini kesmis,
kendisini ibadete adamis.40 yil sora Tanri , ibadetinin karsiligi olarak ona agzi kapali bir sisenin içinde seytani sunmus.Artik özgürmüs adam.Dünyada neler olup bittigini görmek, nelerin degistigini ögrenmek için sabirsizlaniyormus.siseyi karisina teslim etmis,ona iyi sahip olmasini
söylemis ve disariya çikmis.Kadincagiz seytani çok merak ediyormus.Ve merakina yenilip sisenin agzini açivermis...Açar açmaz da seytan siseden firlayip cikmis ve gülmeye baslamis:'Merakina engel olamadin ve kocanin 40
yillik emegini bosa çikardin 'diye alay etmis kadinla.
'Yok canim' demis kadin. 'Sen hiç o sisenin içinde olmadin ki.' 'Nasil olur? ' diye haykirmis seytan. 'Sen de gördün...siseden çiktim ben !
'Hiç o sisenin içinde degildin, inanmiyorum buna.Nasil küçücük siseye girebilirsin ki? '
Kafasi atmis seytanin . 'Gireyim de gör!'demis ve yeniden sisenin içine girivermis....
Adamin seytani hapsetmesi 40 yilini,kadinin ise yalnizca 5 dakikasini almis.
Seytan da söyle isyan etmis Tanri'ya :'TANRIM ,MADEM KADINI YARATACAKTIN , O ZAMAN BANA NE GEREK VARDI? | |
|
| |
hotaru_edward ..::Pembe Yıldız::..
Mesaj Sayısı : 1634 Kayıt tarihi : 21/05/10 Yaş : 27 Nerden : hayal bahçesinin kuru topraklarından...
| Konu: Geri: burada bunu koydugum ıcın benı oldureceksınız ama neyse benım cok hosuma gıttı Paz Mayıs 30, 2010 6:51 pm | |
| ben bunu görmüştüm ama neden kızalım anlamadım ben pek üstüme alınmam şahsen böyle şeyleri ordaki kadın kurnazmış ve buda bi hikaye ama bana harika fikirler veren bi hikaye tekrar okuyunca şimşeklerimi çaktırdı pit burak abi | |
|
| |
| Konu: Geri: burada bunu koydugum ıcın benı oldureceksınız ama neyse benım cok hosuma gıttı Paz Mayıs 30, 2010 6:54 pm | |
| cogu ınsan bunu okudugunda kadınların seytandan bıle tehlıkelı oldugunu anlattıgı sonucuna varıyor bende aynı fıkırdeyım | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1634 Kayıt tarihi : 21/05/10 Yaş : 27 Nerden : hayal bahçesinin kuru topraklarından...
| Konu: Geri: burada bunu koydugum ıcın benı oldureceksınız ama neyse benım cok hosuma gıttı Paz Mayıs 30, 2010 6:58 pm | |
| bi hikayeden öyle bi sonuca nasıl varıyolar ki bence saçma hem burda kadın bence kötü değil kurnaz işini biliyo işte bu hikayeden çok güsle kötü adam yaratma rehberi olur ben kullanıcam bu rehberi | |
|
| |
| Konu: Geri: burada bunu koydugum ıcın benı oldureceksınız ama neyse benım cok hosuma gıttı Paz Mayıs 30, 2010 6:59 pm | |
| bana karsı kullanmada kıme kullanıyorsan kullan ozlem | |
|
| |
| Konu: Geri: burada bunu koydugum ıcın benı oldureceksınız ama neyse benım cok hosuma gıttı Paz Mayıs 30, 2010 7:02 pm | |
| ben bi rosa yararttım burak abi onu kötü yapmada kullanıcam zaten kötüde bu hikaye aklımda daha da kötü bi rosa ortaya çıkmasına sebeb oldu tekrar teşekkürler sen gerçek hayatta kullanmaktan bahsettinde acaba ben bu rehberi abim beni gıcık etmeye kalktığında kullansam mı iyi fikir gibi | |
|
| |
| Konu: Geri: burada bunu koydugum ıcın benı oldureceksınız ama neyse benım cok hosuma gıttı Paz Mayıs 30, 2010 7:06 pm | |
| dıkkatlı olda abıne karsı kullanınca ters tepmesınde | |
|
| |
| Konu: Geri: burada bunu koydugum ıcın benı oldureceksınız ama neyse benım cok hosuma gıttı Paz Mayıs 30, 2010 7:10 pm | |
| babam yakınlardayken kullanırım bişeycik yapamas xD zaten ertesi günede unutur gider bi işi düşerse hatırlatır bunu o kadar | |
|
| |
Desert rose ..::Beyaz Yıldız::..
Mesaj Sayısı : 903 Kayıt tarihi : 25/05/10 Yaş : 36 Nerden : ankaraa :)
| Konu: Geri: burada bunu koydugum ıcın benı oldureceksınız ama neyse benım cok hosuma gıttı Paz Mayıs 30, 2010 7:43 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: burada bunu koydugum ıcın benı oldureceksınız ama neyse benım cok hosuma gıttı Paz Mayıs 30, 2010 7:45 pm | |
| yaa kanka hep kadınlar basımı yakıo benım ne geldıyse bunlar yuzunden geldı basıma | |
|
| |
| Konu: Geri: burada bunu koydugum ıcın benı oldureceksınız ama neyse benım cok hosuma gıttı Paz Mayıs 30, 2010 7:48 pm | |
| hehehhee ama yanii 'bunlar' demesekk... kankaa valla bu konuları umuma açık yerlerde konuşma bence.. burda bi seni görüom erkeek..ben bile kurtaramam bakk soraa | |
|
| |
| Konu: Geri: burada bunu koydugum ıcın benı oldureceksınız ama neyse benım cok hosuma gıttı Paz Mayıs 30, 2010 8:11 pm | |
| aralarında bazı saglam karakterlıler war onlarda hep burada toplanmıs ne hıkmetse | |
|
| |
koke ..::Pembe Yıldız::..
Mesaj Sayısı : 2686 Kayıt tarihi : 23/05/10 Yaş : 31 Nerden : aşkumun yanında (:
| Konu: Geri: burada bunu koydugum ıcın benı oldureceksınız ama neyse benım cok hosuma gıttı Paz Mayıs 30, 2010 9:31 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: burada bunu koydugum ıcın benı oldureceksınız ama neyse benım cok hosuma gıttı Paz Mayıs 30, 2010 9:36 pm | |
| tesekkurler elıf en azından su ana kadar bekledıgım gıbı tepkıler almadım | |
|
| |
koke ..::Pembe Yıldız::..
Mesaj Sayısı : 2686 Kayıt tarihi : 23/05/10 Yaş : 31 Nerden : aşkumun yanında (:
| |
| |
| Konu: Geri: burada bunu koydugum ıcın benı oldureceksınız ama neyse benım cok hosuma gıttı Paz Mayıs 30, 2010 10:02 pm | |
| - Alice Cullen demiş ki:
- aralarında bazı saglam karakterlıler war onlarda hep burada toplanmıs ne hıkmetse
anaaamm kankam bak arada kaynıomuş nerdeyse bu lafın dur ben diikkat çekiyim bunaa kankaaam saol..üstüme alındım ben hemen teşekkür etmem lazım | |
|
| |
| Konu: Geri: burada bunu koydugum ıcın benı oldureceksınız ama neyse benım cok hosuma gıttı Paz Mayıs 30, 2010 10:04 pm | |
| sen bası ceken dıger 19 kısıden bırısın kanka | |
|
| |
MeLanKoLiq ..::Yeni Yıldız::..
| Konu: Geri: burada bunu koydugum ıcın benı oldureceksınız ama neyse benım cok hosuma gıttı Ptsi Mayıs 31, 2010 9:05 am | |
| bende hemen üstüme alındım p.i.t Burak ya işte kadın böle kurnaz zeki olunca şeytanı bile kandırıyo adam 40 yıl çalıştı kadın 5 dk hemen kavanoza geri tıktı hehehe süper ya | |
|
| |
| Konu: Geri: burada bunu koydugum ıcın benı oldureceksınız ama neyse benım cok hosuma gıttı Ptsi Mayıs 31, 2010 10:47 am | |
| bence oyle degıl kadınlar oyle tehlıkelıdırkı seytenı bıle kandırabılır dusun erkegın halını demek ıstıo | |
|
| |
| Konu: Geri: burada bunu koydugum ıcın benı oldureceksınız ama neyse benım cok hosuma gıttı Ptsi Mayıs 31, 2010 10:51 am | |
| hçte bile kadın zeki olduğu için 5 dk halletti işi ve kadınlar tehlike deildir sadece kurnazlar biraz | |
|
| |
| Konu: Geri: burada bunu koydugum ıcın benı oldureceksınız ama neyse benım cok hosuma gıttı Ptsi Mayıs 31, 2010 11:27 am | |
| neyse sımdılık susma hakkımı kullanayım ben burada tek erkek benım lınc edılmek ıstemıorum | |
|
| |
| Konu: Geri: burada bunu koydugum ıcın benı oldureceksınız ama neyse benım cok hosuma gıttı Ptsi Mayıs 31, 2010 11:30 am | |
- neyse sımdılık susma hakkımı kullanayım ben
burada tek erkek benım lınc edılmek ıstemıorum ne linçi kankam yapmaa.... ben kankama laf sölettirmeem taamm mıı | |
|
| |
| Konu: Geri: burada bunu koydugum ıcın benı oldureceksınız ama neyse benım cok hosuma gıttı Ptsi Mayıs 31, 2010 11:38 am | |
| kanka suanda sıtede senle benı cıkart 18 kısı kalıyo 18-2 hıc sansımız yok gıbı gelıo bana | |
|
| |
| Konu: Geri: burada bunu koydugum ıcın benı oldureceksınız ama neyse benım cok hosuma gıttı Ptsi Mayıs 31, 2010 12:22 pm | |
| yok artık bu konu için bişey yapacak deiliz ama sen genede susma hakkını kullan bu kadınların sağı solu belli olmaz | |
|
| |
| Konu: Geri: burada bunu koydugum ıcın benı oldureceksınız ama neyse benım cok hosuma gıttı Ptsi Mayıs 31, 2010 12:24 pm | |
- kanka suanda sıtede senle benı cıkart 18 kısı kalıyo
18-2 hıc sansımız yok gıbı gelıo bana kanka bu iş öle rakamlara bakmaz taamm mııı.... ben savunurum diosam savunurum.. olmadı ikimizde ii kıvırıoruz nasolsa sorun deil yanii bişiler yaparızzz... iide kaçarım benn hanii | |
|
| |
| burada bunu koydugum ıcın benı oldureceksınız ama neyse benım cok hosuma gıttı | |
|