| Unutma .. ( aşık olmak böyle bişey işte ) | |
|
+4hotaru_edward MeLanKoLiq koke burcum 8 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
burcum ..::Beyaz Yıldız::..
Mesaj Sayısı : 1354 Kayıt tarihi : 20/05/10 Yaş : 31 Nerden : вυlυէlმгıη üzєгiηծєη ..
| Konu: Unutma .. ( aşık olmak böyle bişey işte ) C.tesi Mayıs 29, 2010 9:15 pm | |
| unutma .. yüreğinde bir ismin imzası var sen onu silemezsin , söküp atamazsın ne kadar uğraşsan da . unutma bir kere sevdin mi uzun uzun yanarsın .. sitemler öfkeler birikirken içinde sen azalarsın , dilinden küfür elinden kadeh eksik olmaz günler böle geçer .. alışırsın .. unutma .. sabahlar artık gecikir ister sağa dön ister sola.. gözüne uyku değil gidenin hayali gelir .. kendini şiirlere verirsin elin sigaraya gider .. her on dakikada bir fena zehirlenirsin ... bir süre güvenmeyeceksin kimseye kendine sığınacaksın .. aşk konuşulduğunda sen susacaksın .. unutma .. bir gün kaldığın yerden başlayacaksın biri bulacak seni .. eski acılara bakıp da küsme sevdalara , gavura kızıp oruç bozulmaz .. sök at kafandan acabaları .. bir kemik aynı yerden iki defa kırılmaz .. artık kararmaz gecelerin .. bir daha yaşlar akmaz gözünden .. kim bilir ağladığın günlere gülersin .. bir defa öldün ya zamanında bir daha ÖLEMEZSİN ..
Bunu ne zaman okusam nedense bana aşık olmanın evrelerini anlatırmış gibi gelir .. önce aşık olursun sonra biter ve beraberinde sende bitersin .. sonra tekrar doğarsın yeniden daha güçlü ama geçen süre acılıdır .. işe öyle bişey .. | |
|
| |
koke ..::Pembe Yıldız::..
Mesaj Sayısı : 2686 Kayıt tarihi : 23/05/10 Yaş : 31 Nerden : aşkumun yanında (:
| Konu: Geri: Unutma .. ( aşık olmak böyle bişey işte ) C.tesi Mayıs 29, 2010 9:57 pm | |
| ayy çok güzell bi yazı buu ve gerçektenn çok haklıı. tam gerçeklerıı anlatıyoo bu melett. ayy duygulandımm. eskileri hatırladım. ama ıstemıyorummm. ! pit kuşum.. süpersinn | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1354 Kayıt tarihi : 20/05/10 Yaş : 31 Nerden : вυlυէlმгıη üzєгiηծєη ..
| Konu: Geri: Unutma .. ( aşık olmak böyle bişey işte ) Paz Mayıs 30, 2010 12:15 pm | |
| ne demek tatlım =) ama çok güzel çok hoşuma gider hep ama hatırlama eskilerini yaaa boşverrr | |
|
| |
MeLanKoLiq ..::Yeni Yıldız::..
| Konu: Geri: Unutma .. ( aşık olmak böyle bişey işte ) Paz Mayıs 30, 2010 3:58 pm | |
| ay çok güzel ya cidden gerçekleri anlatmış hep öle olur diecem ama bana daha hiç olmadı saol cnm ya iyiki paylaştın çok güzel | |
|
| |
hotaru_edward ..::Pembe Yıldız::..
Mesaj Sayısı : 1634 Kayıt tarihi : 21/05/10 Yaş : 27 Nerden : hayal bahçesinin kuru topraklarından...
| Konu: Geri: Unutma .. ( aşık olmak böyle bişey işte ) Paz Mayıs 30, 2010 6:10 pm | |
| böyle şeyleri okuya okuya şu genç yaşımda aşktan soğudum xD ben acı istemem hayatımda arkadaş eğer aşk acı demekse onuda stemiyorum arkadaş ve burdanda arkadaş isminde bi şiir çıkarabilirm giderayak babam beni kaldırmadan bişiler karalayayım dosyaya ben pit kuzucum | |
|
| |
| Konu: Geri: Unutma .. ( aşık olmak böyle bişey işte ) Ptsi Mayıs 31, 2010 2:03 pm | |
| kuzu sende oku ama kaileye alma ben öylesine ekliyorum | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1634 Kayıt tarihi : 21/05/10 Yaş : 27 Nerden : hayal bahçesinin kuru topraklarından...
| Konu: Geri: Unutma .. ( aşık olmak böyle bişey işte ) Ptsi Mayıs 31, 2010 8:22 pm | |
| çalışıyorum burcu ama haklı yanlarıda var bu eklediklerinin haklı taraflarını görmesden gelmekte zorlanıyorum öyle bi göüzümün içine sokuyoki görmemek imkansız oluyo | |
|
| |
_KüBrA_ ..::Beyaz Yıldız::..
Mesaj Sayısı : 877 Kayıt tarihi : 21/05/10 Yaş : 28 Nerden : AcIlAr DiYaRıNdAn...
| |
| |
| |
| |
Alice Cullen ..::Beyaz Yıldız::..
Mesaj Sayısı : 1116 Kayıt tarihi : 24/05/10 Yaş : 35 Nerden : ankara
| Konu: Geri: Unutma .. ( aşık olmak böyle bişey işte ) Paz Haz. 06, 2010 10:21 am | |
| burcu bunu nereden buldun cok guzelmıs yaa P.İ.T | |
|
| |
| Konu: Geri: Unutma .. ( aşık olmak böyle bişey işte ) Paz Haz. 06, 2010 2:21 pm | |
| bi arkadaşım mesaj atmıştı burak abi ama o nerden buldu bilmiyorum belki şiirdir belkide bi şarin belki kendi yazmıştır ama bu konuda hiç bi fikrim yok sadece çok beğenmiştim ondan ekledim seninde beğenmene çok sevindim =) | |
|
| |
| Konu: Geri: Unutma .. ( aşık olmak böyle bişey işte ) Paz Haz. 06, 2010 4:12 pm | |
| burak abi senin neden avatarın yok | |
|
| |
e/b/u/s ..::Yeni Yıldız::..
Mesaj Sayısı : 297 Kayıt tarihi : 01/06/10 Nerden : kalbim ve aklımın ayrıldığı yerde
| Konu: Geri: Unutma .. ( aşık olmak böyle bişey işte ) Ptsi Haz. 07, 2010 12:54 am | |
| aşk yasanırken en harika duyguuu bittiğinde bile sana birseyler bırakıyoo iyiii yada kötüü kuzummm tşklerr bebeim | |
|
| |
| Konu: Geri: Unutma .. ( aşık olmak böyle bişey işte ) Ptsi Haz. 07, 2010 6:58 am | |
| ebru abla bence sen şu aşkla iligli yaptığın yorumları tekrardan oku çok güseller onlarda şiir konusu olacak potansiyel var ben inanıyorum sana | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 297 Kayıt tarihi : 01/06/10 Nerden : kalbim ve aklımın ayrıldığı yerde
| |
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Unutma .. ( aşık olmak böyle bişey işte ) Ptsi Haz. 07, 2010 3:10 pm | |
| burcu anlatmak yazmaktan hep daha kolay geliyo bana bak yazdım bi ikisatır ama kaç kere üstünden geçtim onun bile şiir bneni asar | |
|
| |
| Konu: Geri: Unutma .. ( aşık olmak böyle bişey işte ) Ptsi Haz. 07, 2010 3:11 pm | |
| düz yazı şeklinde denesene bide ebru abla o daha kolay madme anlatmak şiire dökmekten daha kolay | |
|
| |
| Konu: Geri: Unutma .. ( aşık olmak böyle bişey işte ) Ptsi Haz. 07, 2010 3:12 pm | |
| bıcırık düğn gece denedim yazdım hatta ekledim bileee ehuu sen grmedinn desene | |
|
| |
| Konu: Geri: Unutma .. ( aşık olmak böyle bişey işte ) Ptsi Haz. 07, 2010 3:13 pm | |
| daha çıkamadım ki oratlıktann dur o zaman uçöuyorum ki hemenn | |
|
| |
| Konu: Geri: Unutma .. ( aşık olmak böyle bişey işte ) Ptsi Haz. 07, 2010 3:14 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Unutma .. ( aşık olmak böyle bişey işte ) Ptsi Haz. 07, 2010 3:15 pm | |
| ama uçamadımm nereye ekledinnn | |
|
| |
| Konu: Geri: Unutma .. ( aşık olmak böyle bişey işte ) Ptsi Haz. 07, 2010 3:16 pm | |
| haha çalışkan perilere ekledim sanırım | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Unutma .. ( aşık olmak böyle bişey işte ) Ptsi Haz. 07, 2010 7:43 pm | |
| senin içinden geçenler çok güzel olyuo ebru abla =] okudum çalışkan perilerde yazdığını çok duygusaldı bence sende o yazıyı yazacak potansiyel varsa şiiri yazacak olan ayrı ayrı ve çok çok vardır hani bu gaz vermede değil sadece kalbümden geçen ve sana inanan sevgi | |
|
| |
| Unutma .. ( aşık olmak böyle bişey işte ) | |
|