| ıste benım cocuklugum boyledı ya sızın kı | |
|
+7Desert rose _KüBrA_ burcum MeLanKoLiq koke hotaru_edward Alice Cullen 11 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
e/b/u/s ..::Yeni Yıldız::..
Mesaj Sayısı : 297 Kayıt tarihi : 01/06/10 Nerden : kalbim ve aklımın ayrıldığı yerde
| Konu: Geri: ıste benım cocuklugum boyledı ya sızın kı Ptsi Haz. 07, 2010 2:15 pm | |
| aslına bakarsan zaten seneye ankara ist arasıı cekişmesi vardı bizde iki yerden biri olsun istiyodum ama kızlar büyük bi baskıyla ist çağırıyo | |
|
| |
Alice Cullen ..::Beyaz Yıldız::..
Mesaj Sayısı : 1116 Kayıt tarihi : 24/05/10 Yaş : 35 Nerden : ankara
| Konu: Geri: ıste benım cocuklugum boyledı ya sızın kı Ptsi Haz. 07, 2010 2:16 pm | |
| ıstanbul yolcusu kalmasın yanı | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 297 Kayıt tarihi : 01/06/10 Nerden : kalbim ve aklımın ayrıldığı yerde
| Konu: Geri: ıste benım cocuklugum boyledı ya sızın kı Ptsi Haz. 07, 2010 2:18 pm | |
| hehe olabilir ama aslında pek sevmiyorum orayı ben gezmek için güzel yasamak için berbat | |
|
| |
| Konu: Geri: ıste benım cocuklugum boyledı ya sızın kı Ptsi Haz. 07, 2010 2:27 pm | |
| ben hangı sehırde yasamak ıstıorsun deseler hıc dusunmez ıst derdım bı trafıgı bana gore degıl orada da bısıklet kullanırdım herhalde | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: ıste benım cocuklugum boyledı ya sızın kı Ptsi Haz. 07, 2010 2:30 pm | |
| ne guzel asla yanlız kalmazsın | |
|
| |
| Konu: Geri: ıste benım cocuklugum boyledı ya sızın kı Ptsi Haz. 07, 2010 2:31 pm | |
| peki ama o en büyük kalabalıkta çevrenlde yüzlerce insan varken yalnız kalma düşüncesi | |
|
| |
| Konu: Geri: ıste benım cocuklugum boyledı ya sızın kı Ptsi Haz. 07, 2010 2:33 pm | |
| canısın ve cıcısın orada degılmı nasıl olacak o ıs | |
|
| |
| Konu: Geri: ıste benım cocuklugum boyledı ya sızın kı Ptsi Haz. 07, 2010 2:34 pm | |
| hehe güzel yerden vurdunn tabiii onlar her yerde benlee bu durumda seneye ist yolcusu hehe | |
|
| |
| Konu: Geri: ıste benım cocuklugum boyledı ya sızın kı Ptsi Haz. 07, 2010 2:37 pm | |
| mesafe tanımayan arkadaslık sızınkısı yanı ne guzel kankam gorme bunu sen | |
|
| |
| Konu: Geri: ıste benım cocuklugum boyledı ya sızın kı Ptsi Haz. 07, 2010 2:39 pm | |
| en zor anlarında oturup hüngür hüngür aplarken sen yanında olmadığı halde acını senle paylaştığını bildiğin insanlar olması bunu gerektiriy sanırrım yakında olup sırtımdan vıracağına uzağımda olup kalbime kurulsun | |
|
| |
| Konu: Geri: ıste benım cocuklugum boyledı ya sızın kı Ptsi Haz. 07, 2010 2:40 pm | |
| bu sozun ustune benım cekıp gıtmem gerekıo her halde | |
|
| |
| Konu: Geri: ıste benım cocuklugum boyledı ya sızın kı Ptsi Haz. 07, 2010 2:43 pm | |
| | |
|
| |
Desert rose ..::Beyaz Yıldız::..
Mesaj Sayısı : 903 Kayıt tarihi : 25/05/10 Yaş : 36 Nerden : ankaraa :)
| Konu: Geri: ıste benım cocuklugum boyledı ya sızın kı Ptsi Haz. 07, 2010 4:41 pm | |
| | |
|
| |
hotaru_edward ..::Pembe Yıldız::..
Mesaj Sayısı : 1634 Kayıt tarihi : 21/05/10 Yaş : 27 Nerden : hayal bahçesinin kuru topraklarından...
| Konu: Geri: ıste benım cocuklugum boyledı ya sızın kı Ptsi Haz. 07, 2010 7:40 pm | |
| ama burak abi gezmesi güzel bişe demiyorum tarihi mekanları güzlede yaşanmaz bu şehirde ebru ablanın dediği gibi =] o kalabalık içinde yalnız kalma durumu var bende =] tamam arkadaşlarım var yok demiyorum ama yinede yalnızlık çekiyo insan burda =] önemli olan şey ne manzara ne de havadan görünürüm =] eğer burda seni anlayan biri yoksa yaşamanında anlamı yok =] hani izmirde en azından yeşillik alanlar bol ve deniz daha temiz daha güzel =] ist kadarda kalabalık değil =] hani büyük ada*da yaşa dersen o olur, her yer yeşil huzur var orda =] ne gürültü var ne de başka bi şey =] kimse seni anlamasada umruna olmaz ki. çünkü orda kendini dinleyebilirsin, börtü böcekle kaynaşabilirsin ama işte burda öyle değil, her yer senin o gördüğün kız kulesi manzaralarından ibaret değil =] bunun ara sokakları var burak abi =] orda o ara sokaklarda bulabilrisin sen evi =] o zaman anlarsın beni işte=] vızır vızır arabalar, her yerde bi gürültü, yeşillik desen hiç yok gibi senin gezip gördüğün yerler ist. güzel ve genelde ev alamayacağın yerler ve ist*e geldiğinde ne kadar zaman ayırsanda ayda bir gidebileceğin yerler kendileri =] iş, okul ders, kurs derken ayda bir gidersen şanslısın yoksa işte hep o betondan ara sokaklarda geçer hayatın=]büyük bi kalabalığın içindeki yalnızlardan olursun sende=] | |
|
| |
| Konu: Geri: ıste benım cocuklugum boyledı ya sızın kı Ptsi Haz. 07, 2010 8:06 pm | |
| boylesıne bı arkadaslık hakkında daha fazla konusmaya hakkım yok dıe gıttım ebru kanka ebrunu mesafe tanımayan arkadasları varmıs bende bır tane war dıe kıskanclıktan agladım özlem valla kafasını dınlemek ısteyen ınsan her yerde dınler | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1634 Kayıt tarihi : 21/05/10 Yaş : 27 Nerden : hayal bahçesinin kuru topraklarından...
| Konu: Geri: ıste benım cocuklugum boyledı ya sızın kı Ptsi Haz. 07, 2010 8:15 pm | |
| herkes başaramaz bence onu hayat bu burak abi elbet bi dert verir benim derdimde betonlaırn arasında olmak işte 20 yaşında olsam daha fazla gezerim ama bu koca ve güvenli olmayan şehirde 13 yaşında bi kız işte öyle istediği her yere gidemiyo =] o yüzden yaşanacak yer değil burası =] biraz daha küçük olsa bi ege kasabası mesela =] benim gözüm yokki fazlasında şöyle yalnız kalabileceğim hayvanlı ağaçlık bi alan yeter bana =] ben araba sesinde kendimi dinleyemiyorum =] o konuda sorunlarım var =] insan adaya gidince anlıyo bunu o sessizlikte her şey daha kolay oluyo =] gürültüdede olur ama sessizlikte olduğu gibi olmaz huzurl bulunan bi yerde oldupu gibi olmaz=] | |
|
| |
ssSeBoSss ..::Yeni Yıldız::..
| |
| |
Desert rose ..::Beyaz Yıldız::..
Mesaj Sayısı : 903 Kayıt tarihi : 25/05/10 Yaş : 36 Nerden : ankaraa :)
| Konu: Geri: ıste benım cocuklugum boyledı ya sızın kı Ptsi Haz. 07, 2010 8:27 pm | |
| | |
|
| |
ssSeBoSss ..::Yeni Yıldız::..
| Konu: Geri: ıste benım cocuklugum boyledı ya sızın kı Ptsi Haz. 07, 2010 8:30 pm | |
| Cicisimmmmm bana bakkkk sen gel ist'a Galata değil başka yerlerede götürcem meraklanma senhiç (: sen gel yeter ki ama sanırım yazın sen bana pardon bize Gamze'yi alcam gelirken oraları gezdirceksin (: | |
|
| |
| Konu: Geri: ıste benım cocuklugum boyledı ya sızın kı Ptsi Haz. 07, 2010 8:32 pm | |
| eet sebos bızden sonrakı nesıllere yazık ne yazıkkı bunun bı gerı donusu yok artık ozlem o zmn sende benım gıbı yap odanın tavanına yıldız resımlerı cızdırıp sıyaha boyat oda bıraz karanlık oluo ama kafanı dınlemek ıstedıgınde ortam mukemmel hafıfte bı muzık olursa deymeyın keyfıme | |
|
| |
| Konu: Geri: ıste benım cocuklugum boyledı ya sızın kı Ptsi Haz. 07, 2010 10:43 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: ıste benım cocuklugum boyledı ya sızın kı Çarş. Haz. 16, 2010 8:28 am | |
| - Alice Cullen demiş ki:
- eet sebos bızden sonrakı nesıllere yazık
ne yazıkkı bunun bı gerı donusu yok artık ozlem o zmn sende benım gıbı yap odanın tavanına yıldız resımlerı cızdırıp sıyaha boyat oda bıraz karanlık oluo ama kafanı dınlemek ıstedıgınde ortam mukemmel hafıfte bı muzık olursa deymeyın keyfıme dimi dimi çiziktiriyim her yere bi resim sonrada annem kırsın kafamı kiradayız biz kendi evimize taşınıncada yapamam ki ben annem kırar kafamı ne yaptın sen evin duvarlarına tavanına diye | |
|
| |
koke ..::Pembe Yıldız::..
Mesaj Sayısı : 2686 Kayıt tarihi : 23/05/10 Yaş : 31 Nerden : aşkumun yanında (:
| |
| |
| |
| |
| ıste benım cocuklugum boyledı ya sızın kı | |
|