| ßiz Ayrı Dünyaların İnsanlarıyız* | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
koke ..::Pembe Yıldız::..
Mesaj Sayısı : 2686 Kayıt tarihi : 23/05/10 Yaş : 31 Nerden : aşkumun yanında (:
| Konu: Geri: ßiz Ayrı Dünyaların İnsanlarıyız* C.tesi Haz. 12, 2010 9:25 pm | |
| | |
|
| |
hotaru_edward ..::Pembe Yıldız::..
Mesaj Sayısı : 1634 Kayıt tarihi : 21/05/10 Yaş : 27 Nerden : hayal bahçesinin kuru topraklarından...
| Konu: Geri: ßiz Ayrı Dünyaların İnsanlarıyız* C.tesi Haz. 12, 2010 9:27 pm | |
| aynen öyle 70 milyonun önünde hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum | |
|
| |
koke ..::Pembe Yıldız::..
Mesaj Sayısı : 2686 Kayıt tarihi : 23/05/10 Yaş : 31 Nerden : aşkumun yanında (:
| Konu: Geri: ßiz Ayrı Dünyaların İnsanlarıyız* C.tesi Haz. 12, 2010 9:29 pm | |
| | |
|
| |
MeLanKoLiq ..::Yeni Yıldız::..
| Konu: Geri: ßiz Ayrı Dünyaların İnsanlarıyız* Paz Haz. 13, 2010 8:09 am | |
| hahaha koptum yorumlarınıza ama bende şiddetle size katılıyorum ve yb istiyorum profiterolim nerdesin ya hadi yb bah isyan ederim | |
|
| |
kakoLu_pudinq ..::Yeni Yıldız::..
Mesaj Sayısı : 309 Kayıt tarihi : 05/06/10 Yaş : 28 Nerden : Konya (;
| Konu: Geri: ßiz Ayrı Dünyaların İnsanlarıyız* Ptsi Haz. 14, 2010 10:44 am | |
| Hahaha koptuım yorumlarınıza Bugün gelir galiba canlarım | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1634 Kayıt tarihi : 21/05/10 Yaş : 27 Nerden : hayal bahçesinin kuru topraklarından...
| Konu: Geri: ßiz Ayrı Dünyaların İnsanlarıyız* Ptsi Haz. 14, 2010 12:03 pm | |
| keşke şimdi gelse bende ilk yorumju kapabilme gibi bi şansa sahip olsam ne ka güzel olur biliyon mu | |
|
| |
| Konu: Geri: ßiz Ayrı Dünyaların İnsanlarıyız* Ptsi Haz. 14, 2010 2:40 pm | |
| 2.Bölüm “Misafir”
Çalan saatin sesiyle istemeyerekte olsa attım kendimi yataktan. Sürüne sürüne hazırlanıp, apar topar çıktım evden. Kahretsin! Hava çok güneşliydi. Kemiklerim uyuşuyordu sanki. Ve gözlerimi açık tutamıyordum. Hızlı adımlarla yürüyerek en kısa yoldan okul binasına daldım. Şimdi bana acı veren her neyse biraz daha hafiflemişti. Birkaç defa derin derin nefes aldıktan sonra sınıfa doğru yürümeye başladım. Kendimi hala çok rahatsız hissediyordum. Bu acı her geçen gün katlanıyordu. En kısa zamanda bir doktora görünmeliydim. Belki güneşe alerjim falan vardır.
Sınıfa girer girmez sırama oturdum. Nefesim kesik kesikti. Yanımdaki sandalyenin çekildiğini duydum. Sonra da yanıma birinin oturduğunu. Kim olduğunu tahmin etmek hiçte zor değildi. Bugüne kadar bana bu kadar yaklaşan bir tek insan tanıyordum. Rager.
“ Merhaba.”dedi. “ Merhaba.”diye karşılık verdim. Konuştukça ciğerlerim yanar gibiydi. “ Neyin var? Çok tuhaf görünüyorsun.” “ Bilmiyorum.” “ İzin alıp eve gitmelisin bence.” “ İzin vereceklerini sanmıyorum.” “ İstersen senin için izin alabilirim. Biliyorsun Bayan Siano’ya sözüm geçer.” “ Bana bu iyiliği yapar mısın gerçekten.” “ Burada bekle hemen geliyorum.”
Hızla sıradan kalktı ve müdür odasına doğru koşmaya başladı. Çok iyi bir insandı. Diğer insanlardaki anlam veremediğim soğukluk yoktu onda. Herkese karşı anlaşılmaz bir sevgi barındırıyordu. Ve benim yalnız olduğumu gördüğünden beri de hep yanımdaydı. Ona oldukça minnettardım doğrusu. Kısa bir zaman sonra yüzünde bir gülümsemeyle geldi. İzin almıştı demek ki.
“ Hadi bakalım prenses doğru evine. Güzelce yat ve dinlen. Gerçekten kâbus gibi görünüyorsun.” “ Çok teşekkür ederim Rager. Sende olmasan…” “ Saçmalamayı kes lütfen. Ne zaman bir ihtiyacın olursa yanındayım. Şimdi dediğimi yap ve doğru evine git.” “ Pekala, tekrar teşekkürler.”
Hafif bir gülümsemeyle yanından ayrıldıktan sonra hızla eve doğru yürümeye başladım. Evimin yakınlarında parka geldiğimde koyu kahverengi saçlı, iri gözlü çok güzel bir kız gördüm. Birilerini arıyor gibi bir hali vardı. Aklımdan ona yardım etme düşüncesi geçtiyse bile vazgeçtim. Çünkü biri an önce eve gitmeliydim. Canım çok acıyordu. Kızın yanından hızla geçerek eve doğru devam ettim.
Nihayet geldiğim hemen bir aynanın karşısına geçtim. Nasıl göründüğümü çok merak ediyordum çünkü. Korkakça başımı kaldırıp aynaya baktım. Aman Allah’ım! Gerçekten kabus gibiydim. Gözlerimin altında koyu mor halkalar vardı. Tenim olduğundan beyaz görünüyordu. Acı çektiğim gözlerimden o kadar belliydi ki…
Bakışlarımı yüzümden koluma çevirdim. Dövmem… Bu dövmenin nasıl yapıldığı konusunda hiçbir fikrim yoktu. Hayatımın hatırladığım kısmında hep vardı. Yani 12 yaşımdan beri… Sol omzumdan iki büyük yıldızla başlayıp koluma doğru serpiliyordu. Baştaki iki büyük yıldızdan sonra yıldızlar küçülmeye başlıyor ve üç minnacık yıldızla sonlanıyordu. Yıldızların etrafın onlara egzotik bir görünüm veren dallar yerleştirilmişti. Oldukça orijinal ve güzel bir görüntüsü vardı. Bir defasında bir dövmeciye gösterdiğimde bana hayran hayran bakarak:
“ Bu inanılmaz. Sanki dövme değil de senin kendi tenin. Harika bir işçilik! Ve desen oldukça inanılmaz. Bu gerçekten harika!”demişti.
Evet, bu dövmenin nasıl yapıldığı da hayatımın çözülmesi gereken sırları arasında yer alıyor. Bakışlarımı tekrar yüzüme çevirdiğimde yatmak zorunda olduğumu hissettim. Ve büyük bir hızla kendimi yatağa attım.
Yaklaşmıştım. Çok yaklaşmıştım. Ondan gelen serinliği, huzur ve güveni neredeyse tüm vücudum hissediyordu. Buralarda bir yerlerde olmalıydı. Gözlerim uzakları ararken arkamdan geçen enerji bulutunu hissetmem biraz geç olmuştu. Ona yaklaşmanın sevinciyle arkamı döndüm. İşte orada hızla ilerliyordu. Acı çektiği her halinden belliydi. Yakında acısının sona erecek olması beni sevindirdi.
İşte yine güneşin batışıyla açıvermiştim gözlerimi. Şaşırtıcı bir durum değildi sanırım artık. Kalktım ve yatağımı düzenledim. Sadece ses olsun diye eski televizyonumu açtım. Şansıma bir müzik kanalı denk gelmişti. Gözümü evin içinde gezdirdim. Tanrım! Ben ne zaman bu kadar pasaklı olmuştum. Müziğin ritmine uyarak etrafı düzenlemeye başladım.
Yaklaşık bir buçuk saat sonra nihayet her şeyi yoluna koyduğum da aynanın karşısına geçtim. Sabahki halimden eser yoktu. Şimdi yüzümde farklı bir aydınlık, farklı bir güzellik vardı. Gözlerimin altındaki morluklar gitmiş, tenim tamamen pürüzsüz bir hal almıştı. Gerçekten çok güzel görünüyordum. Aynadaki halime gülümsedim. Güzel olmak hoşuma gitmişti. Tam bu sırada aklıma bir fikir geldi.
Koşarak odama gittim ve dolabımı açtım. Şöyle bir göz attım. Çok kıyafetim yoktu. Ama zevkli seçimlerim vardı doğrusu. Bir keresinde okulda yapılan bir baloda giymek için aldığım elbise çarptı gözüme. Siyah üzerine altın sarısı çizgileri vardı. Etekleri ise tamamen siyahtı. Ve bana gerçekten yakışıyordu. Hemen askısında alıp üstüme geçirdim. Saçlarımı salıp gözlerime hafif bir makyaj yaptım. İşte bu bendim! Aynanın karşına geçip kendi kendime birkaç saçma poz verdikten sonra yaptıklarıma gülmeye başladım. Uzun süredir böyle içten gülmüyordum. Bu harika birşeydi. Güldükçe gülesim geliyordu. Saçma sapan pozlarıma devam ettim. Saçlarıma saçma şekiller verdim. Ve en sonunda gülmekten yorgun düşüp koltuğa yığıldım. Hala kıkırdıyordum. Bu çok hoşuma gitmişti.
Sonunda sakinleşmeye karar verip üstümü değiştirmeye giderken çalan kapının sesiyle irkildim. Kapı mı çalınmıştı gerçekten? İlginçti doğrusu. Kapım pek çalınmazdı. Yanlış yere gelmişlerdir diye düşündüm. Yine de delikten bakmadan açmamalıydım. Merakla kafamı kapıya yaklaştırıp baktım. Misafirim gerçekten çok ilginçti. Gelen bugün parkta gördüğüm o güzel kızdı. Yine merakla hafifçe araladım kapıyı.
" Buyrun kime bakmıştınız?" İri kahverengi gözlerini gözlerime dikti ve konuştu. " Sonunda sizi buldum efendim."
| |
|
| |
| Konu: Geri: ßiz Ayrı Dünyaların İnsanlarıyız* Ptsi Haz. 14, 2010 2:41 pm | |
| ilk yorum | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: ßiz Ayrı Dünyaların İnsanlarıyız* Ptsi Haz. 14, 2010 2:46 pm | |
| tabi kaparım ben ama okumadan çıkıyom gelince okuycam artık | |
|
| |
| Konu: Geri: ßiz Ayrı Dünyaların İnsanlarıyız* Ptsi Haz. 14, 2010 2:49 pm | |
| Tamam tamam hadi öptüüm :S sonra geri gel | |
|
| |
| Konu: Geri: ßiz Ayrı Dünyaların İnsanlarıyız* Ptsi Haz. 14, 2010 2:50 pm | |
| gelecem ama belki gelemem babam izinli bugün en geç yarına burdayım mucuk profiterolime | |
|
| |
| Konu: Geri: ßiz Ayrı Dünyaların İnsanlarıyız* Ptsi Haz. 14, 2010 2:54 pm | |
| Yaa neyse ya tamam.Baba olunca boynumuz kıldan ince | |
|
| |
_KüBrA_ ..::Beyaz Yıldız::..
Mesaj Sayısı : 877 Kayıt tarihi : 21/05/10 Yaş : 28 Nerden : AcIlAr DiYaRıNdAn...
| Konu: Geri: ßiz Ayrı Dünyaların İnsanlarıyız* Ptsi Haz. 14, 2010 3:04 pm | |
| ayy ipek böcüğü bölüm çok güzeldi çok beğendim ben bu hikayeyi ama yaa yb isterim mucks | |
|
| |
| |
| |
Mesaj Sayısı : 877 Kayıt tarihi : 21/05/10 Yaş : 28 Nerden : AcIlAr DiYaRıNdAn...
| Konu: Geri: ßiz Ayrı Dünyaların İnsanlarıyız* Ptsi Haz. 14, 2010 3:19 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: ßiz Ayrı Dünyaların İnsanlarıyız* Ptsi Haz. 14, 2010 4:06 pm | |
| Tabii ki yok bak Semaya o bana herşeyi diyo.Yemeklerdn tut eşyalara kadar herşey benim Ne istersen söyleyebilirsin bu arada ben sana Küpram diyorum ya sorun olmuyo dimi?Çok seviyorumda bu ismi | |
|
| |
| Konu: Geri: ßiz Ayrı Dünyaların İnsanlarıyız* Ptsi Haz. 14, 2010 4:32 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: ßiz Ayrı Dünyaların İnsanlarıyız* Ptsi Haz. 14, 2010 4:36 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: ßiz Ayrı Dünyaların İnsanlarıyız* Ptsi Haz. 14, 2010 5:10 pm | |
| ipek böcüğüm bölüm çok güzeldi gerçi kim geldi niye geldi efendi derken diye bi sürü sorulacak sorum var o ayrı yb çabucak gelse ne kadar güzel olur | |
|
| |
burcum ..::Beyaz Yıldız::..
Mesaj Sayısı : 1354 Kayıt tarihi : 20/05/10 Yaş : 31 Nerden : вυlυէlმгıη üzєгiηծєη ..
| Konu: Geri: ßiz Ayrı Dünyaların İnsanlarıyız* Ptsi Haz. 14, 2010 6:27 pm | |
| süper olmuş puegindim ya bayıldım eline sağlık fıostık | |
|
| |
| |
| |
burcum ..::Beyaz Yıldız::..
Mesaj Sayısı : 1354 Kayıt tarihi : 20/05/10 Yaş : 31 Nerden : вυlυէlმгıη üzєгiηծєη ..
| Konu: Geri: ßiz Ayrı Dünyaların İnsanlarıyız* Çarş. Haz. 16, 2010 12:20 pm | |
| | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: ßiz Ayrı Dünyaların İnsanlarıyız* Çarş. Haz. 16, 2010 4:56 pm | |
| nie yok ama ağlama ben sana kıyamam profiterolim | |
|
| |