| ßiz Ayrı Dünyaların İnsanlarıyız* | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
kakoLu_pudinq ..::Yeni Yıldız::..
Mesaj Sayısı : 309 Kayıt tarihi : 05/06/10 Yaş : 28 Nerden : Konya (;
| |
| |
MeLanKoLiq ..::Yeni Yıldız::..
| Konu: Geri: ßiz Ayrı Dünyaların İnsanlarıyız* Perş. Haz. 10, 2010 3:05 pm | |
| ilk yorum | |
|
| |
| Konu: Geri: ßiz Ayrı Dünyaların İnsanlarıyız* Perş. Haz. 10, 2010 3:08 pm | |
| Bravaa patatesim nası bunu beğendin mii? | |
|
| |
| Konu: Geri: ßiz Ayrı Dünyaların İnsanlarıyız* Perş. Haz. 10, 2010 3:19 pm | |
| sen azcuh daha düşün bence profiterolim hahaha of cidden harika bi hikaye ama twide düzgünce takip edemiodum böhü ama artık bitti burada sürekli yb isteği duyacaksın profiterolim ay bunların birleşmeside zor olacak ya sonuçta düşmanlar neysem çabuk bölüm istiom ben ilk andan isyan ettirme bana brownim bah kötü olur | |
|
| |
| Konu: Geri: ßiz Ayrı Dünyaların İnsanlarıyız* Perş. Haz. 10, 2010 3:28 pm | |
| Düşüncem düşüncem dondurmam gaymak nerdn aklıma gldi bilmiorm hahaha Bölüm müü? töbe Bizsmillah tanıtım yeni geldii zaten daha kimse bakmadı baksınlar bölümü hemen şeyettiririm ben ciyerim merak etme | |
|
| |
| Konu: Geri: ßiz Ayrı Dünyaların İnsanlarıyız* Perş. Haz. 10, 2010 3:32 pm | |
| dondurmam kaymak koptum leyn ama güzel hahaha ya ne var isteyemezmiyim hem okurlar sen me dert edionki üf ama ben bölüm istiom ya böhüüüü | |
|
| |
| Konu: Geri: ßiz Ayrı Dünyaların İnsanlarıyız* Perş. Haz. 10, 2010 3:36 pm | |
| Bende koptum aslında öle bi film vardıya ordn aklıma geldi bölüm müü ıhh bilmiorm ki yaa gelmez herldee | |
|
| |
burcum ..::Beyaz Yıldız::..
Mesaj Sayısı : 1354 Kayıt tarihi : 20/05/10 Yaş : 31 Nerden : вυlυէlმгıη üzєгiηծєη ..
| Konu: Geri: ßiz Ayrı Dünyaların İnsanlarıyız* Perş. Haz. 10, 2010 3:40 pm | |
| oo pudingim hikayelenmişizz | |
|
| |
| Konu: Geri: ßiz Ayrı Dünyaların İnsanlarıyız* Perş. Haz. 10, 2010 3:40 pm | |
| ya beni deli etmede bari ilk bölümü koy bah ağlıycam | |
|
| |
| Konu: Geri: ßiz Ayrı Dünyaların İnsanlarıyız* Perş. Haz. 10, 2010 3:45 pm | |
| Evvet burcum hikayelendik Semam biricikim dur yaa azcık daha yorum glsin bölüm gelicek ama 2. sayfadaa | |
|
| |
| Konu: Geri: ßiz Ayrı Dünyaların İnsanlarıyız* Perş. Haz. 10, 2010 3:49 pm | |
| ya ne 2. sayfası ya böhüüüüü üf ya ben bölüm istiom | |
|
| |
| Konu: Geri: ßiz Ayrı Dünyaların İnsanlarıyız* Perş. Haz. 10, 2010 3:52 pm | |
| Evvet datlum 2. sayfada Bnde koymak istiyorum aslında bölümüde bakma sen | |
|
| |
| Konu: Geri: ßiz Ayrı Dünyaların İnsanlarıyız* Perş. Haz. 10, 2010 4:05 pm | |
| naz yapıyım dion hemi bahtın nazını çekende var hahaha koy kız 2. sayfa olmaz ya böhüüüü | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: ßiz Ayrı Dünyaların İnsanlarıyız* Perş. Haz. 10, 2010 4:12 pm | |
| ya ama sabahtan beri uğraşıom hala geçemedik | |
|
| |
| Konu: Geri: ßiz Ayrı Dünyaların İnsanlarıyız* Perş. Haz. 10, 2010 4:18 pm | |
| Ahaha ciddn haa niye geçemedik ki biz hahaha bir sayfada kaç yorum oluyo | |
|
| |
| Konu: Geri: ßiz Ayrı Dünyaların İnsanlarıyız* Perş. Haz. 10, 2010 4:29 pm | |
| heyt profiterolim bah 2. sayfadayız hadi bölüm | |
|
| |
| Konu: Geri: ßiz Ayrı Dünyaların İnsanlarıyız* Perş. Haz. 10, 2010 4:39 pm | |
| 1.Bölüm “ Farklılıklar”
Of, yine bir damla uykum yoktu. Yatakta dönüp durmaktan sıkılmıştım. Oflayarak kalktım ve balkona çıktım. Yıldızlar parıl parıldı. Hava ılıktı. Sıcak esen hafif rüzgar tenimi okşuyordu. Hatta sanki bana masaj yapıyordu. Her gece duyduğum ama bir türlü ne olduğunu çıkaramadığım o koku gelmişti yine burnuma. Serinlik ve huzur kokar gibiydi. Sıcak rüzgarın ve bu tanımadık kokunun etkisiyle oldukça rahatlamıştım. Biraz önceki yalnızlık ve huzursuzluk hissi yerini anlamsız bir mutluluğa bırakmıştı. Şimdi sanki kendimden bir parça bulmuş gibi mutlu ve güvenli bir çift eli tutar gibi huzurlu hissediyordum.
Yaklaşık bir senedir uyku problemi çekmeme rağmen pek rahatsız değildim. Ancak şu son iki haftadır geceleri gözümü bile kırpamıyordum. Ve her gece aynı şeyler tekrarlanıyordu. Yatakta öylece durmaktan sıkılıp balkona çıkıyor ve bütün geceyi yıldızları seyrederek geçiriyordum. Doğum günümü kutladığım geceden beri her gece bu şekilde geçiyordu.
Kutlamak derken öyle kalabalık bir parti değildi. 18 yaş günümü sadece ben ve birkaç eski fotoğraf kutladık. Yalnızdım. Kim olduğumu bile doğru dürüst bilmiyordum. Annem ve babama ait çok silik anılar vardı beynimde. Bazen rüyalarımda çocukluğuma dair şeyler görürdüm. Ama artık onlarda eskide kalmıştı. Çünkü artık uyuyamıyordum da. Artık annemi, babamı ya da çocukluğumu rüyalarımda bile göremiyordum. Gündüz hep bir bilinmezlikle boğuşup duruyordum. Gece uykularım kaçtığından beri gündüz çok halsiz hissediyordum kendimi. Hele güneşe çıkınca bayılacak gibi oluyordum. Okula da zar zor gidip gelebiliyordum. Döner dönmez de yatakta buluyordum kendimi. Ama çok değil bir iki saat sonra güneşin batmasıyla uyanıveriyor bir daha da uyuyamıyordum. 18 yaşıma girdiğimden beri her gün işkence içinde ve yapayalnız geçiyordu. Geceleri ise sakinleşip huzur buluyordum.
Adım Lyssa. Yunanca da çılgın demek. Ve ben ismimin anlamını taşımıyorum. Dışarıdan bakıldığında sakin sessiz ve gizemli bir tipim. Yani çılgın olduğum falan söylenemez. İnsanlar benimle pek ilgilenmezler. Ama uzaktan hayran hayran izlerler. Özellikle de erkekler. Eh, bu bazen hoşuma gider tabi. Yine de hiçbiriyle ilgilenmem. İlgilenemem. Neden olduğu konusunda ise hiçbir fikrim yok.
Hayatımın hatırladığım kısmında hep yalnızdım. Annem ve babamın bir kazada öldüğü ve benim de o kaza da hafıza kaybına uğradığım tahmin ediliyor. Ama bu bile kesin değil. Annemle babamın cesetleri dahi bulunamamış. Ama ben o kazadan sadece hafıza kaybıyla kurtulabilmişim. Bu hikâye bana hiçbir zaman mantıklı gelmedi. Annem ve babamın başına başka bir şey gelmişti. Biliyordum. Belki kaybolmuşlardır diye umdum. Belki bir gün tekrar çıkıp gelir ve beni bu yalnızlıktan çekip çıkarırlar.
Bir defa bir ev arkadaşım olmuştu. Neden bilmiyorum – herhalde benden sıkılmış olacak ki- bir gün eve döndüğümde bir not bırakıp gitmişti.
Yaşadıklarımı düşünmek içimin burkulmasına sebep oldu. Kafamı kaldırıp yıldızlara döndüm yüzümü bir kez daha. Sanki beni teselli ediyorlardı. Gülümsedim. Belki de şu an beni görüyorlardır diye düşündüm. Ve çok gecikmeden saçmaladığımı fark ettim.
Ayakta durmaktan yorulup küçük masamın önündeki sandalyeme oturdum. Rüzgar şimdi daha ılık bir hal almıştı. Bir ipek kumaş gibi tenimde gezinip rahatlamamı sağlıyordu. Yine içim huzurla dolmuştu. Sanki rüzgar da beni teselli ediyor gibiydi =). Elim istemsizce masanın üstündeki eski deftere kaydı. Annemin kalan birkaç resminden başka tek hatırasıydı bu defter. Onun günlüğüydü. Bütün çabalarıma rağmen anca birkaç cümle okuyabilmiştim. Defter zift gibi yapışkan ve siyah bir şeyle kaplanmıştı çünkü.
“Her şey Lyssa içindi aslında.” “Amacımız bir …… başlatmak …di” “Eresbos ve ben sadece …….” “Ben Helena, yemin ederim ki……” “Mesemondo’da…………..”
Okuyabildiklerim bunlardı sadece. Ve buradan tek çıkarabildiğim annem Helena babamsa Eresbos’du. Bunlar çok ilginç isimlerdi. Helena bir derece normaldi. Ama Eresbos ismini şimdiye dek kimse de duymamıştım. Ve Mesemondo… Onu da çok araştırmıştım. Öyle bir yer yoktu dünyada. Uzun bir araştırmadan sonra hakkında tek öğrenebildiğim “ Ay Şehri ” anlamına geldiğiydi. Bu yarım yamalak kelimelerden anlam çıkarabilmek için biraz daha zorladım kendimi. Belki ufak bir şey hatırlardım. Sonra gerisi çözülür ve geçmişimi öğrenirdim belki. Bir daha okudum o anlamsız cümleleri. Sanki bir şeyin aksini iddia etmişler ve bunun yüzünden bir cezaya çarptırılmışlardı. Ah, yine saçmalamaya başladım işte!
Hafiften bir yorgunluk çöktü üstüme. Kafamı çevirdiğimde güneş doğmak üzereydi. Az önceki sıcak ve rahatlatıcı esinti gitmiş ve yerini sert ve soğuk bir rüzgâra bırakmıştı. Çok sevdiğim gece bitmiş, bana işkence çektirmeye hazır olan bir gün başlamıştı. Elimden bir şey gelmeyeceğini bilerek içeri girdim. Saati okul zilinden 15 dk. Önceye kurup uykuya daldım.
**** -Aynı anda Solemondo’da bir adam…-
Herkes aynı şeyi konuşuyordu. Lyssa’nın izi bulundu! Son 300 yılın en büyük haberiydi. Aranan kız Lyssa’nın sonunda bir izine rastlanmıştı. Tam herkes öldüğüne inanmışken böyle bir haberin duyulması herkeste şoka neden olmuştu.
Lyssa… Onu hayatımda sadece bir defa görmüştüm. Sadece bir resimde… Ve gerçekten görebilmek için nelerimi vermezdim. Yine de ölmüş olmasını umuyordum. Çünkü ona yapmak zorunda olduklarımı yapamamaktan ve küçük düşmekten korkuyordum. Ama bundan daha çok korktuğum bir şey daha vardı. En çok korktuğum şey… En çok korktuğum şey ona yapmak zorunda olduklarımı yapmak zorunda kalmamdı.
**** -Aynı anda Mesemondo’da-
Sonunda izini bulabilmiştik. Ona bir an önce kavuşmak hayaliyle yanıp tutuşuyorduk. Onu bulması ve koruması için görevlendirdiğimiz koruyucu ona yaklaştığını hissediyordu. Bunu bizde hissediyorduk. Bizim onu aradığımız gibi aslında o da bizim peşimizdeydi. 300 yıl sonra nihayet, gece, sahibesini bulacaktı.
| |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: ßiz Ayrı Dünyaların İnsanlarıyız* Perş. Haz. 10, 2010 4:41 pm | |
| aferin kıymalı böreğim yine kaptn ilk yorumu ilkler herzaman senin | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1354 Kayıt tarihi : 20/05/10 Yaş : 31 Nerden : вυlυէlმгıη üzєгiηծєη ..
| Konu: Geri: ßiz Ayrı Dünyaların İnsanlarıyız* Perş. Haz. 10, 2010 4:43 pm | |
| hıh ikide benim böö | |
|
| |
| Konu: Geri: ßiz Ayrı Dünyaların İnsanlarıyız* Perş. Haz. 10, 2010 4:44 pm | |
| Ahaha 2.de burcumun | |
|
| |
| Konu: Geri: ßiz Ayrı Dünyaların İnsanlarıyız* Perş. Haz. 10, 2010 4:47 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: ßiz Ayrı Dünyaların İnsanlarıyız* Perş. Haz. 10, 2010 4:48 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: ßiz Ayrı Dünyaların İnsanlarıyız* Perş. Haz. 10, 2010 4:50 pm | |
| hıh her zmaan sema snein hikayedeyim susun accık yoksa okumam hahaha | |
|
| |
| ßiz Ayrı Dünyaların İnsanlarıyız* | |
|