| burada bunu koydugum ıcın benı oldureceksınız ama neyse benım cok hosuma gıttı | |
|
+9büşra luck _KüBrA_ ssSeBoSss burcum MeLanKoLiq koke Desert rose hotaru_edward Alice Cullen 13 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
q.a.m.z.e. Admin
| Konu: Geri: burada bunu koydugum ıcın benı oldureceksınız ama neyse benım cok hosuma gıttı Salı Haz. 08, 2010 2:33 pm | |
| hahahah süpermiş koptummm yhaaa Bencede yanii biz varken şeytana ne gerenkkk varr kendi adıma konusuyorum ama hahahaha Teşekkürler Burak | |
|
| |
burcum ..::Beyaz Yıldız::..
Mesaj Sayısı : 1354 Kayıt tarihi : 20/05/10 Yaş : 31 Nerden : вυlυէlმгıη üzєгiηծєη ..
| Konu: Geri: burada bunu koydugum ıcın benı oldureceksınız ama neyse benım cok hosuma gıttı Salı Haz. 08, 2010 2:56 pm | |
| yani dimi şeytanın arka bacğıyız zaten biz hahah | |
|
| |
Alice Cullen ..::Beyaz Yıldız::..
Mesaj Sayısı : 1116 Kayıt tarihi : 24/05/10 Yaş : 35 Nerden : ankara
| Konu: Geri: burada bunu koydugum ıcın benı oldureceksınız ama neyse benım cok hosuma gıttı Salı Haz. 08, 2010 5:02 pm | |
| - Desert rose demiş ki:
- Alice Cullen demiş ki:
- bende kuserım sana o zmn
yaaaa küsüceksin bana haaaaaaa şaka de bak ağlarım cidden hersey serbest aglamak yasak ama kanka gel ozlem gel ztn hep kucuk bı kız kardesım olsun ıstemıstım oda sen olursun ne olacak onemlı degıl gamzeye bırseye kestırmeden ulasan tek varlık kadınlardır ztn | |
|
| |
Desert rose ..::Beyaz Yıldız::..
Mesaj Sayısı : 903 Kayıt tarihi : 25/05/10 Yaş : 36 Nerden : ankaraa :)
| Konu: Geri: burada bunu koydugum ıcın benı oldureceksınız ama neyse benım cok hosuma gıttı Salı Haz. 08, 2010 7:24 pm | |
| kankaa hem ağlamayı yasaklıosun hem küsüosun olmuokii sen küsersen ben ağlarım zatenn küsmeyide yasaklarsak olcak galibaa o yasağı da ben koydumm..hayırlı olsuuun | |
|
| |
| Konu: Geri: burada bunu koydugum ıcın benı oldureceksınız ama neyse benım cok hosuma gıttı Salı Haz. 08, 2010 7:25 pm | |
| tmm kanka yavas yavas kankalık anayasasını olusturuoz bız | |
|
| |
| Konu: Geri: burada bunu koydugum ıcın benı oldureceksınız ama neyse benım cok hosuma gıttı Salı Haz. 08, 2010 7:51 pm | |
| kankaamm onu da yaparız kiii biiizzzz | |
|
| |
| Konu: Geri: burada bunu koydugum ıcın benı oldureceksınız ama neyse benım cok hosuma gıttı Salı Haz. 08, 2010 7:58 pm | |
| madde 1:aglamak yasak madde 2:kusmek yasak geldıkce aklımıza eklerız kankka | |
|
| |
| Konu: Geri: burada bunu koydugum ıcın benı oldureceksınız ama neyse benım cok hosuma gıttı Salı Haz. 08, 2010 8:03 pm | |
| madde 3: kankalardan biri trip atarsa dieri alttan alacakk yanii bunu genelde ben yapıcaam için sanaydı bu madde kankamm heheh | |
|
| |
| Konu: Geri: burada bunu koydugum ıcın benı oldureceksınız ama neyse benım cok hosuma gıttı Salı Haz. 08, 2010 8:06 pm | |
| ben ztn hep oyle yapmıomuyum kanka yaa | |
|
| |
| Konu: Geri: burada bunu koydugum ıcın benı oldureceksınız ama neyse benım cok hosuma gıttı Salı Haz. 08, 2010 8:08 pm | |
| yapıosunda resmiyete döküüm dedimm..belli mi olur yeter artık bıktım dersin bende bunu gösteririm ozman | |
|
| |
| Konu: Geri: burada bunu koydugum ıcın benı oldureceksınız ama neyse benım cok hosuma gıttı Salı Haz. 08, 2010 8:09 pm | |
| haa oldu o zmn kanka ama ben trıp atarken ne olacak sen alabılecen mı alttan | |
|
| |
| Konu: Geri: burada bunu koydugum ıcın benı oldureceksınız ama neyse benım cok hosuma gıttı Salı Haz. 08, 2010 8:12 pm | |
| sen trip atmazsın ki kankaammm kıyamazsın banaa ama yok trip attığım gibi alttan almasını da biilirim ben | |
|
| |
| Konu: Geri: burada bunu koydugum ıcın benı oldureceksınız ama neyse benım cok hosuma gıttı Salı Haz. 08, 2010 8:15 pm | |
| o zmn ucuncu madde de bu | |
|
| |
| Konu: Geri: burada bunu koydugum ıcın benı oldureceksınız ama neyse benım cok hosuma gıttı Salı Haz. 08, 2010 8:31 pm | |
| kabul edildii ama o teklif ettiğin 4.maddeyi veto ettim..kankaa bari somurtuyum ama yha tepkisiz olcam yoksaa | |
|
| |
| Konu: Geri: burada bunu koydugum ıcın benı oldureceksınız ama neyse benım cok hosuma gıttı Salı Haz. 08, 2010 8:40 pm | |
| boyle devamlı gulecen kanka yaaa daha ne ıstıon | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: burada bunu koydugum ıcın benı oldureceksınız ama neyse benım cok hosuma gıttı Salı Haz. 08, 2010 8:49 pm | |
| tmm kanka bunu daha sonra ozel bır mekanda konusalım | |
|
| |
| Konu: Geri: burada bunu koydugum ıcın benı oldureceksınız ama neyse benım cok hosuma gıttı Perş. Haz. 10, 2010 5:56 pm | |
| ıste cok merak ettıgınız benım gorusum kadının zekısı seytana bunu yapıyorsa adama ne yapar erkekler ıcın bır uyarı gıbı bu hıkaye dıkkat et cevrende zekı bır kadın ve onu kızdırmıssan yada kandırmıssan basına her an her sey gelebılır cehenneme bıle gıtsen bırgun senınle hesaplasmak ıcın gunahkar olup araya gelebılır onlardan asla kurtulus yoktur. eger sıze kafayı taktılarsa tabıkı hanı kadınlar nazıktır derler yaa bence bu yalandır boyle denmesının sebebı kadınlara dıkkatlı davranıp basımıza kotu bırsey gelmesını engellemektır bu korku yuzunden cogu erkek cevresınde zekı bır kadın ıstemez ona zarar verebılecegının farkındadır cunku ona bırsey yaparsa kendısının basına bırsey gelebılecegının farkındadır buda gercekten nazık bır cıcek gıbı olan kısıler ıcın sıze layık degıl ama | |
|
| |
hotaru_edward ..::Pembe Yıldız::..
Mesaj Sayısı : 1634 Kayıt tarihi : 21/05/10 Yaş : 27 Nerden : hayal bahçesinin kuru topraklarından...
| Konu: Geri: burada bunu koydugum ıcın benı oldureceksınız ama neyse benım cok hosuma gıttı Perş. Haz. 10, 2010 6:11 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: burada bunu koydugum ıcın benı oldureceksınız ama neyse benım cok hosuma gıttı Perş. Haz. 10, 2010 7:37 pm | |
| eveet kankam açıklasın bencedeee şu nazik bayanlar kısmına özellikle bi açıklama daha olursa seviniceeemm leylakla kandırırm sandın dimii hehe | |
|
| |
| Konu: Geri: burada bunu koydugum ıcın benı oldureceksınız ama neyse benım cok hosuma gıttı Perş. Haz. 10, 2010 7:39 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: burada bunu koydugum ıcın benı oldureceksınız ama neyse benım cok hosuma gıttı Perş. Haz. 10, 2010 7:44 pm | |
| leylaklara lafım yok tabiii biliosun sevdiğimi kullan dur artı amaa olmazz hade beni geçtim bak özlem de anlamamış açıklaa | |
|
| |
| Konu: Geri: burada bunu koydugum ıcın benı oldureceksınız ama neyse benım cok hosuma gıttı Perş. Haz. 10, 2010 8:06 pm | |
| bundan sonra sana her msj da leylak yollayacam kanka | |
|
| |
| |
| |
| |
| |
| burada bunu koydugum ıcın benı oldureceksınız ama neyse benım cok hosuma gıttı | |
|