| Feridun Düzağaç _ Mütemadiyen Ağlıyorum .. | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
burcum ..::Beyaz Yıldız::..
Mesaj Sayısı : 1354 Kayıt tarihi : 20/05/10 Yaş : 31 Nerden : вυlυէlმгıη üzєгiηծєη ..
| Konu: Feridun Düzağaç _ Mütemadiyen Ağlıyorum .. Perş. Mayıs 27, 2010 2:47 pm | |
| Feridun Düzağaç
Yağmur yağdı seni düşündüm Birlikte aktık geceye sessizce İnsanlara bahar gelmiş Bendeki bu kış daha hafifçe
Dünden razıydım yarınlara Yarınımda sen olacaktın ya Aşkın derin paslarına birlikte koşacaktık
Olanları birbiriyle ile bağlıyorum Mütemadiyen ağlıyorum Kalanlarla yüreğimi dağlıyorum Mütemadiyen ağlıyorum
Olay yerinden uzaklaştım Bir cinayet iki katil var Birbirimize ettiklerimizin yokmuş değeri Böyle diyor aşk Son nefesime sakladım Daha söyleyeceklerim var Seni özlemeye dargınım Hasretin büyük nefretin kadar
Feridun Düzağaç en çok sevdiğim şarkıcılardandır . hatta taptığım herkesin bi tane de olsa şarkısını dinlemesini tavsiye ederim =)
| |
|
| |
ssSeBoSss ..::Yeni Yıldız::..
| Konu: Geri: Feridun Düzağaç _ Mütemadiyen Ağlıyorum .. Perş. Mayıs 27, 2010 4:42 pm | |
| Canımmmmmm süpersin bayılıyorum ben bu sarkıya yaaaa (: tesekkürler Askum | |
|
| |
koke ..::Pembe Yıldız::..
Mesaj Sayısı : 2686 Kayıt tarihi : 23/05/10 Yaş : 31 Nerden : aşkumun yanında (:
| Konu: Geri: Feridun Düzağaç _ Mütemadiyen Ağlıyorum .. Perş. Mayıs 27, 2010 6:51 pm | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1354 Kayıt tarihi : 20/05/10 Yaş : 31 Nerden : вυlυէlმгıη üzєгiηծєη ..
| Konu: Geri: Feridun Düzağaç _ Mütemadiyen Ağlıyorum .. Cuma Mayıs 28, 2010 2:14 pm | |
| ahh bid ebeni düşünün ölüyorum o adama ben bee tabiki seboş ablam sizin sevdiginizi bilyorum ben zatenn | |
|
| |
hotaru_edward ..::Pembe Yıldız::..
Mesaj Sayısı : 1634 Kayıt tarihi : 21/05/10 Yaş : 27 Nerden : hayal bahçesinin kuru topraklarından...
| Konu: Geri: Feridun Düzağaç _ Mütemadiyen Ağlıyorum .. Ptsi Mayıs 31, 2010 10:17 am | |
| burcu valla sayende bende bi feridun düzağaç sever oldum çok güsel şarkısı ya ama ben bazen bu adamın şarkılarında kullandığı kelimelerin anlamını bilmiyorum xD mütamediyan gibi | |
|
| |
| Konu: Geri: Feridun Düzağaç _ Mütemadiyen Ağlıyorum .. Ptsi Mayıs 31, 2010 2:39 pm | |
| tam sözlük anlamını hatırlamasamda bend ekullanıyorum sık sık yanda sürekli gibi bi anlmaı olması lazım ara vermeden gibi öyleydi yani umarım yanlış değildir sev tabi bitanem gerçekten çok yetenkli bi sanatçı bak şarkıcı dmeiyorum snaıatçı herşeyli hayranım bu adama ötesi yok işte ne ediyim | |
|
| |
hotaru_edward ..::Pembe Yıldız::..
Mesaj Sayısı : 1634 Kayıt tarihi : 21/05/10 Yaş : 27 Nerden : hayal bahçesinin kuru topraklarından...
| Konu: Geri: Feridun Düzağaç _ Mütemadiyen Ağlıyorum .. Ptsi Mayıs 31, 2010 8:18 pm | |
| inetrentten baktım sürekli devamli demekmiş kuzu keşke burda olsaydın cksm yada hksm belkide sksm*de feridun düzağacın konseri var şimdi hangi kültür merkezinde olduğunu hatırlayamadım ama görmüştüm sbsnin yapılacağı okula giderken olaydında burda birlikte gideydik beni tek göndermesler ve işte oldukları için benimle gelemes ailedeki üyeler sende çok severdin onu birlikte gider kopardık gidebilirdik çünkü kültür merkezi yapıosa ucuz olur | |
|
| |
_KüBrA_ ..::Beyaz Yıldız::..
Mesaj Sayısı : 877 Kayıt tarihi : 21/05/10 Yaş : 28 Nerden : AcIlAr DiYaRıNdAn...
| Konu: Geri: Feridun Düzağaç _ Mütemadiyen Ağlıyorum .. Salı Haz. 01, 2010 12:04 pm | |
| bu şarkı çok güzel | |
|
| |
| |
| |
kakoLu_pudinq ..::Yeni Yıldız::..
Mesaj Sayısı : 309 Kayıt tarihi : 05/06/10 Yaş : 28 Nerden : Konya (;
| Konu: Geri: Feridun Düzağaç _ Mütemadiyen Ağlıyorum .. C.tesi Haz. 05, 2010 8:41 pm | |
| Heey bu adam en çok sevdiğim şarkıcılardan bir tanesii şarkıda çook güzel bayılıyorum teşeklkürler (: | |
|
| |
| Konu: Geri: Feridun Düzağaç _ Mütemadiyen Ağlıyorum .. C.tesi Haz. 05, 2010 8:48 pm | |
| aa pudingim hoşgeldik tatlım ben senlen rastlaşamaıdm hiç evet yaa ben ölüyorum bu adama aşırı hayranıyım | |
|
| |
| Konu: Geri: Feridun Düzağaç _ Mütemadiyen Ağlıyorum .. C.tesi Haz. 05, 2010 8:51 pm | |
| Ayy burcuummm hoşbuldumm bugün üye oldum zaten sema sayesinde (; | |
|
| |
| Konu: Geri: Feridun Düzağaç _ Mütemadiyen Ağlıyorum .. C.tesi Haz. 05, 2010 8:56 pm | |
| iyi olmuş üye olduğunn aferim semayaa :D | |
|
| |
| Konu: Geri: Feridun Düzağaç _ Mütemadiyen Ağlıyorum .. C.tesi Haz. 05, 2010 9:00 pm | |
| Eveet iyiki olmuşum | |
|
| |
| Feridun Düzağaç _ Mütemadiyen Ağlıyorum .. | |
|