| :( Gidiyorum Beni Unutmayın | |
|
+6koke burcum nac_ıl_zan mavitunam q.a.m.z.e. _KüBrA_ 10 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
_KüBrA_ ..::Beyaz Yıldız::..
Mesaj Sayısı : 877 Kayıt tarihi : 21/05/10 Yaş : 28 Nerden : AcIlAr DiYaRıNdAn...
| Konu: :( Gidiyorum Beni Unutmayın Çarş. Mayıs 26, 2010 8:57 pm | |
| çook sevgili ablalarım,abilerim,kardeşlerim; ben gidiyorum sbs yüzünden bana ölmeden rahat yok evde yasak geldi net e giremeyeceğim okula da gitmeyeceğim zaten dershanede hiç izin yok anlayacağınız ben kafayı yemek üzereyim sbs sonuna kadar giremeyeceğim arada uğrarım hepinizi çook seviyorum beni unutmayın ne olur sizi çok özleyeceğim bir kübiş vardı diye hatırlayın beni aranıza geri döneceğim inşallah kendinize iyi bakın | |
|
| |
q.a.m.z.e. Admin
| Konu: Geri: :( Gidiyorum Beni Unutmayın Çarş. Mayıs 26, 2010 10:28 pm | |
| Canım benim sen unutulur musun hiç Asma gül yüzünü bakem hemencikk olmaz öle sey Sınav senin için gerçekten çok önemli tatlım yapma bu işkenceyi kendine Bir iki hafta kaldı sık dişini biraz daha Biz kaybolmicaz korkma Aynı sekilde burada seni bekliyor olacagız Şimdiden başarılar dilerim sana İnş istediğin puanı alırsın canımmm Seni bekliyoruzzz büyük bir sabırsızlıklaaaa muckkk | |
|
| |
mavitunam ..::Beyaz Yıldız::..
| Konu: Geri: :( Gidiyorum Beni Unutmayın Perş. Mayıs 27, 2010 12:03 am | |
| kübram canım sakın üzülme biz buradayız sen sınavını düşün canım az kaldı hayırlısıyla bi atlatta sen sana çok başarılar canım sen sakın moralini bozma çok öpüyorum seni çok özliycez ama ya | |
|
| |
nac_ıl_zan ..::Yeni Yıldız::..
| Konu: Geri: :( Gidiyorum Beni Unutmayın Perş. Mayıs 27, 2010 11:46 am | |
| kuzumm üzme kendini yha sınav geçer gider sende yazın rahat rahat girersin bunu için asma o güzel yüzünü ne unutması kız ne zaman gelirsen bekleriz:) | |
|
| |
burcum ..::Beyaz Yıldız::..
Mesaj Sayısı : 1354 Kayıt tarihi : 20/05/10 Yaş : 31 Nerden : вυlυէlმгıη üzєгiηծєη ..
| Konu: Geri: :( Gidiyorum Beni Unutmayın Perş. Mayıs 27, 2010 2:52 pm | |
| ya kübiş senin yüzünden duygusala bağladım beee git ve çabuk dön git ders çalış hatta bak ben çalışmadım sürünüyorum şuu an kübiş | |
|
| |
koke ..::Pembe Yıldız::..
Mesaj Sayısı : 2686 Kayıt tarihi : 23/05/10 Yaş : 31 Nerden : aşkumun yanında (:
| Konu: Geri: :( Gidiyorum Beni Unutmayın Perş. Mayıs 27, 2010 3:08 pm | |
| prensesımmmmm.. ayy kuşumm yaa. sbs war senın yıne ıyı az kaldıı hazıranda bıttı işinn ohh rahat sonrasıı. benım gelcek sene tumdenn ygss warr :S ama özlıycemm senı bıtanemm. çok çalışda gell hmnn bizee dönn | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 877 Kayıt tarihi : 21/05/10 Yaş : 28 Nerden : AcIlAr DiYaRıNdAn...
| Konu: Geri: :( Gidiyorum Beni Unutmayın Cuma Mayıs 28, 2010 5:47 pm | |
| - q.a.m.z.e. demiş ki:
- Canım benim sen unutulur musun hiç
Asma gül yüzünü bakem hemencikk olmaz öle sey Sınav senin için gerçekten çok önemli tatlım yapma bu işkenceyi kendine Bir iki hafta kaldı sık dişini biraz daha Biz kaybolmicaz korkma Aynı sekilde burada seni bekliyor olacagız Şimdiden başarılar dilerim sana İnş istediğin puanı alırsın canımmm Seni bekliyoruzzz büyük bir sabırsızlıklaaaa muckkk saol admin ablam yaa sizi çook özledim , - mavitunam demiş ki:
- kübram canım
sakın üzülme biz buradayız sen sınavını düşün canım az kaldı hayırlısıyla bi atlatta sen sana çok başarılar canım sen sakın moralini bozma çok öpüyorum seni çok özliycez ama ya saol ablacım bende sizi özlüyorum - nac_ıl_zan demiş ki:
- kuzumm üzme kendini yha sınav geçer gider sende yazın rahat rahat girersin
bunu için asma o güzel yüzünü
ne unutması kız ne zaman gelirsen bekleriz:) saol ablam geleceğim günü bekliyorum - burcum demiş ki:
- ya kübiş senin yüzünden duygusala bağladım beee git ve çabuk dön git ders çalış hatta bak ben çalışmadım sürünüyorum şuu an kübiş
cu yaa bitanem çok özlemişim seni - koke demiş ki:
- prensesımmmmm.. ayy kuşumm yaa. sbs war senın yıne ıyı az kaldıı hazıranda bıttı işinn ohh rahat sonrasıı.
benım gelcek sene tumdenn ygss warr :S ama özlıycemm senı bıtanemm. çok çalışda gell hmnn bizee dönn kuşum,meleğim seni çook seviyorum senin de işin zor | |
|
| |
büşra luck ..::Yeni Yıldız::..
Mesaj Sayısı : 494 Kayıt tarihi : 23/05/10 Yaş : 29 Nerden : adana
| Konu: Geri: :( Gidiyorum Beni Unutmayın Cuma Mayıs 28, 2010 7:51 pm | |
| kübiş ya biz daha yeni yeni konuşmaya başlamıştık ama sınavlar her şeyden daha önemli git geri gel seni unutmayacağız | |
|
| |
hotaru_edward ..::Pembe Yıldız::..
Mesaj Sayısı : 1634 Kayıt tarihi : 21/05/10 Yaş : 27 Nerden : hayal bahçesinin kuru topraklarından...
| Konu: Geri: :( Gidiyorum Beni Unutmayın Cuma Mayıs 28, 2010 9:42 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: :( Gidiyorum Beni Unutmayın C.tesi Mayıs 29, 2010 6:12 pm | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1634 Kayıt tarihi : 21/05/10 Yaş : 27 Nerden : hayal bahçesinin kuru topraklarından...
| Konu: Geri: :( Gidiyorum Beni Unutmayın C.tesi Mayıs 29, 2010 6:15 pm | |
| bende seni kübiş forumda biri bana tosba demiyoya çok garibime geliyo yokluğun her yerde kübiş çok çok uğra buraya | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1354 Kayıt tarihi : 20/05/10 Yaş : 31 Nerden : вυlυէlმгıη üzєгiηծєη ..
| Konu: Geri: :( Gidiyorum Beni Unutmayın C.tesi Mayıs 29, 2010 7:41 pm | |
| bende snei kübişim yaa ya başlıcam sınavınıza heee onların yüzünden yüzüne hasret kaldık bee | |
|
| |
ssSeBoSss ..::Yeni Yıldız::..
| Konu: Geri: :( Gidiyorum Beni Unutmayın Paz Mayıs 30, 2010 7:30 pm | |
| canımmmm bak az kaldı sbs yee çok az zaman sonra yine burda olcaksın ben biliyorum ki çok ama çok seviyorum Kübüşüm seni dayan azcık sonra hep birlikte eğleneceeezzz (: unutmayız ki biz seni | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 2686 Kayıt tarihi : 23/05/10 Yaş : 31 Nerden : aşkumun yanında (:
| Konu: Geri: :( Gidiyorum Beni Unutmayın Paz Mayıs 30, 2010 9:17 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: :( Gidiyorum Beni Unutmayın Salı Haz. 01, 2010 12:17 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: :( Gidiyorum Beni Unutmayın Çarş. Haz. 02, 2010 9:51 am | |
| keşke bitmese kübiş bu pazar sınava giriyorum ben ya | |
|
| |
| Konu: Geri: :( Gidiyorum Beni Unutmayın Perş. Haz. 03, 2010 8:26 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: :( Gidiyorum Beni Unutmayın Perş. Haz. 03, 2010 10:11 am | |
| bende senden bi gün sonra kader ortağım bende korkuyorum | |
|
| |
| Konu: Geri: :( Gidiyorum Beni Unutmayın Perş. Haz. 03, 2010 10:22 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: :( Gidiyorum Beni Unutmayın Perş. Haz. 03, 2010 5:10 pm | |
| şiii noluyoo bakıyımmm burda bunalım yapmayın öyle sınav bar diye yolarım güzle güzel yapıp çıkıcaksınız işte güveniyiorumm ben sizee kasmayınn =) | |
|
| |
| Konu: Geri: :( Gidiyorum Beni Unutmayın Perş. Haz. 03, 2010 6:55 pm | |
| - burcum demiş ki:
- şiii noluyoo bakıyımmm burda bunalım yapmayın öyle sınav bar diye yolarım güzle güzel yapıp çıkıcaksınız işte güveniyiorumm ben sizee kasmayınn =)
aynen burcuu. kuşalrımmm.. stress yapmayınn. rahat gırınn derlığınızee sorularıı akıllı kafayla çözünn cıkınn.. dibine kadar güvenıyorumm sizeeeeee.. | |
|
| |
| Konu: Geri: :( Gidiyorum Beni Unutmayın Cuma Haz. 04, 2010 5:20 pm | |
| bitiyo şans dileyin | |
|
| |
e/b/u/s ..::Yeni Yıldız::..
Mesaj Sayısı : 297 Kayıt tarihi : 01/06/10 Nerden : kalbim ve aklımın ayrıldığı yerde
| Konu: Geri: :( Gidiyorum Beni Unutmayın Cuma Haz. 04, 2010 5:31 pm | |
| ahh cicişş üzülmeee site burda bunlarda burdaaa höhhh benimde kaderim senle aynı bak lanety öss benimde suan burdaysam babam azcuk insaf etti bugün sıref ondan beni düşün mutlu ol en azından senin daha kısa sürede bitecek bak bende sınavdan bişşi yok:D:D:D | |
|
| |
| Konu: Geri: :( Gidiyorum Beni Unutmayın Cuma Haz. 04, 2010 5:42 pm | |
| - e/b/u/s demiş ki:
- ahh cicişş üzülmeee site burda bunlarda burdaaa höhhh
benimde kaderim senle aynı bak lanety öss benimde suan burdaysam babam azcuk insaf etti bugün sıref ondan beni düşün mutlu ol en azından senin daha kısa sürede bitecek bak bende sınavdan bişşi yok:D:D:D evet ebru ablam yarın bitiyo tosbanın da pazar bitiyo kurtuluyoz Allah sana da kolaylıklar versin ciciş ablam | |
|
| |
e/b/u/s ..::Yeni Yıldız::..
Mesaj Sayısı : 297 Kayıt tarihi : 01/06/10 Nerden : kalbim ve aklımın ayrıldığı yerde
| |
| |
| :( Gidiyorum Beni Unutmayın | |
|