hotaru_edward ..::Pembe Yıldız::..
Mesaj Sayısı : 1634 Kayıt tarihi : 21/05/10 Yaş : 27 Nerden : hayal bahçesinin kuru topraklarından...
| Konu: ~Pinhani~Dön Bak Dünyaya~ Cuma Ağus. 13, 2010 2:46 pm | |
| feci bi şekilde Pinhanı hastası olmuş bulunmaktayım U-U ve bunuda sizde benimle pinhani hastası olun diye paylaşıyorum xD (U-U)https://www.dailymotion.com/video/x7pb57_pinhani-don-bak-dunyaya_music Yalnız kaldıysan , kalkıp pencerenden bir bak Güneş açmış mı , yağmur düşmüş mü Dön bak dünyaya
Herkes gitmişse , sakince arkana dön bir bak Dostun kalmış mı , aşkın solmuş mu Dön bak dünyaya , dön bak dünyaya
Yalnız kaldıysan , kalkıp pencerenden bir bak Güneş açmış mı , yağmur düşmüş mü Dön bak dünyaya
Bir sonbahar kadar yalnız , bir kış kadar savunmasız Ya da ilkbaharsan , yolun başındaysan (buraya bayılıyorum *-* özellikle şarkıda ayrı bi güzel burası*-*)
Asla vazgeçme , kalkıp da pencerenden bir bak Güneş açmış mı , yağmur düşmüş mü Dön bak dünyaya
| |
|
[...DeViL...] ..::Yeni Yıldız::..
| |
Mesaj Sayısı : 1634 Kayıt tarihi : 21/05/10 Yaş : 27 Nerden : hayal bahçesinin kuru topraklarından...
| Konu: Geri: ~Pinhani~Dön Bak Dünyaya~ Salı Ağus. 17, 2010 3:42 pm | |
| - [...DeViL...] demiş ki:
- ama şarkıları da güzel hani sözleri faln:D hasta olunmucak gibi değil
bu şarkısı da ewt çok güzel ama klibi şarkıya ayrı bi hava katmış *-* özellikle klibin başında söylenen söz çok güzel *-* "bir hiçin tepesinde oturmuş hayal bahçesinin kuru topraklarını suluyoru.Bir masal keşfediyorum, ona melek kanatları takıyorum. O uçup giderken parmaklarım ağrıyana kadar el sallıyorum" *-* bu benim aklımda kalan son kısım daha değişik olabilir *-* | |
|
q.a.m.z.e. Admin
| Konu: Geri: ~Pinhani~Dön Bak Dünyaya~ Salı Ağus. 17, 2010 10:31 pm | |
| Cimcimem nerelerdesin sen yhaaa bir karsılasamadık senle özlemcim özlettin kendini ): Mikemmel bir sarkı yhaaa cok seviorum bu sarkının sözlerini beeeeeeennnnnnnnnnn (: teşekkürler canım | |
|
| Konu: Geri: ~Pinhani~Dön Bak Dünyaya~ Çarş. Ağus. 18, 2010 6:28 pm | |
| - q.a.m.z.e. demiş ki:
- Cimcimem nerelerdesin sen yhaaa bir karsılasamadık senle özlemcim özlettin kendini ):
Mikemmel bir sarkı yhaaa cok seviorum bu sarkının sözlerini beeeeeeennnnnnnnnnn (: teşekkürler canım yazın başında ve ortalarında pek gezemedim şimdi acısını çıkartıyorum bütün yazın *-* bişey değil gamze abla =) bende çok seviyorum bu şarkıyı özelliklede şu sonbaharlı kısmı *-* | |
|
q.a.m.z.e. Admin
| Konu: Geri: ~Pinhani~Dön Bak Dünyaya~ Cuma Ağus. 20, 2010 12:02 am | |
| tadını cıkar o zaman canım (: İyi tatiller dilerim sana Ben basını daha cok seviyorum sarkının hehehe | |
|
_KüBrA_ ..::Beyaz Yıldız::..
Mesaj Sayısı : 877 Kayıt tarihi : 21/05/10 Yaş : 28 Nerden : AcIlAr DiYaRıNdAn...
| Konu: Geri: ~Pinhani~Dön Bak Dünyaya~ Cuma Ağus. 20, 2010 10:41 am | |
| bu şarkıyı çkkk sevyrm been | |
|