Mesaj Sayısı : 1354 Kayıt tarihi : 20/05/10 Yaş : 31 Nerden : вυlυէlმгıη üzєгiηծєη ..
Konu: ve tabikii .. Can Yücel ' den HERŞEY SENDE GİZLİ Ptsi Mayıs 24, 2010 2:49 pm
HERŞEY SENDE GİZLİ Yerin seni çektiği kadar ağırsın Kanatların çırpındığı kadar hafif.. Kalbinin attığı kadar canlısın Gözlerinin uzağı gördüğü kadar genç... Sevdiklerin kadar iyisin Nefret ettiklerin kadar kötü.. Ne renk olursa olsun kaşın gözün Karşındakinin gördüğüdür rengin.. Yaşadıklarını kar sayma: Yaşadığın kadar yakınsın sonuna;
Ne kadar yaşarsan yaşa, Sevdiğin kadardır ömrün.. Gülebildiğin kadar mutlusun Üzülme bil ki ağladığın kadar güleceksin Sakın bitti sanma her şeyi,
Sevdiğin kadar sevileceksin. Güneşin doğuşundadır doğanın sana verdiği değer Ve karşındakine değer verdiğin kadar insansın Bir gün yalan söyleyeceksen eğer Bırak karşındaki sana güvendiği kadar inansın. Ay ışığındadır sevgiliye duyulan hasret Ve sevgiline hasret kaldığın kadar ona yakınsın Unutma yağmurun yağdığı kadar ıslaksın Güneşin seni ısıttığı kadar sıcak. Kendini yalnız hissetiğin kadar yalnızsın Ve güçlü hissettiğin kadar güçlü. Kendini güzel hissettiğin kadar güzelsin..
İşte budur hayat! İşte budur yaşamak bunu hatırladığın kadar yaşarsın Bunu unuttuğunda aldığın her nefes kadar üşürsün Ve karşındakini unuttuğun kadar çabuk unutulursun Çiçek sulandığı kadar güzeldir Kuşlar ötebildiği kadar sevimli Bebek ağladığı kadar bebektir Ve her şeyi öğrendiğin kadar bilirsin bunu da öğren, Sevdiğin kadar sevilirsin...
CAN YÜCEL
_KüBrA_ ..::Beyaz Yıldız::..
Mesaj Sayısı : 877 Kayıt tarihi : 21/05/10 Yaş : 28 Nerden : AcIlAr DiYaRıNdAn...
Konu: Geri: ve tabikii .. Can Yücel ' den HERŞEY SENDE GİZLİ Ptsi Mayıs 24, 2010 3:38 pm
cu çook güzel yaa p.i.t baby
ssSeBoSss ..::Yeni Yıldız::..
Konu: Geri: ve tabikii .. Can Yücel ' den HERŞEY SENDE GİZLİ Salı Mayıs 25, 2010 5:16 pm
ve ve ve ve benim siirimmmm (: Cok cok saol burcum bunu da unutmadığın için harikasın gerçekten
MeLanKoLiq ..::Yeni Yıldız::..
Konu: Geri: ve tabikii .. Can Yücel ' den HERŞEY SENDE GİZLİ Salı Mayıs 25, 2010 6:28 pm
çok güzel ya bu şiiri çok seviyorum p.i.ç
ssSeBoSss ..::Yeni Yıldız::..
Konu: Geri: ve tabikii .. Can Yücel ' den HERŞEY SENDE GİZLİ Salı Mayıs 25, 2010 6:29 pm
Semammmm kuzumm hos geldin (:
Alice Cullen ..::Beyaz Yıldız::..
Mesaj Sayısı : 1116 Kayıt tarihi : 24/05/10 Yaş : 35 Nerden : ankara
Konu: Geri: ve tabikii .. Can Yücel ' den HERŞEY SENDE GİZLİ Salı Mayıs 25, 2010 8:41 pm
can yucelın bu siirini her zmn cok sevmıstım
ve ezberlemeye bıle calısmıstım
ama bıraz kas kafalı oldumuzdan becerememıstım
bu siteye bu siiri koyan cookkkkkkkk tskler
büş* ..::Yeni Yıldız::..
Mesaj Sayısı : 33 Kayıt tarihi : 25/05/10 Yaş : 31 Nerden : istanbul
Konu: Geri: ve tabikii .. Can Yücel ' den HERŞEY SENDE GİZLİ Çarş. Mayıs 26, 2010 4:34 pm
buRcucum şiir Çok gzL qeRçekten payLaştıqın için çokkk teşekürLer canm..
koke ..::Pembe Yıldız::..
Mesaj Sayısı : 2686 Kayıt tarihi : 23/05/10 Yaş : 31 Nerden : aşkumun yanında (:
Konu: Geri: ve tabikii .. Can Yücel ' den HERŞEY SENDE GİZLİ Çarş. Mayıs 26, 2010 4:39 pm
aa ben bu şiiri okumamışmıyımm.. burcum harbıı süpperr şiirmişşş hee. pit kuşumm.
burcum ..::Beyaz Yıldız::..
Mesaj Sayısı : 1354 Kayıt tarihi : 20/05/10 Yaş : 31 Nerden : вυlυէlმгıη üzєгiηծєη ..
Konu: Geri: ve tabikii .. Can Yücel ' den HERŞEY SENDE GİZLİ Perş. Mayıs 27, 2010 2:57 pm
ya can yücel iştee yaa evet seboş aplam snein şiirin bilyom ben onu doğum günündede şee etmiştim ben ezberledim bunu çok güzel bii şiirdir .. böyle bunaldığın zamanlarda okuyunca sanki bi umut varmış gibi hissediyo bi çıkar yol yada ne biliym öyle iştee .. ama çok güzeldir ..