Hayat ve Nefes
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hayat ve Nefes

Hayat'a Bir Nefes'lik mola...

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Okyanus...

2 posters
YazarMesaj
hotaru_edward
..::Pembe Yıldız::..
hotaru_edward

Okyanus... Empty
MesajKonu: Okyanus...   Okyanus... Icon_minitimeC.tesi Tem. 17, 2010 8:33 pm

Zamana söyleyemediğin şeyler var senin, zamanın söylemedikleri var sana... Ortak noktaları söylenmemiş olmaları. Farklarıysa senin hiç söyleyemeyecek olmana karşın, zamanın hepsini bir gün sana fısıldayacak olması. Neden mi? Çünkü zamanı yönetemezsin sen. Masallardaki gibi zaman bekçilerinden yardım da alamazsın. Zaman yönetir seni. Zaman kölesi eder. Sen dalgalarında sürüklenirsin küçük bir salla ve ilkel taşıtın parçalandığında bir tahta parçasına tutunmak için şanslı olman gerekir. Bu yüzden parçalanmamak için sığ sularda yüzmelisin... Gördüğün manzara yetmeli sana! Okyanusun ortasında olmalıyım diyorsan hala parçalanmayı göze almalısın, dağılmayı, paramparça olmayı ve tutunamamayı bazen. O uçsuz bucaksız karanlıkta kimse görmeyecek seni... Bağırmadan duymayacak, bağırsan susturacak seni! Hazır olmalısın bu yüzden, yalnız olacaksın! Ama vazgeç, vazgeç ve kıyıya yakın kal. Oradan görebilirler seni. Herkesle uyum içinde olduğundan sevecekler seni... Tersine yüzmezsen sorun çıkarmazsın. Ve sorunsuz olanları severler. Aynı olmak zor gelmemeli sana orada kalırsan... Nesi var ki? Bir kaç ortak nokta sadece. Hem böylece sana benzeyen bir sürü insan göreceksin. Ama yoo! Bu açmaz değil mi? Yetinmezsin sığ sularla... Gitmeyi istiyorsun sen mavinin göbeğine. Merkezine gitmek istiyorsun. Git öyleyse... Ama hazır ol, yalnız olacaksın!
[neden farklı olduğumda insanların garip bakışlarına maruz kaldığımı bu yazı sayesinde anladım U_U camdan bakan komşu kızı ne güzel şeyler yazıyor U.U işte bunu aldığım blog: http://camdanbakankomsukizi.blogspot.com/ belki bakmak istersiniz diğer yazılara diye veriyorum =] erçi ben paylaşıcam çoğunu ama olsun U.U]
MeLanKoLiq
..::Yeni Yıldız::..
MeLanKoLiq

Okyanus... Empty
MesajKonu: Geri: Okyanus...   Okyanus... Icon_minitimePaz Tem. 18, 2010 4:28 pm

vay be süpermiş
saol kuşum Smile
hotaru_edward
hotaru_edward

Okyanus... Empty
MesajKonu: Geri: Okyanus...   Okyanus... Icon_minitimePtsi Tem. 19, 2010 10:23 am

reca canım =]
görevimiz xD
MeLanKoLiq
MeLanKoLiq

Okyanus... Empty
MesajKonu: Geri: Okyanus...   Okyanus... Icon_minitimePtsi Tem. 19, 2010 10:24 am

görevini yerim ben senin kuşum Very Happy Very Happy

Okyanus...
1 sayfadaki 1 sayfası