hotaru_edward ..::Pembe Yıldız::..
Mesaj Sayısı : 1634 Kayıt tarihi : 21/05/10 Yaş : 27 Nerden : hayal bahçesinin kuru topraklarından...
| Konu: Okyanus... C.tesi Tem. 17, 2010 8:33 pm | |
| Zamana söyleyemediğin şeyler var senin, zamanın söylemedikleri var sana... Ortak noktaları söylenmemiş olmaları. Farklarıysa senin hiç söyleyemeyecek olmana karşın, zamanın hepsini bir gün sana fısıldayacak olması. Neden mi? Çünkü zamanı yönetemezsin sen. Masallardaki gibi zaman bekçilerinden yardım da alamazsın. Zaman yönetir seni. Zaman kölesi eder. Sen dalgalarında sürüklenirsin küçük bir salla ve ilkel taşıtın parçalandığında bir tahta parçasına tutunmak için şanslı olman gerekir. Bu yüzden parçalanmamak için sığ sularda yüzmelisin... Gördüğün manzara yetmeli sana! Okyanusun ortasında olmalıyım diyorsan hala parçalanmayı göze almalısın, dağılmayı, paramparça olmayı ve tutunamamayı bazen. O uçsuz bucaksız karanlıkta kimse görmeyecek seni... Bağırmadan duymayacak, bağırsan susturacak seni! Hazır olmalısın bu yüzden, yalnız olacaksın! Ama vazgeç, vazgeç ve kıyıya yakın kal. Oradan görebilirler seni. Herkesle uyum içinde olduğundan sevecekler seni... Tersine yüzmezsen sorun çıkarmazsın. Ve sorunsuz olanları severler. Aynı olmak zor gelmemeli sana orada kalırsan... Nesi var ki? Bir kaç ortak nokta sadece. Hem böylece sana benzeyen bir sürü insan göreceksin. Ama yoo! Bu açmaz değil mi? Yetinmezsin sığ sularla... Gitmeyi istiyorsun sen mavinin göbeğine. Merkezine gitmek istiyorsun. Git öyleyse... Ama hazır ol, yalnız olacaksın! [neden farklı olduğumda insanların garip bakışlarına maruz kaldığımı bu yazı sayesinde anladım U_U camdan bakan komşu kızı ne güzel şeyler yazıyor U.U işte bunu aldığım blog: http://camdanbakankomsukizi.blogspot.com/ belki bakmak istersiniz diğer yazılara diye veriyorum =] erçi ben paylaşıcam çoğunu ama olsun U.U] | |
|
MeLanKoLiq ..::Yeni Yıldız::..
| Konu: Geri: Okyanus... Paz Tem. 18, 2010 4:28 pm | |
| vay be süpermiş saol kuşum | |
|
hotaru_edward ..::Pembe Yıldız::..
Mesaj Sayısı : 1634 Kayıt tarihi : 21/05/10 Yaş : 27 Nerden : hayal bahçesinin kuru topraklarından...
| Konu: Geri: Okyanus... Ptsi Tem. 19, 2010 10:23 am | |
| reca canım =] görevimiz xD | |
|
MeLanKoLiq ..::Yeni Yıldız::..
| |