| DoğUm GünüN KutLu olSun Canım BeniM Burcum (: | |
|
+5burcum büşra luck hotaru_edward Alice Cullen mRs. RéaLiSt 9 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
mRs. RéaLiSt ..::Yeni Yıldız::..
Mesaj Sayısı : 276 Kayıt tarihi : 20/06/10 Yaş : 29 Nerden : Roßumun olduğu yerden (:
| Konu: DoğUm GünüN KutLu olSun Canım BeniM Burcum (: Cuma Tem. 16, 2010 11:56 pm | |
| | |
|
| |
Alice Cullen ..::Beyaz Yıldız::..
Mesaj Sayısı : 1116 Kayıt tarihi : 24/05/10 Yaş : 35 Nerden : ankara
| Konu: Geri: DoğUm GünüN KutLu olSun Canım BeniM Burcum (: C.tesi Tem. 17, 2010 8:37 am | |
| dogum gunun kutlu olsun burcu saglıklı mutlu bır yasam surersın ıns
| |
|
| |
hotaru_edward ..::Pembe Yıldız::..
Mesaj Sayısı : 1634 Kayıt tarihi : 21/05/10 Yaş : 27 Nerden : hayal bahçesinin kuru topraklarından...
| Konu: Geri: DoğUm GünüN KutLu olSun Canım BeniM Burcum (: C.tesi Tem. 17, 2010 9:51 am | |
| biliyodum biliyodum konuyu dün akşam açıp öle gitmeliydim ya ben açıcaktım kuzumun konusunu feci şekilde heves etmiştim ya burcu birdenem doğum günün kutlu olsun canım =3 [mcx] buda sana hediyem =]
En son hotaru_edward tarafından C.tesi Tem. 17, 2010 8:03 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
büşra luck ..::Yeni Yıldız::..
Mesaj Sayısı : 494 Kayıt tarihi : 23/05/10 Yaş : 29 Nerden : adana
| Konu: Geri: DoğUm GünüN KutLu olSun Canım BeniM Burcum (: C.tesi Tem. 17, 2010 10:17 am | |
| burcum doğum günün kutlu olsun cnm bu pastan bence çok süper görünüyo | |
|
| |
burcum ..::Beyaz Yıldız::..
Mesaj Sayısı : 1354 Kayıt tarihi : 20/05/10 Yaş : 31 Nerden : вυlυէlმгıη üzєгiηծєη ..
| Konu: Geri: DoğUm GünüN KutLu olSun Canım BeniM Burcum (: C.tesi Tem. 17, 2010 1:29 pm | |
| hepinize çok çok teşekkür ederim düşündüğünüz içinnn bitatemm kaçmasın hevesin seninnnnnnnnnn yanlız bişey diyimmi açıktımm yanii sayenizdee | |
|
| |
koke ..::Pembe Yıldız::..
Mesaj Sayısı : 2686 Kayıt tarihi : 23/05/10 Yaş : 31 Nerden : aşkumun yanında (:
| Konu: Geri: DoğUm GünüN KutLu olSun Canım BeniM Burcum (: C.tesi Tem. 17, 2010 2:10 pm | |
| | |
|
| |
ssSeBoSss ..::Yeni Yıldız::..
| Konu: Geri: DoğUm GünüN KutLu olSun Canım BeniM Burcum (: C.tesi Tem. 17, 2010 2:27 pm | |
| Bıcırığımmmmmm doğummm günün kutlu olsunnn =)) Nice senelere hep birlikte insallaaahhh Hep mutlu ol emi yoksa dalarım sana valla =))) Her yerden kutladım yalnız heee (:
| |
|
| |
MeLanKoLiq ..::Yeni Yıldız::..
| Konu: Geri: DoğUm GünüN KutLu olSun Canım BeniM Burcum (: C.tesi Tem. 17, 2010 3:56 pm | |
| bbbbbbbbbbbuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrcccccccccccccuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmm büyüdün mü ne kuşum hehehe yaşlandında işte bana diodun ama sende yaşlandın bak hahahaa iyiki doğdun kuşum iyiki varsın bana abla diyerek sinir etsen bile seviom kız seni dur hiç bi yerden pastanı vermedim ama buradan verem al da ye ama banada bırak hahaha | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1634 Kayıt tarihi : 21/05/10 Yaş : 27 Nerden : hayal bahçesinin kuru topraklarından...
| Konu: Geri: DoğUm GünüN KutLu olSun Canım BeniM Burcum (: C.tesi Tem. 17, 2010 8:04 pm | |
| ya herkesin hediye resmi görünüyo benimki neden görünmüyo bişide bu hafta doğru düzgün gitse dişimi kırcam ya | |
|
| |
| Konu: Geri: DoğUm GünüN KutLu olSun Canım BeniM Burcum (: Paz Tem. 18, 2010 4:25 pm | |
| nie öle dion ki özlemim ya zati görüşemioz uzun zamandır | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1354 Kayıt tarihi : 20/05/10 Yaş : 31 Nerden : вυlυէlმгıη üzєгiηծєη ..
| Konu: Geri: DoğUm GünüN KutLu olSun Canım BeniM Burcum (: Paz Tem. 18, 2010 7:47 pm | |
| seboş ablam dur kırma bi yerimi ben mutlu mutlu duruyorum ki zaten hepp elifim çok teşekkür ederimm sizlerde iyiki varsınız sayenizde hiç yalnız kalmıyorum .. semammmmmmm pastayı fifti fifti paylaşalımm anca yeter bu aç insana yaşlanmadım ben yaşlanmammm ahaha bitanesiiii görükmesedeeee olur kiiii sen varken ne ediyim ben hediyemiii ama merak ettimm msnden at çokk pisimm hehe | |
|
| |
| Konu: Geri: DoğUm GünüN KutLu olSun Canım BeniM Burcum (: Ptsi Tem. 19, 2010 10:07 am | |
| tmm fifti fifti paylaşalım en az senin kadan bende aç insanım burcum hahaha tabi tabi cnm yaşlanmazsın sen sence ben bu yalana inandım mı tabikide hayır hahaha | |
|
| |
| Konu: Geri: DoğUm GünüN KutLu olSun Canım BeniM Burcum (: Ptsi Tem. 19, 2010 10:29 am | |
| pasta mı paylaşıyonuz siz bakem paylaştığınız pasta çikolatalı ve bende .çikolataya her daim aç bi insan olarak pay istiyorum xD xD | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 2686 Kayıt tarihi : 23/05/10 Yaş : 31 Nerden : aşkumun yanında (:
| Konu: Geri: DoğUm GünüN KutLu olSun Canım BeniM Burcum (: Ptsi Tem. 19, 2010 10:33 am | |
| bndeee istiyormmm : ama kck bı dlımm yoksa bnii bayıyo fazlasıı :D | |
|
| |
| Konu: Geri: DoğUm GünüN KutLu olSun Canım BeniM Burcum (: Salı Tem. 20, 2010 6:40 am | |
| ben elifin büyük payınıda yiyebilirim hani yiyenessem baygınlık gelirse dolaba koyarım sonrada yerim xD xD xD garip bi şekilde sabah sabah canım feci pasta istedi de *.* | |
|
| |
| Konu: Geri: DoğUm GünüN KutLu olSun Canım BeniM Burcum (: Çarş. Tem. 21, 2010 9:31 am | |
| tmm tmm burcunun pastası ama ben onun adına cevap veririm paşlaşırız işte ya hahaha=D=D elif sana küçük dilim senin diğer payınıda özlem paylaşalım ya hepsini sen alma hehehe | |
|
| |
| Konu: Geri: DoğUm GünüN KutLu olSun Canım BeniM Burcum (: Çarş. Tem. 21, 2010 9:36 am | |
| - MeLanKoLiq demiş ki:
- tmm tmm burcunun pastası ama ben onun adına cevap veririm paşlaşırız işte ya hahaha=D=D
elif sana küçük dilim senin diğer payınıda özlem paylaşalım ya hepsini sen alma hehehe tmm kuşum yaa zaten ben ztn o kadar yıyemem pasta. kçk diliminde kçüğü anca bana | |
|
| |
ssSeBoSss ..::Yeni Yıldız::..
| Konu: Geri: DoğUm GünüN KutLu olSun Canım BeniM Burcum (: Çarş. Tem. 21, 2010 5:14 pm | |
| Bir dakka olaya el koyuyorum o pastayı anne olarakdan ben keseceğime köre kime ne kadar gideceğine de ben karar veririm hahahha | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: DoğUm GünüN KutLu olSun Canım BeniM Burcum (: Perş. Tem. 22, 2010 7:02 pm | |
| ama ama ben yoktum iki üç gündür bensiz pasta paylaşılmış çok ayıpp ahaha seboş abla bend edoğum günü veldiydim bi zamanlar o yüzden hani banada büyük pay olaydı iyidi bilyon mu | |
|
| |
mavitunam ..::Beyaz Yıldız::..
| Konu: Geri: DoğUm GünüN KutLu olSun Canım BeniM Burcum (: Paz Tem. 25, 2010 7:22 pm | |
| kuzucuğum cannım iyiki doğdun iyiki varsın nice sağlıklı huzurlu mutlu yıllara çok geç oldu iliyorum ama affet canım seni kocaman öptüm ve çok seviyorum kuzucuğum benim | |
|
| |
| DoğUm GünüN KutLu olSun Canım BeniM Burcum (: | |
|