| Taşınıyoruzzz.....!!!!! | |
|
+9hotaru_edward mavitunam kakoLu_pudinq MeLanKoLiq büşra luck Desert rose koke ssSeBoSss q.a.m.z.e. 13 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
q.a.m.z.e. Admin
| Konu: Taşınıyoruzzz.....!!!!! Cuma Haz. 25, 2010 9:16 pm | |
| Arkadaşlar orjinal sitemize Temmuz ayı içerisinde geçiceğiz inş.... Bu amatör siteden kurtulupp tamamen yeni orjinal bir siteye geçeceğizz Site açıldığı ilk gün burada hepinize haber verip link vericeeemmmmm Bilginizeee | |
|
| |
ssSeBoSss ..::Yeni Yıldız::..
| Konu: Geri: Taşınıyoruzzz.....!!!!! Cuma Haz. 25, 2010 9:17 pm | |
| Tasınalım hadi yaaa Arkadaşlar bu güzel yorum sayılarımızı taşındığımız yerde de bekliyor olacağız... | |
|
| |
q.a.m.z.e. Admin
| Konu: Geri: Taşınıyoruzzz.....!!!!! Cuma Haz. 25, 2010 9:18 pm | |
| Kesinlikle buradaki yorum sayıları gerçekten amatör bir siteye göre mükemmel ötesi Buradaki perfonmansı yenisinde de bekliyorum Elif özellikle de senden kuzum hahahahah | |
|
| |
koke ..::Pembe Yıldız::..
Mesaj Sayısı : 2686 Kayıt tarihi : 23/05/10 Yaş : 31 Nerden : aşkumun yanında (:
| Konu: Geri: Taşınıyoruzzz.....!!!!! Cuma Haz. 25, 2010 9:21 pm | |
| - q.a.m.z.e. demiş ki:
- Kesinlikle buradaki yorum sayıları gerçekten amatör bir siteye göre mükemmel ötesi
Buradaki perfonmansı yenisinde de bekliyorum Elif özellikle de senden kuzum hahahahah tabee kuşumm ben pc basındaa oldukçaa. mesaj sayımm ve paylaşacgımm konuu gunden gunee artacaktırr bu arada burdakı sayımm tasınınca gıtmıcekk dimi kuşş yanıı gıtmesınn yaww. sadece tasınma bu demıı?? | |
|
| |
q.a.m.z.e. Admin
| Konu: Geri: Taşınıyoruzzz.....!!!!! Cuma Haz. 25, 2010 9:26 pm | |
| Herşey burada kalıcak malesef elif*cim en cok üzüldügümde o zaten bunca emeginiz kalıcak :S | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 2686 Kayıt tarihi : 23/05/10 Yaş : 31 Nerden : aşkumun yanında (:
| Konu: Geri: Taşınıyoruzzz.....!!!!! Cuma Haz. 25, 2010 9:32 pm | |
| | |
|
| |
Desert rose ..::Beyaz Yıldız::..
Mesaj Sayısı : 903 Kayıt tarihi : 25/05/10 Yaş : 36 Nerden : ankaraa :)
| Konu: Geri: Taşınıyoruzzz.....!!!!! Cuma Haz. 25, 2010 9:35 pm | |
| anaaam alıştıydım ben tam buryaaaa neysee yaa orya da hgelirizz..alıştım zaten site site gezmeyee hehe | |
|
| |
q.a.m.z.e. Admin
| Konu: Geri: Taşınıyoruzzz.....!!!!! Cuma Haz. 25, 2010 9:38 pm | |
| Bende çok üzüldüm bu konuda ama bunu taşıma imkanımız yok Elifim ): Orası da bizim kız betül hehehehe Merak etme sen alışırsın inşşş (: | |
|
| |
| Konu: Geri: Taşınıyoruzzz.....!!!!! Cuma Haz. 25, 2010 9:42 pm | |
| - q.a.m.z.e. demiş ki:
- Bende çok üzüldüm bu konuda ama bunu taşıma imkanımız yok Elifim ):
Orası da bizim kız betül hehehehe Merak etme sen alışırsın inşşş (: tüh beaa. nese çalışcazz | |
|
| |
Desert rose ..::Beyaz Yıldız::..
Mesaj Sayısı : 903 Kayıt tarihi : 25/05/10 Yaş : 36 Nerden : ankaraa :)
| Konu: Geri: Taşınıyoruzzz.....!!!!! Cuma Haz. 25, 2010 9:48 pm | |
| senin yine çalışır kuşum parmaklarr | |
|
| |
| Konu: Geri: Taşınıyoruzzz.....!!!!! Cuma Haz. 25, 2010 9:50 pm | |
| - Desert rose demiş ki:
- senin yine çalışır kuşum parmaklarr
inşallahh. ama pek sanmıorumm yaa. o zamn bişe olmuştuu bana. inş. düzelirmm yıne ne dym kuş.. | |
|
| |
büşra luck ..::Yeni Yıldız::..
Mesaj Sayısı : 494 Kayıt tarihi : 23/05/10 Yaş : 29 Nerden : adana
| Konu: Geri: Taşınıyoruzzz.....!!!!! C.tesi Haz. 26, 2010 12:00 pm | |
| hayırlı olsun yeni sitemiz ya ben gitmeden yeni site gelir inş ama ben gelincede bulurum nasılsa sizi | |
|
| |
MeLanKoLiq ..::Yeni Yıldız::..
| Konu: Geri: Taşınıyoruzzz.....!!!!! C.tesi Haz. 26, 2010 1:13 pm | |
| yeni sitemize geçicez yeni sitemize geçicez buradaki konularımız gidecek mi şimdi olsun biz oradada herşeyi tekrar açarız mesaj sayılarımızı yükseltiriz bence en güzel sitelerden biri olacak hatta en iyisi olacak bu arada gamzem bana sölediğin bişi vardı yeni siteye geçince açarım demiştin unutmadın dimi bakın açar açmaz msnden linkini bana atıyonuz ilk üyelerden olmak istiom en düşük ihtimal ilk onun içinde olacam unutmayın bahın öpüyomda sizi burdan yiter gari çoh uzadı bitiriyom | |
|
| |
kakoLu_pudinq ..::Yeni Yıldız::..
Mesaj Sayısı : 309 Kayıt tarihi : 05/06/10 Yaş : 28 Nerden : Konya (;
| Konu: Geri: Taşınıyoruzzz.....!!!!! C.tesi Haz. 26, 2010 2:03 pm | |
| Heey yuppi yeni sitee Geçelim bakalım amatörlükten kurtulalım | |
|
| |
ssSeBoSss ..::Yeni Yıldız::..
| Konu: Geri: Taşınıyoruzzz.....!!!!! C.tesi Haz. 26, 2010 2:27 pm | |
| Semaaa büyük ihtimalle ilk 50 nin icinde rahat olursun kasma o yüzden biz bile ilk 10 a zor gierriz cünkü sanırım galibaaa neysee sustummmm | |
|
| |
MeLanKoLiq ..::Yeni Yıldız::..
| |
| |
mavitunam ..::Beyaz Yıldız::..
| Konu: Geri: Taşınıyoruzzz.....!!!!! C.tesi Haz. 26, 2010 5:04 pm | |
| ya geçelim sitemize belki bende yazarım bişeyler orada seboş belki ama yani biliyrum yazmıycam dedim am ayeni siteyi duyunca ne biliyim çok sevindim ve düşündümmm yazmayı belkii | |
|
| |
| Konu: Geri: Taşınıyoruzzz.....!!!!! C.tesi Haz. 26, 2010 5:22 pm | |
| ya ben bişeyi anlamadım şeboş sen ilk 50 derken neyi kast ettin yoksa büyük plaanlar mı var | |
|
| |
hotaru_edward ..::Pembe Yıldız::..
Mesaj Sayısı : 1634 Kayıt tarihi : 21/05/10 Yaş : 27 Nerden : hayal bahçesinin kuru topraklarından...
| Konu: Geri: Taşınıyoruzzz.....!!!!! C.tesi Haz. 26, 2010 5:40 pm | |
| ya ama keşke mesaj sayılarımızda gelseydi bunca mesajı ben bi daha yapabilir miyim bilmiyorum neyse elif*i bulurum orda onunla iyi gevezeleşiyoruz biz burda gevezeleşiirz bolca artık ve ve ben de yine ilk üyelerden olmak istiyorum msn*den dürtün beni olmaz mı ben foruma geç geliyorum çünkü | |
|
| |
mRs. RéaLiSt ..::Yeni Yıldız::..
Mesaj Sayısı : 276 Kayıt tarihi : 20/06/10 Yaş : 29 Nerden : Roßumun olduğu yerden (:
| |
| |
| Konu: Geri: Taşınıyoruzzz.....!!!!! C.tesi Haz. 26, 2010 11:04 pm | |
| | |
|
| |
e/b/u/s ..::Yeni Yıldız::..
Mesaj Sayısı : 297 Kayıt tarihi : 01/06/10 Nerden : kalbim ve aklımın ayrıldığı yerde
| Konu: Geri: Taşınıyoruzzz.....!!!!! Ptsi Haz. 28, 2010 3:21 pm | |
| haha bişi kalmadı sunun surasında yeni siteye en iyisini yapcazkiii mikemmel bi yer olcak hopp sizlerle beraber ayrıcana konuarı tasıdıktan sonra benim hiç süphem yok bir hafta içinde sizin msjlar tavan yapar hehe | |
|
| |
burcum ..::Beyaz Yıldız::..
Mesaj Sayısı : 1354 Kayıt tarihi : 20/05/10 Yaş : 31 Nerden : вυlυէlმгıη üzєгiηծєη ..
| Konu: Geri: Taşınıyoruzzz.....!!!!! Ptsi Haz. 28, 2010 4:20 pm | |
| aaa ama benim niden hiç bişiden haberim yokkk herneyse birincisi gitti gül gibi mesaj sayımız ayrıca ben mekanı acayip benimsemiştim yuvamdan ayrılır gibi olucam böhüü hemen olayı ağlağa bağlamadan bana açar açmaz haber verin vallahada billahada küserimmm böhhüü buranın ilk beşi olmuştum ileridede böyle başarılara adım atmak isterim her daim ama bizim burdaki konularımız kalıyo mu tehhh neyse yepisyeni konularlan dönderiz biz inşallah ne zaman taşınıyoruz yeni yuvamızaa | |
|
| |
| Konu: Geri: Taşınıyoruzzz.....!!!!! Ptsi Tem. 05, 2010 11:10 pm | |
| ne zaman taşıncaz ya | |
|
| |
_KüBrA_ ..::Beyaz Yıldız::..
Mesaj Sayısı : 877 Kayıt tarihi : 21/05/10 Yaş : 28 Nerden : AcIlAr DiYaRıNdAn...
| |
| |
| Taşınıyoruzzz.....!!!!! | |
|