| peri masalı | |
|
+4_KüBrA_ Desert rose koke Alice Cullen 8 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Alice Cullen ..::Beyaz Yıldız::..
Mesaj Sayısı : 1116 Kayıt tarihi : 24/05/10 Yaş : 35 Nerden : ankara
| Konu: peri masalı C.tesi Haz. 19, 2010 8:58 pm | |
| Şiir öyle kuvvetlidir ki düz yazıyla sayfalarca sürecek düşüncelerini sadece bir dörtlükle anlatabilen usta şairler vardır. William Shakespeare, Fuzuli, Mevlana, Firdevs bunlardan sadece bir kaçı.
Şiir tüm duyguları anlatabileceğin bir araçtır.
ARKADAŞLIK
AŞK
ÖFKE
İHTİRAS
İNTİKAM
Bunlar sadece bu hikayede bulunanlar. Mutlu başlayıp hüzünlü biten , Düşüncelerin sadece şiirle anlatıldığı bir hikaye okumak ister misiniz?
PERİ MASALI ÇOK YAKINDA OKURLARI İLE BULUŞUYOR
MERT Uzun boylu esmer ela gözlü. Atletik bir vücut da sahip. Ailesi tarafından fazla şımartılmış. Her şeyi elde edebileceğini düşünen, üniversiteye gelene kadar en az 50 değişik kızla ilişkisi olmuştur. Bir kızdan diğerine geçme süresi ortalama bir haftadır. Bu yüzden lakabı Gonzalestir. Bir çok arkadaşı olmasına rağmen sırlarını tek bir kişiye acar. Oda Caner. İlk okuldan beri arkadaşlardır. İlk kopyalarını beraber çekmiş. İlk kez okulu beraber asmışlardır. Yanı kısaca burada yazacağım olaylar olana kadar biraz burnu havada bir tip.
CANER Mert’in en yakın arkadaşı. Mert ne kadar fırlama bir tipse Caner de o kadar mazlum bir kişiliğe sahip. Hemen hemen hiç kız arkadaşı olmamıştır. Birkaç platonik aşk dışında. Oysa ki deniz mavisi gözleri ile bir bakışta tüm kızların yüreğini hoplata bilen biri. Ona sorsanız hayatının aşkını arıyor. Fakat biraz kızlarla konuşma korkusu olduğundan aday adayı bile diyebileceğimiz kimse yok
ECE Esas kızımız. Esmer düz saçları beline kadar iniyor. Saçlarının koyuluğuna tezat oluşturabilecek kadar açık yeşil gözlerini gören tüm erkekler onunla tanışmak için can atıyor. Fakat daha önce sevgilisi tarafından aldatılmış bir kız olması yüzünden erkeklerden uzak duruyor hatta tüm erkeklerden uzak duruyor.
HİKAYENİN YAZILIŞ SEKLİ HAKKINDA BİLGİ Arkadaşlar hikayeyi yazarken küçük bir paragrafla bir olay anlatacağım. Daha sonra da o olay içinde bulunan asıl karakterlerimizin düşüncelerini ve duygularını anlatan ortak bir şiir veya her biri için tek bir şiir ekliyeceğim. Umarım güzel olur. | |
|
| |
koke ..::Pembe Yıldız::..
Mesaj Sayısı : 2686 Kayıt tarihi : 23/05/10 Yaş : 31 Nerden : aşkumun yanında (:
| |
| |
Desert rose ..::Beyaz Yıldız::..
Mesaj Sayısı : 903 Kayıt tarihi : 25/05/10 Yaş : 36 Nerden : ankaraa :)
| Konu: Geri: peri masalı C.tesi Haz. 19, 2010 11:29 pm | |
| aa kankam burya mı geldi hikayeenn e bundan sora twiye girmeye bahanem kalmıcak amaaa | |
|
| |
| Konu: Geri: peri masalı Paz Haz. 20, 2010 10:16 am | |
| ben ztn artık gırmeyecek dıe buraya tasıdım kanka | |
|
| |
| |
| |
_KüBrA_ ..::Beyaz Yıldız::..
Mesaj Sayısı : 877 Kayıt tarihi : 21/05/10 Yaş : 28 Nerden : AcIlAr DiYaRıNdAn...
| Konu: Geri: peri masalı Paz Haz. 20, 2010 3:09 pm | |
| | |
|
| |
hotaru_edward ..::Pembe Yıldız::..
Mesaj Sayısı : 1634 Kayıt tarihi : 21/05/10 Yaş : 27 Nerden : hayal bahçesinin kuru topraklarından...
| Konu: Geri: peri masalı Paz Haz. 20, 2010 4:48 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: peri masalı Paz Haz. 20, 2010 4:51 pm | |
| senın ıcın onuda eklerım ne olcak ozlem bolum bu aksam gelır ıns yanı ben gelırsem bolumde gelır | |
|
| |
burcum ..::Beyaz Yıldız::..
Mesaj Sayısı : 1354 Kayıt tarihi : 20/05/10 Yaş : 31 Nerden : вυlυէlმгıη üzєгiηծєη ..
| Konu: Geri: peri masalı Paz Haz. 20, 2010 4:52 pm | |
| oleyy oleyy burak abim periyi taşımız çok sevindirik oldum okuyamamıştım ben hee e:D | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1634 Kayıt tarihi : 21/05/10 Yaş : 27 Nerden : hayal bahçesinin kuru topraklarından...
| |
| |
| Konu: Geri: peri masalı Paz Haz. 20, 2010 5:31 pm | |
| gelir neden gelmesın hem fınal yapmamıstım onuda yaparım | |
|
| |
_KüBrA_ ..::Beyaz Yıldız::..
Mesaj Sayısı : 877 Kayıt tarihi : 21/05/10 Yaş : 28 Nerden : AcIlAr DiYaRıNdAn...
| Konu: Geri: peri masalı Paz Haz. 20, 2010 5:36 pm | |
| ayy gelsin gelsin | |
|
| |
burcum ..::Beyaz Yıldız::..
Mesaj Sayısı : 1354 Kayıt tarihi : 20/05/10 Yaş : 31 Nerden : вυlυէlმгıη üzєгiηծєη ..
| Konu: Geri: peri masalı Paz Haz. 20, 2010 5:38 pm | |
| ya evet burak abi onu göndert burasına nüffen | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: peri masalı Ptsi Haz. 21, 2010 7:38 pm | |
| Uçurumun kenarındayım, Aşağıda hızla akıp giden bir nehir. Boşluğa bırakıyorum kendimi, Ah ne görkemli bir uçuş olacak bu
Aşkla yüzleşecek Öfkeyi tadacak İntikamla kavrulacak Ölüme bir adım kala Her şey donacak
Zamanın anlamını yitirdiği bir hayat Sonun başlangıcı dedikleri bu olmalı
İlk Gün Mert ve Caner üniversitede değişik bölümler kazanmalarına rağmen İngilizce hazırlığı aynı yerde okuyacaklardı. İkisi de bir birlerine sahip olduğu için çok şanslı olduklarını düşünüyorlar. Mert her zaman ki alaycı tavırlarıyla bir hafta içinde her hangi bir kızı ayarlayacağına Caner ile iddaa ya giriyor. Mert kızların gelip geçici olduğunu tek dostunun ne olursa onun olsun onun yanında olacağını biliyordu. Caner hayatının aşkını bulduğunda Mert’in ne pahasına olursa olsun ona destek olacağını biliyordu. Onları hayata bu kadar canlı bağlayan tek şey arkadaşlıklarıydı
Kişiler vardır Gelip geçen Kişiler vardır Hayatına girdimi asla çıkmayan Şişenin dibi olmaz onlarla asla Anlatılan dertler bitse de Paylaşılacak sevinçler vardır daima Kimse sırtından vuramaz seni Böyle biri var ise yanında
İnsan için can dostundan daha önemli bir şey var mı ki Şu yalan dünyada Ama yalandan yüzüne gülen Kötü günde çekip giden değil Kötülüğü seninle gülerek karşılayandır Size sizden daha yakın olandır GERÇEK DOST | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 2686 Kayıt tarihi : 23/05/10 Yaş : 31 Nerden : aşkumun yanında (:
| Konu: Geri: peri masalı Ptsi Haz. 21, 2010 7:38 pm | |
| ilk yorumuda tesadüfen kapmış bulundumm. bölümm gelmişşş ellerinee saglık burak abi. zatenn okumuştum bunlarıı. tümm bölümlerr. hlede şiirler çok gzll. eline emegınee saglıkk | |
|
| |
| Konu: Geri: peri masalı Ptsi Haz. 21, 2010 7:40 pm | |
| canım kankamla sen okudugundan bı hıkayeyı msn den tıtretmedım kusura bakma ama sızın okumadıgınız bolumler gelınce soz haber werecem | |
|
| |
| Konu: Geri: peri masalı Ptsi Haz. 21, 2010 7:42 pm | |
| - Alice Cullen demiş ki:
- canım kankamla sen okudugundan bı hıkayeyı msn den tıtretmedım kusura bakma
ama sızın okumadıgınız bolumler gelınce soz haber werecem tmm abım sorun değil. zaten bakıorum ben arada kaç bölüm gelmiş faln dıyee. ama yenıler glnce yınede ne olur ne olmaz bi tit at | |
|
| |
| Konu: Geri: peri masalı Ptsi Haz. 21, 2010 8:01 pm | |
| aaa ama sen okuyanları da oyalıosun sankim böleeeee hepsini birden koysaydın işte bölümlerin yaaaa | |
|
| |
MeLanKoLiq ..::Yeni Yıldız::..
| Konu: Geri: peri masalı Salı Haz. 22, 2010 10:46 am | |
| konu filan harika bayıldım ellerine sağlık burak yb sabırsızlıkla bekliom | |
|
| |
| Konu: Geri: peri masalı Salı Haz. 22, 2010 1:24 pm | |
| ay bölümün başındaki şiire bayıldım çook güzel yazmışsın ama ben bu şiirleri gördükçe bölüm yerine senin şiirkoliğe özel olarak şiir yazmanı isterim | |
|
| |
| Konu: Geri: peri masalı Salı Haz. 22, 2010 2:06 pm | |
| Korkuyorum Gözlerimi kapatıp Aynı rüyayı görmekten Bana yapılanı yapmaktan Gözümden akan yaşı Başkasının yanağında görmekten. Korkuyorum Elimdekiyle yetinememekten Beni sevenin yüreğini kanatmak istemiyorum İnsan neden hep daha fazlasını ister Neden ölemez Çektiğin acıları başkasını çektirmek için mi? İşte korkum bundandır ben ölemedim ya o ölürse
GEÇMİŞTEKİ YARALAR Ece geçmişte deli gibi aşık olduğu erkek arkadaşının onu en yakın arkadaşı ile aldatmasını unutamıyor her aklına geldiğinde ‘BEN SİZE NE YAPTIM’ diye soruyordu. El ele yürüyen mutlu bir çift gördüğünde gülerek ‘bir gün sizde mutsuz olacaksınız neden bu kadar zorluyorsunuz ki hayatı’ demekten kendini alamıyordu. Liseden beri sevgililerdi onlar nasıl yapmıştı Burak bunu Ece’ye. Hem de en yakın arkadaşı ile. Bazen bir şizofren olduğunu bunların hepsini hayal ettiğini düşünüyordu. İlk okul arkadaşı ve deli gibi aşık olduğu adam. Bunu düşünerek kaç kez intiharı denemiş fakat başaramamıştı. PEKİ ŞİMDİ NE OLACAKTI BUNLARI UNUTTURABİLECEK BİRİ CIKACAKMIYDI KARŞISINA. CIKARSA O NASIL KARŞILIK VERECEKTİ BUNA
gözlerimin rengi soldu gidişinle bende bulamayıp onda bulduğun neydi duygu yokmuydu gerçekten ben sana bu kadar değer vermişken senin bana layık gördüğünmüydü bu gündüzlerim gece şimdi gecelerim zifiri karanlık gözlerimi kapatmaktan korkuyorum gözümün önünde hep ikiniz biz yok hiç olmamışmıydık acaba mutlumusun şimdi hayır deilsin biliyorum beni sormuşsunortak arkadaşlarımıza nasıl demişsin iyimi iyiyim hemde çok şimdi senin mutsuzluğundan keyif alıyorum artık bende acımıyorum kimseye yakıyorum herkesin canını böyle aldım hayattan intikamımı ama senden de alacağım sadece zaman ben o zamanı bekliyorum
not:ıkıncı sıır bana ait degıldır | |
|
| |
| Konu: Geri: peri masalı Salı Haz. 22, 2010 2:11 pm | |
| ilk mi lütfen öyle olsun | |
|
| |
| Konu: Geri: peri masalı Salı Haz. 22, 2010 2:14 pm | |
| Girdikleri iddiadan sonra Mert ile Caner okulun cafeteriasına yürürler. Caner tüm kızlara sırayla bakmaya başlar. Acaba Mert hangisini ayarlayamaz diye. Bu kız kesinlikle çok güzel olmalı bir o kadar da burnu havada tiplerden olsun ki Mert’e yüz vermesin. Kahve sırasında bekleyen bir kız görür ve kızı gösterir. Mert kendinden emin adımlarla kızın yanına gider. Kızın önüne geçerek kahve siparişini verir. Kız buna ters ters bakarken. -Pardon sıranızı aldım galiba. -Biraz öyle oldu. Kız bunu öyle bir şekilde söylemişti ki Mert amacına ulaştığını anlamıştı. Artık öldürücü darbeyi vurmanın zamanı gelmişti. Elini uzatarak -Ben Mert Kız ise elini sıkmaya tenezzül bile etmeden -Ece Demiştir. Mert elini indirerek -Bir insan ismini bu kadar iyi taşırken o ismin ona hiç yakışmayacağını düşünmezdim.
BU SÖZLERLE BİR AŞK MI BAŞLIYORDU YOKSA SADECE TUTKU MU?
MERT Ben en çok sonbaharı severin Yapraklar rüzgarda savrulurken Hayatı anlatırlar insana Bir gün ne hale düşebileceğini Kulağına fısıldayarak
Yine sonbahar yağmuruydu Yanağımdaki yaşı yıkayan Bu taş kalbim biri için çarpabilir miydi Kendime tamamen başkasının ellerine bırakabilir miydim Sanmıyorum
ECE Yeniden böylesi delice çarpabilir mi kalp? Unutabilir mi insan ilk aşkını? Yeniden sevebilir mi onu sevdiği gibi? Yine hüsran mı olur sonucu?
Neden senin enkazını başkaları kaldırsın Onları neden kendimle beraber bilenmeze sürükleyeyim
Sorular bitmiyor Nefes almak istiyorum Yeniden yaşadığımı hissetmek Biri gözlerimin içine baktığında İçimin titremesini
Çok mu şey istiyorum Senin yıktığın gökdelenin yerine sadece küçük bir baraka | |
|
| |
| Konu: Geri: peri masalı Salı Haz. 22, 2010 2:15 pm | |
| | |
|
| |
| peri masalı | |
|