| EDWARD'IN GERÇEK DÜŞÜNCELERİ | |
|
+6MeLanKoLiq _KüBrA_ büşra luck e/b/u/s koke Alice Cullen 10 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Alice Cullen ..::Beyaz Yıldız::..
Mesaj Sayısı : 1116 Kayıt tarihi : 24/05/10 Yaş : 35 Nerden : ankara
| Konu: EDWARD'IN GERÇEK DÜŞÜNCELERİ C.tesi Haz. 19, 2010 5:27 pm | |
| EDWARD Okul günün en zor zamanıydı. Aynı dersleri tekrar tekrar katlanmam yetmiyormuş gibi bir de Bella’ya katlanıyordum. Çok fazla insan öldürdüğüm için bunun cezasını çekiyordum adeta. İşte gene Bella geliyordu. Bunu diğer insanların zihinlerinden sakar geliyor kaçın demelerinden anlamıştım. Alice surat ifademi görür görmez başıma gelecekleri anlamıştı ki zihninden ‘iyi ki sen varsında bana fazla sarmıyor’ demişti. Bella bana güzel görünmek için gene ne kadar cila boya varsa suratına sürmüştü. İşaret parmağımı suratına sürsem kamyonetinin karda giderken bıraktığı iz gibi bir iz kalacaktı. Koşarak yanıma gelirken savsak 3 kere yere düşmüştü -Edward seni görünce güneşi gören horozlar gibi ötmek geliyor içimden. Bu ses nasıl bir sesti ya iki beygirin kişnemesini yan yana getirsen bu ses kadar gür çıkmazdı. Sadece buna katlandığım için cennete gitmem gerekiyordu. Yüzümü buruşturmamaya çalışarak. -Günaydın canım bende seni özledim Onu özlediğimi söyler söylemez beni öptü. Fakat keşke öpmeseydi. Sarımsak mı yemişti ne artık ağzı leş gibi kokuyordu. Eğer yakın zamanda avlanmış olsaydım içimdeki tüm kanı şuracık da çıkarmıştım. Jesika, Bella ile bizi gördüğünde her zaman ki tepkisini vermişti. ‘Ne buluyor Edward bu saftirik Elmir da anlamadım gitti’. Bende fısıldayarak ‘ah be Jesika cennete gitmeye çalışıyoruz şurada anlamayacak ne var’. -Bir şey mi dedin bir tanem -Makyajın çok yakışmış dedim bir tanem. -Biraz daha fondoten sürseydim daha iyi olurdu galiba -Böyle de güzel olmuş bir tanem. Fondoten kabının içine mi düşecektin biraz daha sürseymiş daha iyi olurmuş. Bir anda içimden dua etmeye başladım. ‘Allah’ım bir an önce şu savsağın canını alda kurtulayım ya’. Bir cennet için Bella’ya katlanmak fazlaydı galiba ya. Oğlum Edward sürdün yeni doğan zamanında zevkini sefanı şimdide çek cezanı. Ders aralarında Bella dan kaçabildiğim kadar kaçtım. Öyle yemeğine de gitmedim Alice öğretmenin ceza verdiğini söyleyecekti. Ama okul çıkısında kurtuluşum yoktu. Bella’yı evine bırakacaktım ve onun patlıcan burnunun izin verdiği kadar onunla öpüşecektim. | |
|
| |
koke ..::Pembe Yıldız::..
Mesaj Sayısı : 2686 Kayıt tarihi : 23/05/10 Yaş : 31 Nerden : aşkumun yanında (:
| Konu: Geri: EDWARD'IN GERÇEK DÜŞÜNCELERİ C.tesi Haz. 19, 2010 5:28 pm | |
| ilk yorum ellerinee saglık burak abii. zatenn okumuştum bunuu. | |
|
| |
| Konu: Geri: EDWARD'IN GERÇEK DÜŞÜNCELERİ C.tesi Haz. 19, 2010 5:34 pm | |
| eet bu en cok sevdıgım tek bolumlugum bnm | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 2686 Kayıt tarihi : 23/05/10 Yaş : 31 Nerden : aşkumun yanında (:
| |
| |
| Konu: Geri: EDWARD'IN GERÇEK DÜŞÜNCELERİ C.tesi Haz. 19, 2010 5:37 pm | |
| bella hakettıgı gıbı anlatıldıgı ıcın desek daha dogru olur herhalde | |
|
| |
| Konu: Geri: EDWARD'IN GERÇEK DÜŞÜNCELERİ C.tesi Haz. 19, 2010 5:40 pm | |
| - Alice Cullen demiş ki:
- bella hakettıgı gıbı anlatıldıgı ıcın desek daha dogru olur herhalde
yazık bee kızaa. ne kınınız war bu kadar bellaya walla anlamıorumm. tmm savsak bıraz ama saf kızz napalım. hem edd ım onu sewıoo. demek bişe warr | |
|
| |
| Konu: Geri: EDWARD'IN GERÇEK DÜŞÜNCELERİ C.tesi Haz. 19, 2010 5:42 pm | |
| elıf bırak sımdı bunu yaa bı kız nasıl ıkı kısıyı sever onu anlatsana sen bana | |
|
| |
| Konu: Geri: EDWARD'IN GERÇEK DÜŞÜNCELERİ C.tesi Haz. 19, 2010 5:44 pm | |
- elıf bırak sımdı bunu yaa bı kız nasıl ıkı kısıyı sever onu anlatsana sen bana
jacop u sewmıyo ki o bikeree. sadece edd ı sewıyoo.. bakk eclıpse de haklısınn kıtapda delı oldumm. bella senn ........ sun napıosunn dedımm. haklısınn. ama snra anlıyoo ve gerçek sewdıgıylee ewlenıyoo. unutma yane orasınıda. jacopta kızına vurgun zatenn hahaha. | |
|
| |
e/b/u/s ..::Yeni Yıldız::..
Mesaj Sayısı : 297 Kayıt tarihi : 01/06/10 Nerden : kalbim ve aklımın ayrıldığı yerde
| Konu: Geri: EDWARD'IN GERÇEK DÜŞÜNCELERİ C.tesi Haz. 19, 2010 5:46 pm | |
| Edward seni görünce güneşi gören horozlar gibi ötmek geliyor içimden. haha oda iyiymiş burak yaa :D emeğine sağlık yerden yere vurmusun valla:D | |
|
| |
| Konu: Geri: EDWARD'IN GERÇEK DÜŞÜNCELERİ C.tesi Haz. 19, 2010 5:46 pm | |
| ıyı ne ala memleket tak boynuzu gul gıbı adama sonrada don gel ben senı sevıorum evlenelım yok yaaa bu bıle az o kıza ebru yaaa | |
|
| |
e/b/u/s ..::Yeni Yıldız::..
Mesaj Sayısı : 297 Kayıt tarihi : 01/06/10 Nerden : kalbim ve aklımın ayrıldığı yerde
| |
| |
| |
| |
| Konu: Geri: EDWARD'IN GERÇEK DÜŞÜNCELERİ C.tesi Haz. 19, 2010 5:51 pm | |
| o zmn sunu acıkla elif bır erkek boynuzlandıktan hemen sonra nasıl gıder de o kızla evlenır benım anlayamadıgım bır noktada bu yada baska bır konu hadı edward bu kadar sevıo onu senı bu kadar seven bırıne nasıl yapabılıorsun bunu | |
|
| |
| Konu: Geri: EDWARD'IN GERÇEK DÜŞÜNCELERİ C.tesi Haz. 19, 2010 5:54 pm | |
- o zmn sunu acıkla elif bır erkek boynuzlandıktan hemen sonra nasıl gıder de o kızla evlenır benım anlayamadıgım bır noktada bu
yada baska bır konu hadı edward bu kadar sevıo onu senı bu kadar seven bırıne nasıl yapabılıorsun bunu o yapmıyo ki ama zatenn. jacop zorla öpüyo onuu. (çoğu zamn ) edd yaşadığını zaten boynuzlanmak olarakk görmüyoo. o yaptığını o onla yapamayacağı içinn. onun yapmasına izin werıyo. ve oda zorla yanı o kadarda istekli değil. onun vampir hayatı için sadece bella war. onun yaptıklarını anlasada. kenıdn bellaya karşı eksık görüyoo. her yaptığına amenna dıyoo. sadece tehlıkede olmasını ıstemıyoo. | |
|
| |
| Konu: Geri: EDWARD'IN GERÇEK DÜŞÜNCELERİ C.tesi Haz. 19, 2010 5:57 pm | |
| bı soyle dusun senın erkek arkadasın baskasına benı op dıo ve opusuyorlar buna nasıl katlanırdın onu sevdıgın ıcın affedermıydın oyle cvp ver lutfen kus bakısı ıle degıl | |
|
| |
| Konu: Geri: EDWARD'IN GERÇEK DÜŞÜNCELERİ C.tesi Haz. 19, 2010 5:59 pm | |
- bı soyle dusun senın erkek arkadasın baskasına benı op dıo ve opusuyorlar buna nasıl katlanırdın
onu sevdıgın ıcın affedermıydın oyle cvp ver lutfen kus bakısı ıle degıl kızıda oonuda yolardımm. kısa ve öz yanıı .. ama edd yapmıyooç sorun edd de. bellada zatenn onun bole davranışından dolayı çok acı çekıyoo. dıyo benı döz ıçınden ama edd hiç bişe yapmıyoo. | |
|
| |
| Konu: Geri: EDWARD'IN GERÇEK DÜŞÜNCELERİ C.tesi Haz. 19, 2010 6:00 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: EDWARD'IN GERÇEK DÜŞÜNCELERİ C.tesi Haz. 19, 2010 6:01 pm | |
- ona gore cevap ver o zmn
........................... | |
|
| |
büşra luck ..::Yeni Yıldız::..
Mesaj Sayısı : 494 Kayıt tarihi : 23/05/10 Yaş : 29 Nerden : adana
| Konu: Geri: EDWARD'IN GERÇEK DÜŞÜNCELERİ C.tesi Haz. 19, 2010 6:19 pm | |
| ay çok güzelmiş bayıldı resmen edward tam istediğim gibi konuşuyor | |
|
| |
_KüBrA_ ..::Beyaz Yıldız::..
Mesaj Sayısı : 877 Kayıt tarihi : 21/05/10 Yaş : 28 Nerden : AcIlAr DiYaRıNdAn...
| |
| |
MeLanKoLiq ..::Yeni Yıldız::..
| Konu: Geri: EDWARD'IN GERÇEK DÜŞÜNCELERİ Paz Haz. 20, 2010 4:22 pm | |
| süperdi ya bayıldım ama belsin üzerine çok gitmişsin ama genede güzel ellerine sağlık burak ve elifle konuşmanıza bide ben cevap veriyim hepsinde suç var ama en başta edward onu bırakıp gitmeseydi jocap o zor günlerinde bellanın yanında olmazdı bellada ona bağlanmazdı bence burak sende bi bu yönden düşün tek suç belladamı bi kere ben edwardın hastasıyım ama ondada suç var bunuda kabul etmek zorundayız ve edward yaptığı hatayı bildiği için bellaya hiç birşey diyemiyor hatta kitaptada demişti sizin böle yakınlaşmanız benim suçum eğer bırakıp gitmeseydim böle bişey olmazdı gibi bişey sölemişti bide bu yönden düşün... | |
|
| |
hotaru_edward ..::Pembe Yıldız::..
Mesaj Sayısı : 1634 Kayıt tarihi : 21/05/10 Yaş : 27 Nerden : hayal bahçesinin kuru topraklarından...
| Konu: Geri: EDWARD'IN GERÇEK DÜŞÜNCELERİ Paz Haz. 20, 2010 5:23 pm | |
| durun durun bi dakka en büyük suç burda edward*ın değil! edward sadece sevdiğini korumak istedi! bi de şöyle düşün sema eğer kalsaydı bella*ya dişlerini geçirmesi an meselesi olucaktı. çünkü kanının kokusunu daha yakından almıştı. o olmasa bile başka bir cullen başka bir zamanda dişlerini geçriridi bellaya. bilirisiniz sakar kızdır bella edward*da böyle düşünüyodu ve bende oslam öyle bir anda bu şekilde düşünür ve giderdim ama o kadar ağır sözler söylemezdim. o kadar duygusuz durmazdım o ayrı =] ve eğer bella yeterince seviyor olsaydı biraz daha dayanıklı olsaydı başkasını sevmeye ihtiyacı olmazdı! eğer gerçekten yardıma ihtiyacı varsa enden jacopla sadece dost kalamadı?! eğer edward*ı yeterince sevseydi, daha iradeli olsaydı jake*e aşık olmazdı! hoşlanabilridi kabul ediyorum ama aşık oldum ne demek öp beni ne demek!! lütfen ya en büyük suçu edward*a yükleyemeyiz burda onun yaptıklarının bi mantığı var ama bella*nınkinin mantığı ne toparlanması için birine ihtiyacı varsa bu dost şeklinde olabilirdi illa sevgili manasında mı olmak zorundaydı ve burak abi en sevdiğim tek bölümlüklerden biri bu çoook güzel yazmışsın | |
|
| |
| Konu: Geri: EDWARD'IN GERÇEK DÜŞÜNCELERİ Paz Haz. 20, 2010 5:25 pm | |
| nolmiş burdaa yaaa. heyy kızlarr. | |
|
| |
hotaru_edward ..::Pembe Yıldız::..
Mesaj Sayısı : 1634 Kayıt tarihi : 21/05/10 Yaş : 27 Nerden : hayal bahçesinin kuru topraklarından...
| Konu: Geri: EDWARD'IN GERÇEK DÜŞÜNCELERİ Paz Haz. 20, 2010 5:40 pm | |
| | |
|
| |
burcum ..::Beyaz Yıldız::..
Mesaj Sayısı : 1354 Kayıt tarihi : 20/05/10 Yaş : 31 Nerden : вυlυէlმгıη üzєгiηծєη ..
| Konu: Geri: EDWARD'IN GERÇEK DÜŞÜNCELERİ Paz Haz. 20, 2010 5:41 pm | |
| hahaha ben hatırladım bunu | |
|
| |
| EDWARD'IN GERÇEK DÜŞÜNCELERİ | |
|