Hayat ve Nefes
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hayat ve Nefes

Hayat'a Bir Nefes'lik mola...

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

VamPiR ßeßeğimm..

5 posters
Sayfaya git : 1, 2  Sonraki
YazarMesaj
koke
..::Pembe Yıldız::..
koke

VamPiR ßeßeğimm.. Empty
MesajKonu: VamPiR ßeßeğimm..   VamPiR ßeßeğimm.. Icon_minitimePaz Haz. 13, 2010 12:11 pm

Vampirlere böyle şeyler olur muydu ki. Demek oluyormuş. Şimdi hastanedeyim. Ve vampirliğimden bana kalan tek şey olan geleceği görme yeteneğimin tadını çıkarıyorum. Evet biliyorum. Bunun olması çok değişik. Yani olmaması gerek. Ama *benim* bu öyle değil mi? Bir olayın için de *ben* oldum mu böyle şeylerin olması hiç de sıra dışı değil. Zaman geçtikçe kendimi daha iyi tanıyorum. Kendimi tanırken tabiî ki farklı şeylerde öğreniyorum ve sonsuzluğumun tadını çıkarıyorum.
Düşüncelere öyle dalmışım ki Carlisle nin içeri girdiğini hiç fark etmedim bile. Gelip yatağımın yanındaki sandalyeye oturmuştu.
Vampir özelliklerim kayıp mı oluyordu? Etrafımda olanlara neden bu kadar tepkisiz kalıyordum. Sanırım burada kalmamın da anlamı bu. Artık vampir özelliklerimden yararlanamıyorum. Carlisle de bunun nedenini araştırıyor.
Ona döndüm ve:
-“EE neyim varmış öğrenebildin mi?”diye sordum. Bana öylece bakıyordu Hiç bir şey söyleyemiyordu. Bir şey söyleyecekmiş gibi ağzını açtı ama sonra tekrar kapattı. Keşke Edward yanımda olsaydı. O bana carlisle nin ne düşündüğünü söylerdi. Kontrol etmek için görülerime gittim Ve carlisle nin geleceğine baktım. Hiçbir şey yoktu. Bana söyleyeceği şeyi göremiyordum. Tek karar verdiği şey Bu gün hastaneden çıkacak olmamdı. Zaten bu bana yeterdi. Eve dönüyordum. *Yuppiii. Carlisle seni seviyorum* diye boynuna atladım. Şaşırmıştı. Soran gözlerle bana bakıyordu.
-“Bu akşam buradan çıkıyorum he.” Dedim. O kadar mutluydum ki.
-“Ben hemen hazırlanayım.” Dedim. Carlisle bana öylece bakıyordu.
-“Bunu gördüm carlisle, bugün buradan çıkıyorum. Beraber iş çıkışında gidiyoruz. Evime dönüyorum. Jasper ıma Edward a dönüyorum. Esme yi o kadar özledim ki. Şimdiden çıksak olmaz mı?” dedim. Carlisle nin bir anda yüzü düştü. Ayağa kalktı ve:
-“Kızım, evet bugün hastaneden çıkıyorsun. Ama eve dönmen çok zor. Beraber ormana gideceğiz. Orda avlanacaksın. Kendini çok yormayacaksın. Bu şeyler sana zararlı. Eve gidersek herkesi tehlikeye atmış oluruz. Beni anlaya biliyor musun?” inanamıyordum. Carlisle, biricik babam. Bana neler söylüyordu böyle. Bendeki şey bulaşıcımıydı. Carlisle buna bir çözüm arıyor olmalıydı. Başka insanlara geçmesin diye de beni hastanenin en ücra köşesindeki karanlık odaya kapatmıştı. Bunları hak edecek ne yapmıştım ki. Evet Bella yı istemediği bir alışverişe sürüklemiş, Rosalie ye sevmediği bir kıyafeti zorla giydirmiş olabilirdim. Ama bu kadar kötü bir sonuç doğurması gerekmezdi.
Sanırım artık yapacak bir şey yoktu. Belki bir daha asla alışverişe bile gidemeyecektim. Ama vampirlik sonsuzluk değimliydi. Bende diğer vampirler gibi sonsuzluğumu yaşamalıydım. Ama yapamazdım. Diğer vampirleri tehlikeye atamazdım. Carlisle bunun bulaşıcı olduğunu düşünüyordu. Tabii ki ona güveniyor ve sözünü dinliyordum fakat her bu hastalığa yakalanan kişinin karnında bir şeyler kıpırdanır mıydı? Bu hastalık.. Aslında hastalık demeyelim. Bu durum. Bir vampirde ilk kez rastlanmıştı. Ve ben Kendimi hiç hasta hissetmiyordum. Kesinlikle başka bir şey vardı. Durumum ne olursa olsun bunu atlatmalıydım. *Hasta vampir* kulağa hoş geliyordu. Kıkırdadım kendi kendime. Carlisle odadan çıkmıştı bile. Ne kadarda çok dalıp gidiyordum. E tabi Karanlık odada yalnız başıma saatler geçiriyordum. Yalnızken sadece düşünüyordum. Bunu ister istemez alışmıştım. Yanımda birinin olduğunu fark etmiyordum bile. Tekrar düşüncelere daldım. Görülerime gitmek ve gelecekte yaşamak beni kendimden geçiriyordu. Jasper ve benim Geleceğimize baktım. Bir film gibi izliyordum. Beraber her zamanki gibi ava gitmiştik. Ben geyik avlıyordum o ise bugünlük Edward ın seçimlerinden yanaydı. Beraber kanı son damlasına kadar içtik. Gözlerimizin bal rengini alması çok sürmedi. Eve dönüyorduk. Çok telaşlı bir halimiz vardı. Neden böyle hızlıca eve gidiyorduk ki. Bir şey mi olmuştu? Çok geçmeden camdan içeri atladık ve odamda duran küçük beşiğe gözlerim takıldı. O anda odanın kapısının açıldığını gördüm. Jasper bana arkadan sarılıyor. Kulağımı öpüyordu. Kapının açılmasıyla tek gördüğüm şey Raslie nin sarı saçlarıydı. Daha ilerisini göremiyordum. Görülerimden çıktım ve doğru düzgün düşünmeye koyuldum. O beşik neyden olabilirdi ki? *Beşik; bebeklerin yatağıdır.* diye sal*kça düşünceler kafamda kol geziyordu. Tamam, olabilir ama bir bebeğin benim odamda ne işi vardı. Ben bir vampirdim. Bebeğim olamazdı. Acaba bir çocuk mu evlat edinmiştim? Çok saçma düşünüyordum. Bir vampire kim bebeğini verirdi ki? Yataktan kalktım ve odanın içerisinde küçük adımlarla volta atmaya başladım. Böyle simetrik hareketler sanki daha iyi düşünmemi sağlıyordu. Ellerim bir anda karnıma gitti. Bu gerçekten olabilir miydi? Evet buraya gelmeden önce jasper la her gece hatta gündüz de…
Ama o bizim her zaman ki halimizdi. Neyse deyip Bellanın hamileliğini aklıma getirdim. Baş dönmesi kusma. Ve sonra bellanın kan içmesi. Çünkü bebek vampirdi. Ama ben hiç kan içme ihtiyacı hissetmiyordum. Karnımdaki neydi öyleyse? Uf bu sorular kafayı yememe ön ayak oluyordu. Zaten burada yalnızken her şey çok zordu. Bide delirirsem bebeğime kim bakardı? Hemen benimsemiştim. Vampir bebeği. Benim bebeğim. Evet demek bu olabilirdi. Ama hamilelik süreci nasıl gerçekleşecekti. Bu şey ilk defa olduğundan Deneyerek görecektik. Burada yatmamın ikinci günün olmasına rağmen Karnımdaki şey beni dürtüklemeye başlamıştı bile. Yani çok geçmeden buradan bebeğimle beraber çıkacaktım. Vampir bebeğim..
Evet, 2 günü daha atlatmıştık. Bebeğimle beraber zaman sanki hızlı geçiyordu. Onun nasıl bir şey olacağını düşünürken Saniyeler sanki dakika olmuştu. Carlisle de artık bulaşıcı bir hastalık değil de onun bir bebek olduğuna kanaat getirmişti. Beraber saatlerce ultrasondan bebeğimin hareketlerini izliyorduk. Ama vampir özelliklerinin hangilerini taşıyacağını bilemiyordu. Acaba reneesme gibi mi olacaktı. Yoksa tam bir vampir mi olacaktı. Bunu yaşayıp görecektik. Onu tüm sonsuzluğumda tanıyacaktım.
Sonunda buradan çıkma zamanım gelmişti. Carlisleyle beraber sarı Porsche*ma bindik arabayı o sürüyordu. İkimizde çok heyecanlıydık. Carlisle evdekilere bebek hakkında hiç bir şey söylememişti. Sadece Edward yeteneği sayesinde biliyordu. Ama oda kimseye söylemiyordu. Bu güzel haberi jasper a ve aileme ben verecektim. Zaten karnım yeterince belirgileşmişti. Onların görünce anlayacaklarından eminim. Fakat inanacaklarını pek sanmıyordum. Sonunda eve gelmiştik. Herkes arabamın sesini tanıyıp kapıya doluşmuştu bile. Jasper önde Ailem arkada dizilmişlerdi. Arabadan inmemle tüm gözler fal taşı gibi açıldı. Jasper hemen yanımda bitti. Karnıma dokundu.
-“Neler oluyor aşkım. İyi misin? Seni çok özledim. Karnına ne oldu?” arka arkaya o kadar çok soru sormuştu ki. Bir anda beynimde tüm soruları toparladım ve. Her şeyin cevabı olan bir kelime söyledim. Zaten karnımın üzerinde olan eline dokundum ve *bebeğimiz* dedim. Jasper inanmayan gözlerle bakıyordu. Çok şaşırmıştı. Böyle bir şeyin olması imkânsızdı. Ama biz imkânsızı başarmıştık. Sonra bir anda yüzünde gülücükler açtı. Bana sımsıkı sarıldı. Bende tabiî ki ona sımsıkı sarılıyordum. Bir anda arkada toplaşmış olarak duran aileme gözlerim takıldı. Tabiki onlarda jasper a söylediğim her şeyi şaşkınlıkla dinlemişlerdi. Sadece Edward şaşırmamıştı. O her şeyi biliyordu. Esme o anda yanımda bitti ve bana sarıldı. Yüzünde okunan hüznü anlayabiliyordum. Bir bebek onun tek istediği şeydi. Ama bana olduğuna göre ona da olabilirdi. Ona gülümsedim ve içtenlikle sarıldım. Esme değil de anne dedim bu sefer ona. Bana daha da sıkı sarıldı ve elini karnıma götürdü. İçimdeki şeyi herkes hissediyordu. O benimdi. Yani jasper ve benim. ‘Aa bu kadar sarılma koklaşma yeter’ diyerek eve yaklaştım. Bella kucağında reneesmeyle bana bakıyordu. Yüzündeki sıcaklığı hissedebiliyordum.
Anne olmanın verdiği hazzı herkesten çok o biliyor ve beni anlıyordu. Annelik duygusu paha biçilemez bir şeydi. Şimdi onu daha iyi anlıyordum. O hamileyken reneesmeyi nasıl korumak isteği ve bizim onu ondan almak istememiz çok kötüydü. Bunları düşündükçe kendimden nefret ettim. Ama bella çoktan unutmuş gibiydi. Ona gülümsedim içtenlikle. Oda bana gülümsedi. Rosalie tepkisizdi. Yanında durdum ve ona da gülümsedim. Omzumu sıvazladı. Beni çok sevdiğini biliyordum. Ama bir bebeği olmasını da çok istiyordu. Sanırım bu duyduğu kıskançlıktı. Böyle bir şeyin olacağına hala inanamıyordu. Emmet ona döndü ve kahkahalar arasında söylediği sözü zorlukla anlayabildim.
-“hadi gel rosalie, bizde hemen çalışmalara başlayalım çok geçmeden. Sıcağı sıcağına hee?” dedi. Herkes gülüşüyordu. Emmet’ın bu sözlerine rosalie de kahkahalarla cevap verdi. Herkes çok mutluydu. Jasper^mla beraber yan yana oturuyorduk. Kollarını bana dolamış Ellerini karnımda birleştirmişti. İkimizde anne ve baba olmanın heyecanıyla birbirimize bakıyorduk..

umarım beğenirsinizz..Smile
MeLanKoLiq
..::Yeni Yıldız::..
MeLanKoLiq

VamPiR ßeßeğimm.. Empty
MesajKonu: Geri: VamPiR ßeßeğimm..   VamPiR ßeßeğimm.. Icon_minitimePaz Haz. 13, 2010 12:32 pm

ilk yorum okuyum geliom lol!
harika bayıldım ya vampir bebek ha süper hemde Alice Jasperın bounce
ellerine sağlık Elifim Smile
hotaru_edward
hotaru_edward

VamPiR ßeßeğimm.. Empty
MesajKonu: Geri: VamPiR ßeßeğimm..   VamPiR ßeßeğimm.. Icon_minitimePaz Haz. 13, 2010 1:13 pm

bunuda okumuştum hatta çok sevinmiştim aLice ve jazz*in bebeleri oldupuna =]
koke
koke

VamPiR ßeßeğimm.. Empty
MesajKonu: Geri: VamPiR ßeßeğimm..   VamPiR ßeßeğimm.. Icon_minitimePaz Haz. 13, 2010 1:40 pm

semacımm begnmene cooookk sewındımm Smile Smile

begenmene sewındımm kuşmm Smile
büşra luck
büşra luck

VamPiR ßeßeğimm.. Empty
MesajKonu: Geri: VamPiR ßeßeğimm..   VamPiR ßeßeğimm.. Icon_minitimePaz Haz. 13, 2010 1:41 pm

bende okumuştum ama yeniden okumakta güzeldi Very Happy
koke
koke

VamPiR ßeßeğimm.. Empty
MesajKonu: Geri: VamPiR ßeßeğimm..   VamPiR ßeßeğimm.. Icon_minitimePaz Haz. 13, 2010 1:43 pm

büşra luck demiş ki:
bende okumuştum ama yeniden okumakta güzeldi Very Happy

saol bitanemm begenmen sewındım. ve tekrar okumanada. bende cnm sıkıldıkça tum tek bölümlüklerimi okuyorumm Smile Smile
büşra luck
büşra luck

VamPiR ßeßeğimm.. Empty
MesajKonu: Geri: VamPiR ßeßeğimm..   VamPiR ßeßeğimm.. Icon_minitimePaz Haz. 13, 2010 2:13 pm

çok güzel yazıyorsun elifim bounce
koke
koke

VamPiR ßeßeğimm.. Empty
MesajKonu: Geri: VamPiR ßeßeğimm..   VamPiR ßeßeğimm.. Icon_minitimePaz Haz. 13, 2010 2:46 pm

büşra luck demiş ki:
saol bıtanemm. yakında yepyenı bır hıkayeylee kapınızıı çalıcamm Smile Smile
hotaru_edward
hotaru_edward

VamPiR ßeßeğimm.. Empty
MesajKonu: Geri: VamPiR ßeßeğimm..   VamPiR ßeßeğimm.. Icon_minitimePaz Haz. 13, 2010 3:59 pm

koke demiş ki:
büşra luck demiş ki:
saol bıtanemm. yakında yepyenı bır hıkayeylee kapınızıı çalıcamm Smile Smile
ben yokken açma ama Very Happy
koke
koke

VamPiR ßeßeğimm.. Empty
MesajKonu: Geri: VamPiR ßeßeğimm..   VamPiR ßeßeğimm.. Icon_minitimePaz Haz. 13, 2010 4:00 pm

bakarıss kuşmm. Smile şanss. ama beklerımm senii Smile yanı çoğu kişi olunca acarımm. Smile Smile 4 ü yazdım zatenn Wink Very Happy
hotaru_edward
hotaru_edward

VamPiR ßeßeğimm.. Empty
MesajKonu: Geri: VamPiR ßeßeğimm..   VamPiR ßeßeğimm.. Icon_minitimePaz Haz. 13, 2010 4:16 pm

koke demiş ki:
bakarıss kuşmm. Smile şanss. ama beklerımm senii Smile yanı çoğu kişi olunca acarımm. Smile Smile 4 ü yazdım zatenn Wink Very Happy
sadece ikimiz varken açsan olmaz mı Shocked
koke
koke

VamPiR ßeßeğimm.. Empty
MesajKonu: Geri: VamPiR ßeßeğimm..   VamPiR ßeßeğimm.. Icon_minitimePaz Haz. 13, 2010 4:18 pm

hotaru_edward demiş ki:
koke demiş ki:
sadece ikimiz varken açsan olmaz mı Shocked
niyeki bitanemm. herkes olsunn daha iyi değil mii?? bounce
MeLanKoLiq
MeLanKoLiq

VamPiR ßeßeğimm.. Empty
MesajKonu: Geri: VamPiR ßeßeğimm..   VamPiR ßeßeğimm.. Icon_minitimePaz Haz. 13, 2010 4:28 pm

vay vay vay özlemi görüonmu ilk yorumu kapmak için ne dio yemezler benide bekleyecen elifim bah o zman kim kaparsa yorumu hahaha lol!
koke
koke

VamPiR ßeßeğimm.. Empty
MesajKonu: Geri: VamPiR ßeßeğimm..   VamPiR ßeßeğimm.. Icon_minitimePaz Haz. 13, 2010 4:29 pm

MeLanKoLiq demiş ki:
vay vay vay özlemi görüonmu ilk yorumu kapmak için ne dio yemezler benide bekleyecen elifim bah o zman kim kaparsa yorumu hahaha lol!
bakalımm kım kapıcakk. hem ben 1. bölümle tanıtımı beraberr koyucamm Very Happy Very Happy
MeLanKoLiq
MeLanKoLiq

VamPiR ßeßeğimm.. Empty
MesajKonu: Geri: VamPiR ßeßeğimm..   VamPiR ßeßeğimm.. Icon_minitimePaz Haz. 13, 2010 5:06 pm

oooooooooo habere bak ya süper anam daha çok sabırsızlandım şimdi bounce
bounce
koke
koke

VamPiR ßeßeğimm.. Empty
MesajKonu: Geri: VamPiR ßeßeğimm..   VamPiR ßeßeğimm.. Icon_minitimePaz Haz. 13, 2010 6:07 pm

MeLanKoLiq demiş ki:
oooooooooo habere bak ya süper anam daha çok sabırsızlandım şimdi bounce
bounce
lol! bolee işteee Very Happy yazıorumm 5 i hemm lol! :bbal:
MeLanKoLiq
MeLanKoLiq

VamPiR ßeßeğimm.. Empty
MesajKonu: Geri: VamPiR ßeßeğimm..   VamPiR ßeßeğimm.. Icon_minitimePaz Haz. 13, 2010 7:42 pm

ooo harika ya valla sabırsızlıkla bekliom bölümü lol!
koke
koke

VamPiR ßeßeğimm.. Empty
MesajKonu: Geri: VamPiR ßeßeğimm..   VamPiR ßeßeğimm.. Icon_minitimePaz Haz. 13, 2010 8:05 pm

MeLanKoLiq demiş ki:
ooo harika ya valla sabırsızlıkla bekliom bölümü lol!
yazdım kii ben 5 ideee Very Happy Very Happy
MeLanKoLiq
MeLanKoLiq

VamPiR ßeßeğimm.. Empty
MesajKonu: Geri: VamPiR ßeßeğimm..   VamPiR ßeßeğimm.. Icon_minitimePaz Haz. 13, 2010 8:06 pm

atıyomusun konuyu o zaman oley ya hadi aç ilk yorumu ben kapacam lütfen bounce bounce
koke
koke

VamPiR ßeßeğimm.. Empty
MesajKonu: Geri: VamPiR ßeßeğimm..   VamPiR ßeßeğimm.. Icon_minitimePaz Haz. 13, 2010 8:14 pm

MeLanKoLiq demiş ki:
atıyomusun konuyu o zaman oley ya hadi aç ilk yorumu ben kapacam lütfen bounce bounce
yok kuşum şimdi kaçtımm. gelınce açıcamm inşallahhhh Very Happy Very Happy muckkss öptümm senii çok. yarım saate kalmazz gelırmm benn Very Happy
MeLanKoLiq
MeLanKoLiq

VamPiR ßeßeğimm.. Empty
MesajKonu: Geri: VamPiR ßeßeğimm..   VamPiR ßeßeğimm.. Icon_minitimePaz Haz. 13, 2010 8:15 pm

bah bekliom erken gel babam gelirde çıkarsam çok üzülürüm kapamadım die Sad
koke
koke

VamPiR ßeßeğimm.. Empty
MesajKonu: Geri: VamPiR ßeßeğimm..   VamPiR ßeßeğimm.. Icon_minitimePaz Haz. 13, 2010 8:16 pm

MeLanKoLiq demiş ki:
bah bekliom erken gel babam gelirde çıkarsam çok üzülürüm kapamadım die Sad
tmm kuşmm erken gelmeye çalışcamm muckk s msn mı yazdımm dıgerınee ekle benı kuşum Smile
MeLanKoLiq
MeLanKoLiq

VamPiR ßeßeğimm.. Empty
MesajKonu: Geri: VamPiR ßeßeğimm..   VamPiR ßeßeğimm.. Icon_minitimePaz Haz. 13, 2010 8:17 pm

ekledim kuşum erken gelirsin inş ya bounce
koke
koke

VamPiR ßeßeğimm.. Empty
MesajKonu: Geri: VamPiR ßeßeğimm..   VamPiR ßeßeğimm.. Icon_minitimePaz Haz. 13, 2010 8:37 pm

MeLanKoLiq demiş ki:
ekledim kuşum erken gelirsin inş ya bounce
ben geldim kiii ama sen msn de yoksunn. Sad
MeLanKoLiq
MeLanKoLiq

VamPiR ßeßeğimm.. Empty
MesajKonu: Geri: VamPiR ßeßeğimm..   VamPiR ßeßeğimm.. Icon_minitimePaz Haz. 13, 2010 8:38 pm

çevrim dışıyım ben elifim Very Happy

VamPiR ßeßeğimm..
1 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : 1, 2  Sonraki