| Gel Desem Sana .. | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
burcum ..::Beyaz Yıldız::..
Mesaj Sayısı : 1354 Kayıt tarihi : 20/05/10 Yaş : 31 Nerden : вυlυէlმгıη üzєгiηծєη ..
| Konu: Gel Desem Sana .. Cuma Haz. 11, 2010 8:18 pm | |
| Gel desem sana .... Hiçbir şey sorma,hiçbir şey konuşma,sadece gel... Gelir misin?? Hadi desem yada..?? Hiçbir şey sormadan yine benimle yürür müsün sonu belirsiz...?? Bakmasan,görmesen,duymasan beni günlerce...Aylarca belki.... Yine beni sever misin? Gözden ırak olan gönülden uzak olurmuş derler ya.. Yanımda olup uzak olanlardansa,uzakta olup içimde olmayı becerebilir misin
Aylar sonra,yıllar belki.. ''Seni sevdim..Senden gelen iyi-kötü her şeyi sevdim.Ve hep seveceğim..'' Diyebilir misin..??
Yanında otururken bile zaman zaman beni deli gibi özleyebilir misin?? Her ayrılışımızda sabaha,bir daha görememek korkusuyla delirir misin? Her gelen telefonda 'ben' diye irkilir misin sebepsiz..? Beni her dakikana taşıyıp yaşamayı becerebilir misin??
Beni ,ben gibi sevebilir misin?? Delirsem bir gün..''Canıımmm...'' diye yine sarılabilir misin? Kapris yapmak istesem...Yapsam hatta şımarıp,kalabalıklarda elimi tutabilir misin?
Hayat bir gün bana oynarsa,maskeleri yırtıp her yerimden,yine beni görebilir misin?? Ne şart ve konum olursa olsun,göz bebeklerimin hep aynı bakacağını bilebilir misin?
Ya da ben hayatla oynamaya kalkarsam bir gün nefesimden sıkılıp Ölsem bir gün,yaşadığın her gün için benimle, 'bir saniyesi için bile pişman değilim' diyebilir misin?
Sevgilim ol diyorsun bana....
Sen bu sevgiyi kaldırabilir misin | |
|
| |
Desert rose ..::Beyaz Yıldız::..
Mesaj Sayısı : 903 Kayıt tarihi : 25/05/10 Yaş : 36 Nerden : ankaraa :)
| Konu: Geri: Gel Desem Sana .. Cuma Haz. 11, 2010 8:36 pm | |
| anaaammm çok beğendiiimmmm ben bunuu Sevgilim ol diyorsun bana.... Sen bu sevgiyi kaldırabilir misin vaaov güzeldii bee..final vuruc darbe olmuş zaten kuzucumm teşekürleerr..yazarı kimkinee | |
|
| |
koke ..::Pembe Yıldız::..
Mesaj Sayısı : 2686 Kayıt tarihi : 23/05/10 Yaş : 31 Nerden : aşkumun yanında (:
| Konu: Geri: Gel Desem Sana .. Cuma Haz. 11, 2010 8:56 pm | |
| kim yazmışş bunu yaww. süüpprr amaa hee. kim yazdıysaa ellerinee saglukkk. | |
|
| |
hotaru_edward ..::Pembe Yıldız::..
Mesaj Sayısı : 1634 Kayıt tarihi : 21/05/10 Yaş : 27 Nerden : hayal bahçesinin kuru topraklarından...
| Konu: Geri: Gel Desem Sana .. C.tesi Haz. 12, 2010 9:08 am | |
| ay burcu öldüüm bittim resmen çok süper bu kim bu şiirn yazarı | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 2686 Kayıt tarihi : 23/05/10 Yaş : 31 Nerden : aşkumun yanında (:
| |
| |
büş* ..::Yeni Yıldız::..
Mesaj Sayısı : 33 Kayıt tarihi : 25/05/10 Yaş : 31 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: Gel Desem Sana .. C.tesi Haz. 12, 2010 1:11 pm | |
| bittim diyorum başka bşy demiyorum..hayatım süper bi şiir yha çok gzL bayıLdım | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1634 Kayıt tarihi : 21/05/10 Yaş : 27 Nerden : hayal bahçesinin kuru topraklarından...
| Konu: Geri: Gel Desem Sana .. C.tesi Haz. 12, 2010 1:14 pm | |
| evet herkes çok sevdi ama bu şirin yazarını kimse öğrenemedi | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Gel Desem Sana .. C.tesi Haz. 12, 2010 1:18 pm | |
| büyük bi heyecanla burcunun yolunu gözlüyorum inş. gelicek ve ilk ben öğrenicem | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Gel Desem Sana .. C.tesi Haz. 12, 2010 1:27 pm | |
| | |
|
| |
| |
| |
Mesaj Sayısı : 1354 Kayıt tarihi : 20/05/10 Yaş : 31 Nerden : вυlυէlმгıη üzєгiηծєη ..
| Konu: Geri: Gel Desem Sana .. C.tesi Haz. 12, 2010 4:48 pm | |
| kızlar çok üzgünüm ama yazarını bilmyorum bana mesaj olarak gelmişti | |
|
| |
ssSeBoSss ..::Yeni Yıldız::..
| Konu: Geri: Gel Desem Sana .. Çarş. Haz. 16, 2010 9:57 am | |
| mükemmel ötesi bir şiir bu ama yaa (: Vaaayyy sabah sabah kendime şiir dopingi yapıyorum ama süper gerçekten süper (: | |
|
| |
| Konu: Geri: Gel Desem Sana .. Çarş. Haz. 16, 2010 12:10 pm | |
| begendiğine çok mutlu oldum sbeoş ablacımm .. ben aşırı bayılmıştım bu şire çok güzel.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Gel Desem Sana .. Çarş. Haz. 16, 2010 12:29 pm | |
| tüh ay oysaki feci merak etmiştim ben yazarını | |
|
| |
| Konu: Geri: Gel Desem Sana .. Çarş. Haz. 16, 2010 12:33 pm | |
| bana mesajla yolamışlardı o yüzdne bilmyorum yazarı varmı yok mu kimdir nedir | |
|
| |
| Gel Desem Sana .. | |
|