| Can Yücel _ Seninle Olmanın En Güzel Yanı .. | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
burcum ..::Beyaz Yıldız::..
Mesaj Sayısı : 1354 Kayıt tarihi : 20/05/10 Yaş : 31 Nerden : вυlυէlმгıη üzєгiηծєη ..
| Konu: Can Yücel _ Seninle Olmanın En Güzel Yanı .. Cuma Haz. 11, 2010 8:00 pm | |
| özledim seni... ayrılık yüreğimi uyuşturuyor karıncalandırıyor nicedir. beynimi uyuşturuyor özlemin... çok sık birlikte olmasak bile benimle olduğunu bilmenin bunca zamandır içimi ısıttığını yeni yeni anlıyorum Yokluğun, Hatırladıkça yüreğime saplanan bir sizi olmaktan çıkıp mütemadiyen bir boşluğa Sabahları seni okşayarak başlamaları aksamları her isi bir kenara koyup seninle baş başa konuşmaları özlüyorum; oynaşmalarımızı, yürüyüşlerimizi, sevimli haşarılığını, çocuksu küskünlüğünü... Nasılda serttin başkalarına karşı beni savunurken; ve ne kadar yumuşak bir çift kısık gözle kendini ellerimin okşayışına bırakırken Gitmeni asla istemediğim halde buna mecbur olduğunu görmek ve sana bunları söylemeden ''git artık'' demek ''beni ne kadar çabuk unutursan, o kadar çabuk kavuşacaksın mutluluğa'' demek sana nede zor seni görmemek ve belki yıllar sonra karsılaştığımızda bana bir yabancı gibi bakmanı istemek senden... yeni bir sevdayı yasakladığım kalbime söz geçirmek..
yanlız çok büyük bi sorun var başlıkta küçük bi pürüz var yanlış yamzışım özür dilerim [i]
En son burcum tarafından Salı Haz. 15, 2010 10:11 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
hotaru_edward ..::Pembe Yıldız::..
Mesaj Sayısı : 1634 Kayıt tarihi : 21/05/10 Yaş : 27 Nerden : hayal bahçesinin kuru topraklarından...
| Konu: Geri: Can Yücel _ Seninle Olmanın En Güzel Yanı .. C.tesi Haz. 12, 2010 9:03 am | |
| sevdiğinden onun iyiliği için ayrılan başka biri daha =] anlamıyorum yani ben bunları =) o seni seviyo sen onu seviyosun bi şans vermeden gitmek niye =] hani bir gün biterse çok fazla üzülmez ki insan =] bi kaç ay falan üzülür sonra unutulur acılar =] ama acabalar ve belkiler hep kalır =] yaşadığın müddetçe acı çekersin=] | |
|
| |
koke ..::Pembe Yıldız::..
Mesaj Sayısı : 2686 Kayıt tarihi : 23/05/10 Yaş : 31 Nerden : aşkumun yanında (:
| Konu: Geri: Can Yücel _ Seninle Olmanın En Güzel Yanı .. C.tesi Haz. 12, 2010 9:20 am | |
| - hotaru_edward demiş ki:
- sevdiğinden onun iyiliği için ayrılan başka biri daha =]
anlamıyorum yani ben bunları =) o seni seviyo sen onu seviyosun bi şans vermeden gitmek niye =] hani bir gün biterse çok fazla üzülmez ki insan =] bi kaç ay falan üzülür sonra unutulur acılar =] ama acabalar ve belkiler hep kalır =] yaşadığın müddetçe acı çekersin=] dehşetlee katılıyorumm özlemimm. pit burcummm | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1354 Kayıt tarihi : 20/05/10 Yaş : 31 Nerden : вυlυէlმгıη üzєгiηծєη ..
| Konu: Geri: Can Yücel _ Seninle Olmanın En Güzel Yanı .. C.tesi Haz. 12, 2010 4:46 pm | |
| ben teşekkrü ederim begendiğiniz için kızlar | |
|
| |
Taylor^^mm ..::Yeni Yıldız::..
Mesaj Sayısı : 202 Kayıt tarihi : 10/06/10 Yaş : 30 Nerden : TwiTürk'ten
| Konu: Geri: Can Yücel _ Seninle Olmanın En Güzel Yanı .. C.tesi Haz. 12, 2010 10:44 pm | |
| | |
|
| |
mRs. RéaLiSt ..::Yeni Yıldız::..
Mesaj Sayısı : 276 Kayıt tarihi : 20/06/10 Yaş : 29 Nerden : Roßumun olduğu yerden (:
| Konu: Geri: Can Yücel _ Seninle Olmanın En Güzel Yanı .. Salı Haz. 22, 2010 3:44 pm | |
| can yücelin şiirlerine bayılıyorum (:
teşekküler canımcım (: | |
|
| |
| Konu: Geri: Can Yücel _ Seninle Olmanın En Güzel Yanı .. Perş. Haz. 24, 2010 1:40 pm | |
| can yücelin anlatım tarzına hayranım ben kulandığı kelimeler cümleler mutlaka insanda kendinden bişeyler bulduruyor .. çok içimizden | |
|
| |
_KüBrA_ ..::Beyaz Yıldız::..
Mesaj Sayısı : 877 Kayıt tarihi : 21/05/10 Yaş : 28 Nerden : AcIlAr DiYaRıNdAn...
| Konu: Geri: Can Yücel _ Seninle Olmanın En Güzel Yanı .. Perş. Haz. 24, 2010 1:52 pm | |
| çok güzel bir şiir buu saol cuu | |
|
| |
| Konu: Geri: Can Yücel _ Seninle Olmanın En Güzel Yanı .. Perş. Haz. 24, 2010 1:52 pm | |
| güzeldir kübişm | |
|
| |
| Can Yücel _ Seninle Olmanın En Güzel Yanı .. | |
|