| ..::Sevgi Hep Siyah kaldı::.. | |
|
+12büşra luck kakoLu_pudinq e/b/u/s MeLanKoLiq Alice Cullen burcum _KüBrA_ nac_ıl_zan koke hotaru_edward ssSeBoSss q.a.m.z.e. 16 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
q.a.m.z.e. Admin
| Konu: ..::Sevgi Hep Siyah kaldı::.. C.tesi Mayıs 22, 2010 9:04 pm | |
| Sevgi Hep Siyah Kaldı farklı kültürlerden gelen iki genç kızın, üniversitede tanışmalarıyla kesişen hayatları eşliğinde; milletvekilinden ünlü iş adamına, yer altı dünyasından gurbetçilere kadar farklı hayatları göz önüne seriyor.Defne Duman bu çarpıcı ilk romanında sevginin adaletsizliği yanında, acının adaletiyle yüzleştiriyor okurunu.Aynı zamanda sevginin insan yaşamındaki yerini sorgulatıyor ve en az sevilmemek kadar, çok sevilmenin de yaşamlarda bıraktığı izleri gösteriyor.Sevgi Hep Siyah Kaldı insanı kendisiyle ve geçmişiyle hesaplaşmaya ve sevgiye uygun bir renk seçmeye zorluyor. Bazen siyah, bazen sarı, bazen de mor...[b]Hayatı,sevdiğinizi kişiyi, dostlarınızı tekrar gözden geçirmenize yöneltecek bir kitap.... Şiddetle okunmasını tavsiye ederim (: | |
|
| |
ssSeBoSss ..::Yeni Yıldız::..
| Konu: Geri: ..::Sevgi Hep Siyah kaldı::.. C.tesi Mayıs 22, 2010 9:12 pm | |
| Hayata bakış açımı,sevgiye bakış açımı değiştiren kitap... Hayatıma mükemmel bir kelime katan kitap (: Tesekkür ederim hayatım (: | |
|
| |
q.a.m.z.e. Admin
| Konu: Geri: ..::Sevgi Hep Siyah kaldı::.. C.tesi Mayıs 22, 2010 9:15 pm | |
| KEsinliklee insanın hayatına bir sürü şey katıya Hayatına farklı bir bakış açısı katıyor Rica ederim Canısım (: | |
|
| |
hotaru_edward ..::Pembe Yıldız::..
Mesaj Sayısı : 1634 Kayıt tarihi : 21/05/10 Yaş : 27 Nerden : hayal bahçesinin kuru topraklarından...
| Konu: Geri: ..::Sevgi Hep Siyah kaldı::.. Paz Mayıs 23, 2010 10:26 am | |
| ama ama ama ya sbs bitene kadar bana kitap almıyolar ama ben çok merak ediyorum bunu | |
|
| |
q.a.m.z.e. Admin
| Konu: Geri: ..::Sevgi Hep Siyah kaldı::.. Paz Mayıs 23, 2010 11:55 am | |
| Kıyamam sana az kaldı zaten kuzum | |
|
| |
hotaru_edward ..::Pembe Yıldız::..
Mesaj Sayısı : 1634 Kayıt tarihi : 21/05/10 Yaş : 27 Nerden : hayal bahçesinin kuru topraklarından...
| Konu: Geri: ..::Sevgi Hep Siyah kaldı::.. Paz Mayıs 23, 2010 1:00 pm | |
| beni korkutan ve üzen şeylerden biride az kalması zaten nasıl bi çelişki içindeyim bi bilsen gelsede hemen kitapları alıp okusam diyo öbür yanım saçmalama uzak olsun sınav diyo | |
|
| |
koke ..::Pembe Yıldız::..
Mesaj Sayısı : 2686 Kayıt tarihi : 23/05/10 Yaş : 31 Nerden : aşkumun yanında (:
| Konu: Geri: ..::Sevgi Hep Siyah kaldı::.. Paz Mayıs 23, 2010 4:37 pm | |
| yy konusuu güzelmişşş. okumakk ısterımm buldugumm yerde alıcamm yaa. | |
|
| |
| Konu: Geri: ..::Sevgi Hep Siyah kaldı::.. Paz Mayıs 23, 2010 4:55 pm | |
| Bulana kadar resmen anneciğin ağlıyor yani Ama kesinlikle okunması gereken bir kitap benden demesi (: | |
|
| |
nac_ıl_zan ..::Yeni Yıldız::..
| Konu: Geri: ..::Sevgi Hep Siyah kaldı::.. Paz Mayıs 23, 2010 4:59 pm | |
| malesef bizim burada yok bir çok yere sordum:(
sanırım netten sipariş vereceğim başka türlü olmicek:) | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 2686 Kayıt tarihi : 23/05/10 Yaş : 31 Nerden : aşkumun yanında (:
| Konu: Geri: ..::Sevgi Hep Siyah kaldı::.. Paz Mayıs 23, 2010 5:05 pm | |
| ben babama bii solymm. inşş alırr yaww. inş bulur yaaaa. | |
|
| |
| Konu: Geri: ..::Sevgi Hep Siyah kaldı::.. Paz Mayıs 23, 2010 5:09 pm | |
| Nazlımmm heç olmadı ben arkadaştan en yakın zamanda ngeri alcam yollarım sana (:
Eliff valla bulmak zor ama inan pişman olmuyosun okuduğuna (: hayatına çok şey katıyo insanın (: | |
|
| |
| Konu: Geri: ..::Sevgi Hep Siyah kaldı::.. Paz Mayıs 23, 2010 5:13 pm | |
| | |
|
| |
_KüBrA_ ..::Beyaz Yıldız::..
Mesaj Sayısı : 877 Kayıt tarihi : 21/05/10 Yaş : 28 Nerden : AcIlAr DiYaRıNdAn...
| |
| |
| Konu: Geri: ..::Sevgi Hep Siyah kaldı::.. Ptsi Mayıs 24, 2010 3:08 pm | |
| Burcuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu bil bakalım ne oldu bıcırığımmmmmmmm | |
|
| |
burcum ..::Beyaz Yıldız::..
Mesaj Sayısı : 1354 Kayıt tarihi : 20/05/10 Yaş : 31 Nerden : вυlυէlმгıη üzєгiηծєη ..
| |
| |
_KüBrA_ ..::Beyaz Yıldız::..
Mesaj Sayısı : 877 Kayıt tarihi : 21/05/10 Yaş : 28 Nerden : AcIlAr DiYaRıNdAn...
| Konu: Geri: ..::Sevgi Hep Siyah kaldı::.. Ptsi Mayıs 24, 2010 4:15 pm | |
| ne olmuş cu | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1354 Kayıt tarihi : 20/05/10 Yaş : 31 Nerden : вυlυէlმгıη üzєгiηծєη ..
| Konu: Geri: ..::Sevgi Hep Siyah kaldı::.. Salı Mayıs 25, 2010 3:11 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: ..::Sevgi Hep Siyah kaldı::.. Salı Mayıs 25, 2010 3:12 pm | |
| Bugün zıplamak sana serbest burcummmmmmmmm | |
|
| |
| Konu: Geri: ..::Sevgi Hep Siyah kaldı::.. Salı Mayıs 25, 2010 3:13 pm | |
| deliye hergün bayram zaten sbeoş apla buğünde zıplamak serbestt | |
|
| |
| Konu: Geri: ..::Sevgi Hep Siyah kaldı::.. Salı Mayıs 25, 2010 3:16 pm | |
| sen ne zaman baslıcaksın onu de bana | |
|
| |
| Konu: Geri: ..::Sevgi Hep Siyah kaldı::.. Salı Mayıs 25, 2010 3:37 pm | |
| pc den kalkınca yarın ki sınavı okuld açalışmayı planlıyorum da | |
|
| |
| Konu: Geri: ..::Sevgi Hep Siyah kaldı::.. Salı Mayıs 25, 2010 5:17 pm | |
| Dayanamam sana ben derslerini ihmal etme ama sakın (: | |
|
| |
| Konu: Geri: ..::Sevgi Hep Siyah kaldı::.. Çarş. Mayıs 26, 2010 6:31 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: ..::Sevgi Hep Siyah kaldı::.. Cuma Mayıs 28, 2010 2:25 pm | |
| valla floodmuş mulodmuş şu anda umrumda değil kusura bakma gamze ablacım ama şimdi bu kitabı Allahıma bin şükür okumuş birisi olarak artıkın bende yorum yapmak istiyorum şimdi .. hayatımda okuyupta bu kadar ikilem içine düştüğüm tek kitap diyebilrim bu kitap için tolganın hayale yaptığı hayalinde her seferinde şu lanet olasıca aşkı yüzünden herşeye tamam demesi tolganın öfke problemi nalanın zayıflığı metonun vicdansızlığı falnı filanı derken insan kendini kaybediyo resmen kitapta .. dostluklar aşklar sevgiler ve tutukular o kadar yoğun ki ... herşeye rağmen bu zamana kadar okuduğum en iyi aşk demiyorum çünkü ana teması bence tutkuydu .. en iyi tutku kitabıydı diyebilirim sanırım .. bu kitabu okuyup tavsiye ettigi için gamze ablama ve kitabı bana ulaştırmada büyük bi çaba gösteren seboş ablama ve kitabı bulup gönderen burak abiye çok teşekkürler .. beyannanme yeri gibi oldu ama neyse .. hepinize çok çok teşekkürler çok çok öptümm .. seboş apla bekle beni kafanı şişirmeye geliyorum benn | |
|
| |
q.a.m.z.e. Admin
| Konu: Geri: ..::Sevgi Hep Siyah kaldı::.. Cuma Mayıs 28, 2010 2:42 pm | |
| Canım benim burada flood sorunu yok keyfine bak sen Begenmene cok sevindim Şimdi sıra ikinci kitapta onu da tanıtıcam simdi zaten en az Siyah kadar mükemmel bir kadar Begenmene cok sevindim kiiii yorumlarını şimdi özel olarak alıcam (: | |
|
| |
| ..::Sevgi Hep Siyah kaldı::.. | |
|