| sence alttaki obur üyemiz en çok ne yemeyi sever | |
|
+15Black Angel büşra luck RoBeYzA _KüBrA_ Taylor^^mm MeLanKoLiq kakoLu_pudinq mavitunam Alice Cullen Desert rose hotaru_edward ssSeBoSss burcum koke e/b/u/s 19 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
koke ..::Pembe Yıldız::..
Mesaj Sayısı : 2686 Kayıt tarihi : 23/05/10 Yaş : 31 Nerden : aşkumun yanında (:
| Konu: Geri: sence alttaki obur üyemiz en çok ne yemeyi sever Perş. Tem. 22, 2010 9:00 pm | |
| sewerım kendisinii çok bende ne getiriymm. edanuraa kek yaptrymm onu getrymm bendee | |
|
| |
Alice Cullen ..::Beyaz Yıldız::..
Mesaj Sayısı : 1116 Kayıt tarihi : 24/05/10 Yaş : 35 Nerden : ankara
| Konu: Geri: sence alttaki obur üyemiz en çok ne yemeyi sever Perş. Tem. 22, 2010 9:03 pm | |
| turkce bırsey bulamadın mı elıf yaa neyse ınsan ac olmaya gorsun ben onuda yerım alttakıne bırsey wermıom hepsı benım keklerın pogacaların boreklerın uzerıne saguk su ıcsın o
| |
|
| |
Mesaj Sayısı : 2686 Kayıt tarihi : 23/05/10 Yaş : 31 Nerden : aşkumun yanında (:
| Konu: Geri: sence alttaki obur üyemiz en çok ne yemeyi sever Perş. Tem. 22, 2010 9:08 pm | |
| nesi yabancıı burakk abii.. kek dedimm haa.. başka bişe değill. haliss muhliss. türk tavuklarından cıkan yumurtayla çiçeklerden çıkan yağ vb. unla yapılıo bu saol serın bi su iyi gitti. | |
|
| |
hotaru_edward ..::Pembe Yıldız::..
Mesaj Sayısı : 1634 Kayıt tarihi : 21/05/10 Yaş : 27 Nerden : hayal bahçesinin kuru topraklarından...
| Konu: Geri: sence alttaki obur üyemiz en çok ne yemeyi sever Cuma Tem. 23, 2010 1:18 pm | |
| elif bu yapılır mı bari banada bi su içirseydin bu sıcakta kaldım aç susuz T_T neyse alttakine bugünün aburlucubur menüsünü veriyorum u.u önce milka m-joy yenicek u.u çeşide sen karra ver u.u sonra cart dore dondurmalı pasta yenicek u.u bunda zaten iki seçenek var seç beğen al u.u sonra bi su iç bu kadar tatlının üstüne u.u sonra un kurabiyesi ye u.u ve benim aburlucubur menümün vazgeçilmezi maraş dondurması ye u.u ama hakiki maraş dondurması maraşta maraş usulü yapılanından u.u süper onlar valla küçük bi tabağı için beş tane magnum yemekten vazgeçerim u.u işte sonra sağlıkllı beslenmek gerek şöle sert bi şeftali ye u.u | |
|
| |
ssSeBoSss ..::Yeni Yıldız::..
| Konu: Geri: sence alttaki obur üyemiz en çok ne yemeyi sever Cuma Tem. 23, 2010 2:48 pm | |
| bunların hepsini yedikten sonra hepsi de tatlı ben doğruca hastaneye g,ider o zaman hepsinin üstüne bir serum iyi gider sanırım hahaha Tatlı sevmem ki ben yhaaa Alttakine o zaman ben kocaman bir tabak dolusu kısır yemesini rica ediyorum yanında da buz gibi bir limonataaaa hahahaha | |
|
| |
burcum ..::Beyaz Yıldız::..
Mesaj Sayısı : 1354 Kayıt tarihi : 20/05/10 Yaş : 31 Nerden : вυlυէlმгıη üzєгiηծєη ..
| Konu: Geri: sence alttaki obur üyemiz en çok ne yemeyi sever Cuma Tem. 23, 2010 2:51 pm | |
| obaaa kısır mı hehe gün yapalım mademm o zaman alttakide su böreği şee etsin | |
|
| |
ssSeBoSss ..::Yeni Yıldız::..
| Konu: Geri: sence alttaki obur üyemiz en çok ne yemeyi sever Cuma Tem. 23, 2010 2:54 pm | |
| su böreğimi bak iste buna hayır demem heee Alttaki de tavuk göğsü yapsın kendine yesin Tatlı olan tavuk göğsündn ama hahaha | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1634 Kayıt tarihi : 21/05/10 Yaş : 27 Nerden : hayal bahçesinin kuru topraklarından...
| Konu: Geri: sence alttaki obur üyemiz en çok ne yemeyi sever Cuma Tem. 23, 2010 2:57 pm | |
| ay mervnini annesinin yaptığını getirin onu yiyim ben o çok güzeldi not:merve benim arkadaş olur okuldan alttakide patlıcan oturtma yesin U.U ablamın yaptığından gönderiyim kendilerine çok güzelldi u.u | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1354 Kayıt tarihi : 20/05/10 Yaş : 31 Nerden : вυlυէlმгıη üzєгiηծєη ..
| Konu: Geri: sence alttaki obur üyemiz en çok ne yemeyi sever Cuma Tem. 23, 2010 2:58 pm | |
| olur yiyebilirm hayır demem yanii allttakide canım profiterol çekti artık nasıl yazılıyo bilmiyorum ama tadının güzle olduğunu biliyorum ondan yesin | |
|
| |
| Konu: Geri: sence alttaki obur üyemiz en çok ne yemeyi sever Cuma Tem. 23, 2010 3:02 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: sence alttaki obur üyemiz en çok ne yemeyi sever Cuma Tem. 23, 2010 3:03 pm | |
| alltakii benimm hadi kalk gidelim yiyelimm | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: sence alttaki obur üyemiz en çok ne yemeyi sever Cuma Tem. 23, 2010 3:14 pm | |
| ama hala attaki benim hahaha | |
|
| |
| Konu: Geri: sence alttaki obur üyemiz en çok ne yemeyi sever Cuma Tem. 23, 2010 6:27 pm | |
| ee bendee alttayımm. bn de istiorumm ne yıceksewnızzz. tokum şuan ama acıkırım bırazdann alttaki sende peşime takıll | |
|
| |
| Konu: Geri: sence alttaki obur üyemiz en çok ne yemeyi sever C.tesi Tem. 24, 2010 1:40 pm | |
| tamam ama alttaki burcu değilse lütfen kısır yesin içimde kaldı valla bi kısır yediremedim alttaki üyeye | |
|
| |
| Konu: Geri: sence alttaki obur üyemiz en çok ne yemeyi sever Salı Ağus. 03, 2010 2:05 pm | |
| holeyy kısırrr ama bu sıcakta yaff ben en ıyısı alttakıne bi dondurma ısmarlıymm hehe yaşadın alttakı | |
|
| |
| Konu: Geri: sence alttaki obur üyemiz en çok ne yemeyi sever Salı Ağus. 03, 2010 2:36 pm | |
| - koke demiş ki:
- holeyy kısırrr
ama bu sıcakta yaff ben en ıyısı alttakıne bi dondurma ısmarlıymm hehe yaşadın alttakı dondurma mı o.o ay zaten canım çekiyodu çok iyi geldi *-* alttaki sana bi paket magnum mini hediye ediyorum =] | |
|
| |
_KüBrA_ ..::Beyaz Yıldız::..
Mesaj Sayısı : 877 Kayıt tarihi : 21/05/10 Yaş : 28 Nerden : AcIlAr DiYaRıNdAn...
| Konu: Geri: sence alttaki obur üyemiz en çok ne yemeyi sever Perş. Eyl. 16, 2010 2:43 pm | |
| saol tosbaam alttakide baklava yanına da kola alsın | |
|
| |
| Konu: Geri: sence alttaki obur üyemiz en çok ne yemeyi sever Perş. Eyl. 16, 2010 6:22 pm | |
| - _KüBrA_ demiş ki:
- saol tosbaam
alttakide baklava yanına da kola alsın baklava teyzeminkiyse yerim kola çok asitli değilse içerim *-* kolamın asiti az olucak öbür türlü can acıtıyo xD alttakide antep fıstıklı kekli supangle yesin *-* şahsen ben yedim bi tane, biraz zaman geçsin bi tane daha yiyicem *-* aşırı güzeller tavsiye derim *-*(3 paket supangle yaptık bu gece çok tatlı geçicek ) | |
|
| |
| sence alttaki obur üyemiz en çok ne yemeyi sever | |
|