| Askerlik Anıları | |
|
+4ssSeBoSss burcum MeLanKoLiq Alice Cullen 8 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Alice Cullen ..::Beyaz Yıldız::..
Mesaj Sayısı : 1116 Kayıt tarihi : 24/05/10 Yaş : 35 Nerden : ankara
| Konu: Geri: Askerlik Anıları Cuma Haz. 04, 2010 4:47 pm | |
| sımdı soz verdık yoksa ben bu resım hatırına bolum eklerdım | |
|
| |
koke ..::Pembe Yıldız::..
Mesaj Sayısı : 2686 Kayıt tarihi : 23/05/10 Yaş : 31 Nerden : aşkumun yanında (:
| Konu: Geri: Askerlik Anıları Cuma Haz. 04, 2010 4:50 pm | |
| - Alice Cullen demiş ki:
- sımdı soz verdık yoksa ben bu resım hatırına bolum eklerdım
yaa ama olmazkiiii.. yada şimdi zatenn ekleme. ben gıdıyorumm. akşamm inş. ilk yorumma yetişiriimm. beğendinmii burakk abiiii. uğurlu gelsınn inş.. bölümlerr dökülüwersinn inş. | |
|
| |
MeLanKoLiq ..::Yeni Yıldız::..
| Konu: Geri: Askerlik Anıları Cuma Haz. 04, 2010 4:52 pm | |
| oooo ressimde süper bölüm gelir inş en kısa zamnada yazarımıza duyrulur yalnız ben bişey gördüm sankim yarına ertelendi bölüm ama ama bugün akşam gelecekti | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 2686 Kayıt tarihi : 23/05/10 Yaş : 31 Nerden : aşkumun yanında (:
| Konu: Geri: Askerlik Anıları Cuma Haz. 04, 2010 4:55 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Askerlik Anıları Cuma Haz. 04, 2010 4:56 pm | |
| kankama komık bırseyler yazacam dıe soz werdım ama bunun yarın ıcın burcuya soz verdım yaa kankamda bugun gelecek gıbı durmuo ztn sabahtan berı hıc ugramadı | |
|
| |
| Konu: Geri: Askerlik Anıları Cuma Haz. 04, 2010 4:57 pm | |
| of ya yattı bizim bölüm işi herhalde neysem napalım yarını bekleriz artık... | |
|
| |
| Konu: Geri: Askerlik Anıları Cuma Haz. 04, 2010 4:58 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Askerlik Anıları Cuma Haz. 04, 2010 5:00 pm | |
| yarın ıkı bolum bırden eklıycem sıze soz ilki ztn fazla komık bırsey bulamamıstım onun ıcın artık ıkıncıde gulerız ıns elif sen belden assagı vuruon ama yaa | |
|
| |
| Konu: Geri: Askerlik Anıları Cuma Haz. 04, 2010 5:02 pm | |
| | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Askerlik Anıları Cuma Haz. 04, 2010 5:06 pm | |
| oww seninkidee süppermiş beee. | |
|
| |
| Konu: Geri: Askerlik Anıları Cuma Haz. 04, 2010 5:06 pm | |
| çok hoşuma gitti çok güzel çıkmış dimi | |
|
| |
| Konu: Geri: Askerlik Anıları Cuma Haz. 04, 2010 5:07 pm | |
| manyaakk hemdee. shopda gzl yapılmışş. | |
|
| |
_KüBrA_ ..::Beyaz Yıldız::..
Mesaj Sayısı : 877 Kayıt tarihi : 21/05/10 Yaş : 28 Nerden : AcIlAr DiYaRıNdAn...
| Konu: Geri: Askerlik Anıları Cuma Haz. 04, 2010 5:08 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Askerlik Anıları Cuma Haz. 04, 2010 5:11 pm | |
| burada sızı guldurebılırsem guzel seyler getırecek yaa | |
|
| |
Desert rose ..::Beyaz Yıldız::..
Mesaj Sayısı : 903 Kayıt tarihi : 25/05/10 Yaş : 36 Nerden : ankaraa :)
| |
| |
| Konu: Geri: Askerlik Anıları Cuma Haz. 04, 2010 5:59 pm | |
| sen gecende perı masalına gelen bolumde cok uzulmustun yaa bende bı tek bolumluk yazacam demıstım sonra orada gelecek her bolum oyle olacagı ıcın her bolumden sonra tek bolumluk yazsaydım bır sure sonra bırseye benzemeyecegıne karar verıp bunu yaptım kanka | |
|
| |
| Konu: Geri: Askerlik Anıları Cuma Haz. 04, 2010 6:52 pm | |
| kankam yaa ii düşünmüşsün wallaa peri masalından sora toparlanmak zor oluodu brzz şimdiden ellerine sağlıkk...eminim buda çok güzel olucaaak | |
|
| |
burcum ..::Beyaz Yıldız::..
Mesaj Sayısı : 1354 Kayıt tarihi : 20/05/10 Yaş : 31 Nerden : вυlυէlმгıη üzєгiηծєη ..
| |
| |
| Konu: Geri: Askerlik Anıları C.tesi Haz. 05, 2010 9:35 pm | |
| aaa daha bölümm yok burdaaa. saat 10 buçuk olduu amaaa. sabırsızlanıyorummm. | |
|
| |
| Konu: Geri: Askerlik Anıları C.tesi Haz. 05, 2010 9:38 pm | |
| 1.BÖLÜM
Sene 2038. 2000’li yıllarda askerlik yapmış olan Mustafa bey eşini kaybettikten bir süre sonra oğlunun ısrarlarına dayanamayarak oğlunun yanına taşınır. Mert(10), Naz(12) ve Naz’ın ikizi olan Nazlı adında 3 tane çok tatlı torunu vardır. Gelini Merve hanım onu evde pek istemese de eşi Oğuz babam bizle yaşayacak diyerek kestirip atmıştır. Mert bir gün okuldan geldikten sonra koşarak dedesinin yanına gitmiş -Dede sen bize niye hiç masal anlatmıyorsun. -Oğlum ben masal bilmem ki Oğuz oradan atlayarak -Dedenizin askerlik yaşantısı masal gibi bir iki tane anısını anlatsın ısrar ette Mustafa dede torunun ısrarına dayanamayıp anlatmaya karar vermiştir. Bunu duyan kızlar odalarından koşarak gelip dedelerinin dizlerinin dibine oturmuşlardır
Safak Karanlık
Acemi birliğini söyle böyle bir şekilde bitirip usta birliğine Samsun’a gitmiştim. Erkenden teslim olduğumdan bir gün birlikte kalmama izin verdiler. Tabi ki savağa yazılmayacak şekilde. Kantine girdiğimde en üst devremizden olan bir askerle karşılaştım. Tezkereyi olmasına ya bir hafta vardı ya da beş gün. Yani gidici. Bana sert bir şekilde bakarak ‘bana ne getirdin torun’ dedi. ‘Sizin burada olduğunuzu bilmiyordum ki size nasıl bir şey getirebilirim’ diyerek gayet doğal bir cevap verdim. Bana öyle okkalı bir tokat attı ki hala açısını yanağımda hissederim. Git p.ç dedene sor ne getirmen gerekiyormuş(bilmeyenler için askerde bir üst devreye p.ç dede denir) Onun yanından ayrılıp giderken bir astek geldi yanıma. Yatacağım yeri gösterecekmiş. Yatakhaneye giderken bana ‘şafak kaç?’ diye sordu. 327 dedim. Günleri öyle bir sayıyorum ki acemi birliğinden kalma bir hırsla anlatamam. Astek gülerek ‘Sen çok dayak yersin burada’ ‘gelir gelmez ilk tokadımızı yedik zaten ama neden yedim bilmiyorum’ ‘ne sordu sana’ ‘bana ne getirdin dedi’ ‘sende bir şey getirmedim dedin demi tezkere getirdin demen gerekiyordu şafak 100 altına inene kadar da kim sorarsa sorsun karanlık diyeceksin’ bunları unutma önemsiz gibi görünseler de bunlar çok önemlidir. İlk günden askerliğimizin nasıl geçeceği belli olmuştu. askerliğim boyunca bir çok kez dayak yedim hepsinin de ayrı bir hikayesi vardır. Annenizi her üzmediğiniz gün bir tanesini anlatırım anlaştık mı çocuklar?
2.BÖLÜM
Mert dedesi namaz kılana kadar hiç sesini çıkartmadan derslerini yapmıştır. Mustafa beyin namazı biter bitmez dedesinin kucağına oturup -Askerlik anısı zamanı diye bağırmıştır. -kızım bunlar seni üzdü mü hiç bugün -hayır
Merhaba Ucan Tekme Deniz
Askerlikte en çömezlere en pis işler verilir bana da hela temizleme işi düştü. O sırada kara şimşek yüzünden isal olmuşum hiç sormayın. En pis iş ama hastalığım yüzünden birazda işime geldi hani. Komutanların tuvaletini temizliyordum. Bir sıkıştım ki anlatamam öyle bir şey olamaz. Er tuvaletine hayatta gidemem. Sağa baktım kimse yok sola baktım kimse yok. Gir lan şuraya ne olacak dedim kendi kendime. Ohh be rahatladım derken dışarıdan kapı çalındı. Bende dolu diyeceğime gir dedim yanlışlıkla nasıl bir yanlışlıksa buda o anda ağzımdan öyle çıkıverdi bir anda. Karşıdaki ses ‘sen çık ben gireceğim merak etme ya .’ Bu sesin ardında bir şeyler olduğunu anlamalıydım ama bende kabahat. Kapıyı açar açmaz karşımda yüz başını gördüm. Hemen tekbir verip bahanemi söyledim -komutanım isal olmuşum da özür dilerim. -yok önemli değil ben seni denetlemeye gelmiştim. Ama cilayı iyi çekememişsin burada hazır olda bekle ben sana yardım edeyim. Bunu söyledikten sonra kapıya kadar açıldı. Sonrada üstüme doğru koşmaya başladı. Bana uçarak bir tekme attı. Mabadımın üstünde iki üç metre kadar sürüklendim. Sonra yanıma gelip -bir daha seni buralarda bu şekilde görürsem orayı sana dilinle yalatırım diyerek çekip gitti
Bu iki bölüm biraz karakter tanıtımı gibi oldu arkadaşlar bundan sonra çevremde ki tüm komik askerlik anılarını size buradan aktarmaya çalışacağım artık olduğu kadar | |
|
| |
| Konu: Geri: Askerlik Anıları C.tesi Haz. 05, 2010 9:38 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Askerlik Anıları C.tesi Haz. 05, 2010 9:46 pm | |
| yuuuuuuuuuuhhhh. nasıl uçann tekme o yaa. yazık olmuşş adama zatenn zor durumdaa sanki keyfınden gıtmedii. ne acımasız komutanlar war. pit burak. ayy ne dıyorumm ellerine saglık burrakk. erkeklere acıdım walla. | |
|
| |
| Konu: Geri: Askerlik Anıları C.tesi Haz. 05, 2010 9:47 pm | |
| askerlık gıbısı warmı yaa ıste ne guzel sızın boyle anılarınız olmuo | |
|
| |
| Konu: Geri: Askerlik Anıları C.tesi Haz. 05, 2010 9:47 pm | |
| | |
|
| |
| Askerlik Anıları | |
|