koke ..::Pembe Yıldız::..
Mesaj Sayısı : 2686 Kayıt tarihi : 23/05/10 Yaş : 31 Nerden : aşkumun yanında (:
| Konu: Dağlar mı Yollar mı? Haluk Levent Perş. Haz. 03, 2010 1:45 pm | |
| Dağlar mı Yollar mı? Haluk Levent
Gecem soğuk odam sensiz Ümitler bitmiş Kadehimde şarap bitmiş hayalim gitmiş Gecem soguk odam sensiz Ümitler bitmiş Kadehimde şarap bitmiş hayalim gitmiş
Dağlarmι yollarmι denizlermi engel Neden neden gelmez oldun Ellermi dillermi sözlerimmi engel Neden neden gelmez oldun Dağlarmι yollarmι denizlermi engel Neden neden gelmez oldun Ellermi dillermi sözlerimmi engel Neden neden gelmez oldun
Zaman durdu gökyüzünden yιldιrιmlar düşerken Içimdeki yagmur dindi Yoruldum beklemekten Zaman durdu gökyüzünden yιldιrιmlar düşerken Içimdeki yagmur dindi Yoruldum beklemekten
Dağlarmι yollarmι denizlermi engel Neden neden gelmez oldun Ellermi dillermi sözlerimmi engel Neden neden gelmez oldun Dağlarmι yollarmι denizlermi engel Neden neden gelmez oldun Ellermi dillermi sözlerimmi engel Neden neden gelmez oldunşuan dinliyorumm. yani listemde var. çok gzl bır şarkıı. | |
|
Desert rose ..::Beyaz Yıldız::..
Mesaj Sayısı : 903 Kayıt tarihi : 25/05/10 Yaş : 36 Nerden : ankaraa :)
| Konu: Geri: Dağlar mı Yollar mı? Haluk Levent Perş. Haz. 03, 2010 1:48 pm | |
| ..içimdeki yağmur dindi yoruldum beklemekteen... ayy bunun da sözleri çok güzel saol cnm | |
|
Mesaj Sayısı : 2686 Kayıt tarihi : 23/05/10 Yaş : 31 Nerden : aşkumun yanında (:
| |
kakoLu_pudinq ..::Yeni Yıldız::..
Mesaj Sayısı : 309 Kayıt tarihi : 05/06/10 Yaş : 28 Nerden : Konya (;
| Konu: Geri: Dağlar mı Yollar mı? Haluk Levent Çarş. Haz. 09, 2010 7:35 pm | |
| ayy haluk leventn btn şarkılarını çok seviyorum Ama bu başka güzel | |
|
| Konu: Geri: Dağlar mı Yollar mı? Haluk Levent Çarş. Haz. 09, 2010 9:08 pm | |
| | |
|
kakoLu_pudinq ..::Yeni Yıldız::..
Mesaj Sayısı : 309 Kayıt tarihi : 05/06/10 Yaş : 28 Nerden : Konya (;
| Konu: Geri: Dağlar mı Yollar mı? Haluk Levent Perş. Haz. 10, 2010 1:32 pm | |
| Dineleyesim geldi şimdi | |
|
| |