koke ..::Pembe Yıldız::..
Mesaj Sayısı : 2686 Kayıt tarihi : 23/05/10 Yaş : 31 Nerden : aşkumun yanında (:
| Konu: Cesaret tek 1 sesle başlar Çarş. Haz. 02, 2010 6:48 pm | |
| 'Cesaret tek bir sesle başlar... Ben yapmam gerekeni yaptım, başka ne yapsam ağzımda kül tadı bırakırdı...'
Tarih : 28 Mayıs - 4,11,18 Haziran 2010 Saat : 20.00 Yer : Plato Film Okulu Şehir : İstanbul Avrupa
'Cesaret tek bir sesle başlar... Ben yapmam gerekeni yaptım, başka ne yapsam ağzımda kül tadı bırakırdı...'
Hindistan'dan Gana'ya, Amerika Birleşik Devletleri'nden Togo Cumhuriyeti'ne kadar dünyanın çeşitli ülkelerinde, umursamazlığa karşı dayanma ve dayanışma gücüne sahip olan insanların hikayelerini anlatan Cesaret Tek Bir Sesle Başlar, Plato Film Okulu sahnesinde ve Haki Biçici'nin yönetmenliğinde; Enis Boztepe, Gökhan Tercanlı, Deniz Dalgıç, Raci Durak, Yağmur Gören, İsmail Kavrakoğlu, İdil Arkut Malhan, Cansu Polat, Burçin Seyrek, Nesrin Yılmaz'dan oluşan genç ve dinamik IN ekibinin dördüncü oyunu olarak sahneleniyor.
Oyunun video-art tasarımını Mehmet Selçuk Bilge üstlenirken jeneriğe Mor ve Ötesi grubunun desteği ile Yardım Et parçası eşlik ediyor.
“Karanlıkta işkenceyi beklemenin ve karanlıkta gerçeği aramanın ne anlama geldiğini biliyorlar. Ölüm Tüneli'ne girmenin ne demek olduğunu biliyorlar. Gerçekten korktukları şey: Kimsenin onları gerçekten umursamaması. İnsanların onları unutması. İnsanların mışıl mışıl uyuması. Onların bildiği ve korktuğu, bu...”
Yazan: Ariel Dorfman Yöneten: Haki Biçici Çeviren: Sanem Öge Yardımcı Yönetmen: İsmail Kavrakoğlu Video Art: Mehmet Selçuk Bilge Jenerik Müziği: Mor ve Ötesi Işık: Bilal Tanrıverdi Oyuncular: Gökhan Tercanlı, Enis Boztepe, Deniz Dalgıç, Raci Durak, Yağmur Gören, İsmail Kavrakoğlu, İdil Arkut Malhan, Cansu Polat, Burçin Seyrek, Nesrin Yılmaz
Plato Film Okulu Pürtelaş Mah. Meclis-i Mebusan yokuşu No.51 Fındıklı Cihangir 212 - 292 63 84 hala süren bir programm.~ | |
|
mRs. RéaLiSt ..::Yeni Yıldız::..
Mesaj Sayısı : 276 Kayıt tarihi : 20/06/10 Yaş : 29 Nerden : Roßumun olduğu yerden (:
| Konu: Geri: Cesaret tek 1 sesle başlar Salı Haz. 22, 2010 6:09 pm | |
| keşke burada da olsa ama amafeles neredeyse hiç olmuyo urada böyle güzel tiyatrolar teşekkürler (: | |
|
Mesaj Sayısı : 2686 Kayıt tarihi : 23/05/10 Yaş : 31 Nerden : aşkumun yanında (:
| Konu: Geri: Cesaret tek 1 sesle başlar Salı Haz. 22, 2010 6:38 pm | |
| - mRs. RéaLiSt demiş ki:
- keşke burada da olsa ama amafeles neredeyse hiç olmuyo urada böyle güzel tiyatrolar teşekkürler (:
ora nerekiii | |
|
mRs. RéaLiSt ..::Yeni Yıldız::..
Mesaj Sayısı : 276 Kayıt tarihi : 20/06/10 Yaş : 29 Nerden : Roßumun olduğu yerden (:
| Konu: Geri: Cesaret tek 1 sesle başlar Salı Haz. 22, 2010 10:47 pm | |
| şuanlık tokat (: bu şehirde böyle güzel tiyatrolara hiç ras gelmedim (: gelsem zati giderdim (: ama samsundayken az da olsa tiyatro sergileniyo ve gidiyorum (: | |
|
hotaru_edward ..::Pembe Yıldız::..
Mesaj Sayısı : 1634 Kayıt tarihi : 21/05/10 Yaş : 27 Nerden : hayal bahçesinin kuru topraklarından...
| Konu: Geri: Cesaret tek 1 sesle başlar Çarş. Haz. 23, 2010 11:22 am | |
| ya keşke 16-17 yaşında olsaydım beni bu küçük yaşta salmazlarki cihangirlere =/ kendilerininde zamanları yk götüremezler ama ben çok merak ettim bunu şimdi =[ | |
|
| Konu: Geri: Cesaret tek 1 sesle başlar Çarş. Haz. 23, 2010 1:14 pm | |
| amladımm gülsümm işin zor walla. ama samsundakı veya tokattakı tıyatro dıye googlede art çıkar belkı kuşum şansınaa özlemımm. senı dğll benı göndermıolar daha 17 oldumm | |
|
hotaru_edward ..::Pembe Yıldız::..
Mesaj Sayısı : 1634 Kayıt tarihi : 21/05/10 Yaş : 27 Nerden : hayal bahçesinin kuru topraklarından...
| Konu: Geri: Cesaret tek 1 sesle başlar Çarş. Haz. 23, 2010 3:17 pm | |
| yok cnaım bizimkiler hele bi öyle yapsın abimi ablamı örnek göstericem onlar hep gittiydiler gezdiydiler o yaşlarında | |
|
| Konu: Geri: Cesaret tek 1 sesle başlar Çarş. Haz. 23, 2010 7:17 pm | |
| | |
|