| benden ufak bi şiir =) | |
|
+3ssSeBoSss burcum hotaru_edward 7 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
ssSeBoSss ..::Yeni Yıldız::..
| Konu: Geri: benden ufak bi şiir =) Cuma Mayıs 21, 2010 7:17 pm | |
| Sanırsam ki yok öyle bir sansımız | |
|
| |
hotaru_edward ..::Pembe Yıldız::..
Mesaj Sayısı : 1634 Kayıt tarihi : 21/05/10 Yaş : 27 Nerden : hayal bahçesinin kuru topraklarından...
| Konu: Geri: benden ufak bi şiir =) Cuma Mayıs 21, 2010 7:20 pm | |
| | |
|
| |
q.a.m.z.e. Admin
| Konu: Geri: benden ufak bi şiir =) Cuma Mayıs 21, 2010 7:32 pm | |
| Özlemmmmm Hoşgeldin öncelikle tatlımmm Süper bir giriş olmuşş bu şiir süper de yazar kim bakem sen mi yazdın | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1634 Kayıt tarihi : 21/05/10 Yaş : 27 Nerden : hayal bahçesinin kuru topraklarından...
| |
| |
q.a.m.z.e. Admin
| Konu: Geri: benden ufak bi şiir =) Cuma Mayıs 21, 2010 7:42 pm | |
| Yerim seni sende ne cevherler varmıs kız benim haberim yokmus Emegine saglık mükemmel olmus ama | |
|
| |
burcum ..::Beyaz Yıldız::..
Mesaj Sayısı : 1354 Kayıt tarihi : 20/05/10 Yaş : 31 Nerden : вυlυէlმгıη üzєгiηծєη ..
| Konu: Geri: benden ufak bi şiir =) Cuma Mayıs 21, 2010 7:42 pm | |
| öslem zıplayan ifade benim olsun mu kuzu sen kalp kafa ve bunla idare ett | |
|
| |
| |
| |
Mesaj Sayısı : 1354 Kayıt tarihi : 20/05/10 Yaş : 31 Nerden : вυlυէlმгıη üzєгiηծєη ..
| |
| |
| Konu: Geri: benden ufak bi şiir =) Cuma Mayıs 21, 2010 7:59 pm | |
| burcu ya*-* kandırmıyorum ben gamze ablamı *-* güsel diğiller ondan bir iki dedim*-* | |
|
| |
| Konu: Geri: benden ufak bi şiir =) Cuma Mayıs 21, 2010 8:00 pm | |
| hı hı tabi öslem | |
|
| |
| Konu: Geri: benden ufak bi şiir =) Cuma Mayıs 21, 2010 8:01 pm | |
| burcu *-* yapma o ifadeyi yapacaklarından tırsmamı sağlıyo*-* | |
|
| |
| Konu: Geri: benden ufak bi şiir =) Cuma Mayıs 21, 2010 8:02 pm | |
| hahah çok sevdim bunu ben haha | |
|
| |
| Konu: Geri: benden ufak bi şiir =) Cuma Mayıs 21, 2010 8:03 pm | |
| hep böle ifadelere kullan burcu^-^ diğeri tırstıtırıyo*-* | |
|
| |
| |
| |
| |
| |
| |
| |
| Konu: Geri: benden ufak bi şiir =) Cuma Mayıs 21, 2010 8:12 pm | |
| | |
|
| |
q.a.m.z.e. Admin
| Konu: Geri: benden ufak bi şiir =) C.tesi Mayıs 22, 2010 12:07 pm | |
| Özlem yazı işinde hatalarını görerek ve onları düzelterek ilerlersin Başkalarının hatalarını düzeltmesine izi verki ilerleyebil canım benim Eğer varsaaa büyük bir zevkle beklerizzzz | |
|
| |
| Konu: Geri: benden ufak bi şiir =) C.tesi Mayıs 22, 2010 12:13 pm | |
| | |
|
| |
q.a.m.z.e. Admin
| Konu: Geri: benden ufak bi şiir =) C.tesi Mayıs 22, 2010 12:15 pm | |
| hehehe ben mi iyiyim kız cadı aslında şiir işinden Seboş ablan anlıyor Elindekiler ekle sen burda hep beraber tartısırız dur bi daha okiyim siiri ben | |
|
| |
q.a.m.z.e. Admin
| Konu: Geri: benden ufak bi şiir =) C.tesi Mayıs 22, 2010 12:19 pm | |
| Aşk bir melek aslında Ama şeytanda bir melektir derler ya Aşk için söylenmiş sözdür o aslında O aşk denen şey kapını çaldığında Kör olursun anında DİĞER kavramı yok olur bir anda Onu istersin bir tek O sadece sana ait olmalı sonsuza dek Dünya sen ve ondan ibaret olur Başkaları üzülmüş mü? Kırılmış mı? Sormazsın! Sen sadece onu istersin Sonsuza dek sen ve o olmalı bu dünyada Diğerleri kimin umurunda!? Tozpembe hayallerle kandırır seni aşk! Sonra pembe yavaş yavaş gider… Geriye toz kalır sadece Ve büyük bir yalnızlık… Hayat biter o sırada Gülmek haram olur sana Çünkü sonsuz bir sevgi sadece masallarda! Ama masallar gerçek olmaz ki dünyada! Bir gün kapını çalarsa… O aşk denen masum varlık görünürse sana… İnanma ona! O melek gibi görünür ama! Şeytanda melektir bunu sakın unutma!
Bence tek bir yer kusurlu ki onu da büyük harfle yazdım -Ler eki fazla kusur da degil hehehe Bence mükemmel güzellik | |
|
| |
| Konu: Geri: benden ufak bi şiir =) C.tesi Mayıs 22, 2010 12:20 pm | |
| iyisin valla gamze abla ben senin hikayeleri büyük bi zevkle okuyorum şiire el atsanda başarılı olabilirsin gibime geliyo sen bi daha oku bende yenisi koyayım buraya Ama Aşk… Aşk koca bir yalan! Dışı mutluluk saçan içi hava dolu olan Gülümseyerek etrafa bakan Ama nefretle dolu olan! Bir yandan hayata bağlayan Ama öbür yandan koparan… Tüm iyiliklerin bir arada olduğu Ama aynı zamanda en büyük kötülüklerin bulunduğu Ama aşk yaşamın tek anlamı Aynı zamanda da ölümün tek arkadaşı, Yüzde bir gülümseme bırakan Kalbi binlerce parçaya ayıran Ama aşk… ama aşk yinede yaşanması gereken En büyük pırıltılardan Ölümü bile güzel kılan Yaşamı çekilmez yapan Gülücükler getiren, nefreti veren Zıtlıkları birleştiren Yegane duygudur aşk… Ama aşk tüm o duyguları da dağıtır zamanla Ne mutluluk kalır geriye ne de öfke Sonsuz bir yalnızlık bırakır çevrende Ve Kalbinde asla geçemeyecek küçük çizikler…
ben bu şiiri tekrar okuyunca beğenmedim açıkçası o fazlalığıda ilerki şiirlerde kullanmam bende | |
|
| |
q.a.m.z.e. Admin
| Konu: Geri: benden ufak bi şiir =) C.tesi Mayıs 22, 2010 12:26 pm | |
| Ama Aşk… Aşk koca bir yalan! Dışı mutluluk saçan içi hava dolu olan Gülümseyerek etrafa bakan Ama nefretle dolu olan! Bir yandan hayata bağlayan Ama öbür yandan koparan… Tüm MUTLULUKLARIN bir arada olduğu Ama aynı zamanda en büyük GÖZYAŞLARIN bulunduğu Ama aşk yaşamın tek anlamı Aynı zamanda da ölümün tek arkadaşı, Yüzde bir gülümseme bırakan Kalbi binlerce parçaya ayıran Ama aşk… Ama aşk yinede yaşanması gereken En büyük pırıltılardan Ölümü bile güzel kılan Yaşamı çekilmez yapan Gülücükler getiren, nefreti veren Zıtlıkları birleştiren Yegane duygudur aşk… Ama aşk tüm o duyguları da dağıtır zamanla Ne mutluluk kalır geriye ne de öfke Sonsuz bir yalnızlık bırakır çevrende Ve Kalbinde asla geçemeyecek küçük AMA DERİN İZLER…
Çok fazla mutluluk ve öfke geçio aslında yhaa ne etsek acepp (: Dur seboş ablan baksın birde Ben sadece hikaye işin de iyiyim güzellik Şiir yazmayı denedim ama cık ben o kadar nazik ve ince ruhlu değilim malesef :S | |
|
| |
| Konu: Geri: benden ufak bi şiir =) C.tesi Mayıs 22, 2010 12:30 pm | |
| | |
|
| |
q.a.m.z.e. Admin
| Konu: Geri: benden ufak bi şiir =) C.tesi Mayıs 22, 2010 12:32 pm | |
| İnce ruhlu olmasan yazamazsın kuzum Gelir o da birazdan zaten bakar seboş ablan (: Ben kalaslarla biraz fazla takıldım banada kalaslık bulastırdılar hehehe | |
|
| |
| benden ufak bi şiir =) | |
|